Мтел КЛуб??Политика??
Мтел КЛуб??Политика??
Такааа..имам 6234 ,закупен по коледа..В пакета на тела имаще телефон,зарядно,батерия,64 МВ карта,ръководство и хенд фрии стерео слушалки.На 18.01.2007 говорих с оператор.Попитах за съдържанието на пакета.Тя ми каза гореизброените неща плюс дата кабел(CA 53 usb nokia cabel).А В МОЯ ПАКЕТ НЯМАШЕ КАБЕЛ!!!КАКВО ТРЯБВА ДА СТОРЯ В ТАКАВА МНОГО ПРИЯНА СИТУАЦИЯ,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ АКО РЕША ДА ЗАКУПЯ ТАКЪВ КАБЕЛ ОТ ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА ТРЯБВА ДА СЕ БРЪКНА С ОКОЛО 30 ЛЕВА!!!КАКВА Е ТАЗИ ПОЛИТИКА БЕ ХОРА???ДАЙТЕ МНЕНИЕ,А АКО НЯКОЙ Е БИЛ В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ щЕ СЪМ МУ МН БЛАГОДАРЕН,АКО КАЖЕ КАКВО ТРЯБВА ДА СТОРЯ,ЗА ДА СИ ПОЛУЧА ПОЛАГАщИЯ КАБЕЛ.
Re: Мтел КЛуб??Политика??
операторът се е объркал!!!На мой приятел също му бяха казали подобно нещо но когато отидохме в един от магазините на мтел(този в мола),там пред нас ни отвориха чисто нова бройка и там нямаше кабел за данни.Междудругото от *88 ми бяха казали че V630i няма карта памет в комплекта а когато си го купих продавача ми показа картата и каза че си върви комплект.Явно има някакво разминаване на информацията(аз лично съм на принципа-око да види ръка да пипне)
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Tzi tema q imashe. Kazah che veroqtno nqma kabel v komplekta.
Към 6234 и 6233 в комплекта няма кабел,отговора е на официалния вносител