Супероферта!!! Как нито един оператор не се сетил за нея до сега?
Майтапа на страна. Къде е конкуренцията, къде е комисията за защита на конкуренцията? 3 оператора, 3 еднакви плана! ЕБ@ им конкуренцията. Какво да им харесваш на тия л@йняни планове? От 2004 година нямам договор, няма и да имам ако зависи от тия планове.
Абандо, ако 5лв ти е евтино и отиди при оператора да плащаш 100лв за 20 минути към всички, 50 мегабайта и договор за 5 години. Като не щеш евтино плащай си прескъпо и стига сте дрънкали видиш колко е зле в Европа и колко сме добер ние.
До сега няма европеец дошъл да работи в България, нито да си остави спестяванията на влог/депозит тук(сигурно щото са тъпи).
За това не пускайте евтини лъжи и пропаганди колко сме добре тук и колко зле е е Европата. в тях няма грам истина. Вярвам много повече на това около мен от колкото на това какво пишат разни тролове по форумите и платените ни медии.
МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
Днес след въпрос от моя страна за офертата ми казаха 1000мин./1000мб. Като им казах "еее другите дават по 2гб нет" и те веднага "ааа да и вие ще получите 1000мин./2000мб защото пренасяте номер при нас, 1000мб е за нови клиенти и за преподписващи".
Re: Re: Re: МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
[Quote]На мен ми я отказаха,пак ще ходя да моля.[/Quote]
Да Ви серем на сите разбирачи у форумо, чел да оди да моли, ти нормален ли си ? Прати жена ти на нея че я дадат фетнъг. Дай си още 10 лева и си вземи неограничен план. Иначе сте като магарето голем го вадите и все с червени задници ходите.
Тоз оператор давал това,онзи онова и все трябвало още да намалят и все за вас проблем.
Да Ви серем на сите разбирачи у форумо, чел да оди да моли, ти нормален ли си ? Прати жена ти на нея че я дадат фетнъг. Дай си още 10 лева и си вземи неограничен план. Иначе сте като магарето голем го вадите и все с червени задници ходите.
Тоз оператор давал това,онзи онова и все трябвало още да намалят и все за вас проблем.
Re: Re: Re: Re: МТЕЛ- 1000 нац. мин. и 1000 мб за 16 лв при пренос
Много прав!!!
Ще молите? Вие добре ли сте?
Ще молите? Вие добре ли сте?