Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?
Разни фенообразни защитници на заплата в ментел нямат място в темата!!! (angry)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?
Ти си противоречиш.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?
Една интерпретация - отиваш в магазина да пазаруваш на касата ти цъкат една кутия Марлборо в сметката въпреки че не си пушач и ти заявяват че на входа е имало табела и е трябвало предварително за заявиш че не я искаш.Сега ще трябва да я платиш и ще ти я приспаднат от сметката при следващото пазаруване.Могат ли да направят това в магазина?Естествено че не могат защото ще ги скъсат най-малкото от скандали на касата, жалби, съдилища и ще си загубят клиентите,нелепо е.Не се прави така в реалния живот, младия меринджей на който му е скимнала идеята че е по-лесно абонатите директно да са абонирани наготово вместо да се мъчат да зарибяват всеки по отделно е директно за уволнение.
Веднага се намират "доволните потребители" да се изкажат шаблонно "какво толкова мрънкате нали са ви дали възможност да се откажете".Защо?Защо трябва да се отказвам от нещо което не съм искал да получавам и го няма в договора?Един път "ако мине"(знаете го вица) този номер това ще е само началото.Няколко човека ще се откажат останалите ще си замълчат защото няма да разберат(със сигурност като плащат на касата никой няма да ги предупреди че ги таксуват) или защото не искат да се разправят или защото "все пак канала не е чак толкова лош, какво толкова" и като няма последствия утре ще кажат "номера върви, дай да измислим за какво още да ги таксуваме".
Веднага се намират "доволните потребители" да се изкажат шаблонно "какво толкова мрънкате нали са ви дали възможност да се откажете".Защо?Защо трябва да се отказвам от нещо което не съм искал да получавам и го няма в договора?Един път "ако мине"(знаете го вица) този номер това ще е само началото.Няколко човека ще се откажат останалите ще си замълчат защото няма да разберат(със сигурност като плащат на касата никой няма да ги предупреди че ги таксуват) или защото не искат да се разправят или защото "все пак канала не е чак толкова лош, какво толкова" и като няма последствия утре ще кажат "номера върви, дай да измислим за какво още да ги таксуваме".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?
И аз съм на твоето мнение и не става въпрос за 2-та лева! Въпросът е принципен и нямам търпение да ми изтече договора за да се махна от тях. Днес се пробват за 2лв за непоискана услуга, а утре са 100. За какво ги сключваме тези договори, нали вътре са описани договорените условия, както за клиента, така и за търговеца? Винаги съм бил стриктен и плащам навреме без закъснения и т.н.т. От моя страна съм точен, защо трябва да се подиграват с мен по този начин?
Така се губят клиенти, епъле!!!
Така се губят клиенти, епъле!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?
За какво търсене на внимание става въпрос тук ?
Това на мтел си е чист рекет за пари. Някой идва и ти казва, че ще му плащаш без твоето съгласие...
Иначе не знам кой 'нормален' гледа въпросното предаване както ти се изразяваш, но със сигурност държавните институции се влияят от него - това е целта. А не да оставят мтел изобщо да си помислят по тактъв тъп начин да рекетират хората.
Това на мтел си е чист рекет за пари. Някой идва и ти казва, че ще му плащаш без твоето съгласие...
Иначе не знам кой 'нормален' гледа въпросното предаване както ти се изразяваш, но със сигурност държавните институции се влияят от него - това е целта. А не да оставят мтел изобщо да си помислят по тактъв тъп начин да рекетират хората.
Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?
Аз не съм служител бе, прост железничар такъв! В нормален форум щяха да са те разкарали отдавна.
Сигурен съм, че ако това го бяха направили Виваком, и дума нямаше да се обели във форума.
Излишно наливате масло в огъня, ама нали ви плащат от Русия.
Сигурен съм, че ако това го бяха направили Виваком, и дума нямаше да се обели във форума.
Излишно наливате масло в огъня, ама нали ви плащат от Русия.
Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?
Които и да го прави,винаги ще се реагира негативно!
Мтел го правят от години с тези нелоялни търговски практики.
Мтел го правят от години с тези нелоялни търговски практики.
-
Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?
Може да съм прост ама не чак толкова като теб.
Толкова си прозрачен и некадърен че с постовете си само настройваш хората още повече нищо друго не постигаш.Опита да отклониш темата като прехвърлиш топката към виваком и русия е идиотски.Каквото и да се мъчиш да обясняваш факта е че ментел нагло нарушават закона и правата на клиентите си.НЯМА да ви мине номера този път!
Между другото споменах че си на заплата там не че работиш.На троловете също се плаща...
Толкова си прозрачен и некадърен че с постовете си само настройваш хората още повече нищо друго не постигаш.Опита да отклониш темата като прехвърлиш топката към виваком и русия е идиотски.Каквото и да се мъчиш да обясняваш факта е че ментел нагло нарушават закона и правата на клиентите си.НЯМА да ви мине номера този път!
Между другото споменах че си на заплата там не че работиш.На троловете също се плаща...
-
Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?
И един коментар относно повода за темата.Днес четох в една статия че в централата на мтел не знаели за изпратените смс-и.Или авторите на идеята са толкова прости че не са очаквали силна негативна реакция и правят опити за замазване на положението без знанието на ръководството или всички се правят на ударени.Защото искане на личните данни с разни смс-и също е незаконно.
[Quote]iavorski
Предлагам ви да си превеждате към Мтел таксата за телевизия без тези 2 лева / както си ви е по договор / и да си гледате безплатно Мтел спорт. Ако ви спрат услугата - КЗП, КРС и който се сетите още и да ви я пуснат обратно. И продължавате да плащате без тези 2 лева.[/Quote]
Как ще стане това като всичко ти е на една обща сметка?Това не ти е като да превеждаш пари.
[Quote]iavorski
Предлагам ви да си превеждате към Мтел таксата за телевизия без тези 2 лева / както си ви е по договор / и да си гледате безплатно Мтел спорт. Ако ви спрат услугата - КЗП, КРС и който се сетите още и да ви я пуснат обратно. И продължавате да плащате без тези 2 лева.[/Quote]
Как ще стане това като всичко ти е на една обща сметка?Това не ти е като да превеждаш пари.
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел/ Blizoo; плащане за непоискана ТВ услуга ?
Ползвал ли си електронно банкиране? Виждал ли си на сайта на Мтел сметките им за плащане по банков път? Можеш ли да разбереш какво ти намеквам или да то го напиша стъпка по стъпка?