Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

me7hos
Регистриран: 15 дек 2012, 22:42

Re: Re: Re: Казус с домашен телефон

Мнение от me7hos » 04 апр 2017, 20:44

Пич,

Боб е виртуален мобилен оператор със собствен номерационен план, тарифи, бранд и тн.

Да, собственик е мтел, но е отделна единица.

Четете условията на тарифите, преди да пишете глупости...

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Re: Re: Re: Re: Казус с домашен телефон

Мнение от Paffkata™ » 04 апр 2017, 22:13

me7hos,
не говорим за брандовe, говорим за мрежа! боб ползва мрежата на мтел, т.е. те са мтел и не са виртуален оператор. Затова и няма сигнал за пренесен номер като звъниш от мтел на боб, който преди това е бил мтелски. Да но таксуването е като към друга мрежа. Затова жалба и връщат пари.
Затова и затриха и боб-а почти, затова и затриха и лууп преди това в момента в който разрешиха преносимост и смяня на тарифа на 0883 на не лууп тарифа.
След скапването на билинга вкараха боб, върнаха малко клиенти и пак подхванаха старата песен, ето сега с мтел спорт каналите, които са непоискана услуга.

Станнислав
Регистриран: 15 фев 2006, 16:27

Re: Re: Re: Re: Казус с домашен телефон

Мнение от Станнислав » 04 апр 2017, 23:55

[Quote]Четете условията на тарифите, преди да пишете глупости...[/Quote]

Пич,

Благодаря ти, че се регистрира специално за да ми отговориш. Досега в тази сага ти си единствения, който се съмнява, че не съм си чел условията на тарифата и с поста си ни най-малко не ме убеди, че не съм прав. Именно, защото съм чел, съм подписал на този план.
Какви виртуални оператори, брандове и прочее? В договорът ми пише "Безплатни минути към номера от мобилната мрежа на "Мобилтел" ЕАД", а не към бранда "Мтел". Кое не съм прочел?
При мобилните планове, когато безплатните минути не се отнасят за "Bob", ясно си пише, че не важат за "ТАРИФЕН ПЛАН "Bob" (тарифен план, не бранд). При мен това уточнение го няма. Кое не съм прочел?

me7hos
Регистриран: 15 дек 2012, 22:42

Re: Re: Re: Re: Re: Казус с домашен телефон

Мнение от me7hos » 05 апр 2017, 06:57

Я виж кога съм регистриран.
Имай малко скромност, не бих положил такива усилия заради теб...

Между другото това показва, как не внимаваш в детайлите...

;-)

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от AVKansazov » 05 апр 2017, 09:29

Кри се и мълча докато беше натегнато положението и изпълзя да си изкажеш дълбокомисленото мнение като нещата отидоха към успокояване защото РАБОТОДАТЕЛИТЕ ти взеха да покриват издънката тихомълком!Много си упорит в опитите си да докажеш че СИ техен служител.
[Quote]нито ще си изгубят абонатите, по простата причина, че тези, които искат да се откажат от каналите, ще го направят без да пускат жалби и пр., просто защото не им се занимава. И така след време всичко ще бъде забравено. [/Quote]
Ето затова ви падат приходите.Защото продължавате да ни мислите за тъпи овце за стригане.Умилквате се докато подпишем договора и след това забравяте за нас и почвате да ни смятате за роби.Сещате се чак когато започне да изтича договора и почвате да звъните и сваляте звезди и отстъпки.Започнах да редуцирам разходите си към вас - декември си изхвърлих картата за интернета сега за втори път намалям допълнителния пакет към телефона и вече ви давам 6-7 лева по-малко а за кабелната вече казах да не ме смятате за абонат само чакам да ми изтече договора.И кво става, броите ме за клиент а не получавате почти нищо от мен.После продължавай с глупавите си анализи защо вече сте на последно място по приходи ама по-важното е че сте имали повече клиенти от другите(все още).
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от Ванката » 05 апр 2017, 09:41

Аз има ли смисъл да пускам жалба май месец, като излезе следващата фактура и ако имам начислени 2лв отгоре, след като месец по-късно вече няма да съм им абонат? В смисъл дали ще ми я уважат при условие, че ми изтича договорът?
Samsung GALAXY S22 Ultra

AVKansazov

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от AVKansazov » 05 апр 2017, 09:46

Би трябвало да важи все пак са ти взели парите и са ти издали фактура за какво са ти ги взели.Аз така пак мога да пусна жалба защото въпреки че ги приспаднаха имам фактурата в която си пише точно за какво са взети въпреки приказките "че съм предплатил за другия месец".

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от Apple_fan » 05 апр 2017, 09:55

Не е истина колко си задръстен. Не съм писал по темата, защото не ме интересуват проблемите ти, още повече, че никога не съм бил абонат на фиксирани услуги от Мтел и няма и да стана.
Относно кой е първи, кой втори, дишай спокойно, Мтел са трети по брой абонати от доста време. Казвам го без да съм служител, въпреки че ти упорито твърдиш обратното.
Хайде дишай, спи спокойно и дано си оправиш проблемите с Мтел. (beer)

AVKansazov

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от AVKansazov » 05 апр 2017, 10:34

[Quote]Не е истина колко си задръстен.[/Quote]
Сериозно?!
Малко по нагоре си от колегите ти "доволни клиенти" които пълнят рекламите на работодателя ти във фейса с невероятни тъпи клишета.Примерно:
[Quote]Тези спортни канали на МТел са много добре сглобени и който харесва спорт естествено че ще остане и след промоцията, ние вече го решихме.[/Quote]
И то под коментар че нямат право да таксуват защото много възрастни хора хора няма да разберат и на касите на изипей няма възможност да платиш само част от таксата.Няма такива идиоти...

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?

Мнение от Apple_fan » 05 апр 2017, 10:45

Изобщо не знам и не ме интересува кой какво пълни и за какъв работодател ми говориш. Казах ти, дишай спокойно, Мтел не са първи по брой абонати. И за твоя изненада чакам удобен момент да се махна от тях.

Отговори