МТел Клуб
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
МТел Клуб
Снощи забелязах в магазина ново приложение от МТел - МТел Клуб с дата 29.06.2015г. Беше ми останала 5-6% батерия и го оставих за инсталиране тази сутрин, но са го свалили от магазина на Android.
Явно се подготвя програма за лоялни клиенти, ако някой има инфо да сподели (whistle)
Явно се подготвя програма за лоялни клиенти, ако някой има инфо да сподели (whistle)
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: МТел Клуб
Този път го хванах навреме ))
След като го инсталирах, разбрах и защо са го свалили. Приложението е явно тестово или бета и графичните елементи на офертите са доста зле подредени геометрично, не напасват на широчината на екрана, има и някакви разминавания.
Иначе като идея ми се вижда, че се препокрива с Вива Клуб. Отстъпки с различен процент от работещи с МТел търговци. Хубавото е, че има вериги като Техно-то а.к.а по-комерсиални ))) Дано само не стане като с Виваком. Имам Вива Клуб ВИП и като се засиля да взимам нещо, веднага става с етикет "изчерпано" в магазина :X
След като го инсталирах, разбрах и защо са го свалили. Приложението е явно тестово или бета и графичните елементи на офертите са доста зле подредени геометрично, не напасват на широчината на екрана, има и някакви разминавания.
Иначе като идея ми се вижда, че се препокрива с Вива Клуб. Отстъпки с различен процент от работещи с МТел търговци. Хубавото е, че има вериги като Техно-то а.к.а по-комерсиални ))) Дано само не стане като с Виваком. Имам Вива Клуб ВИП и като се засиля да взимам нещо, веднага става с етикет "изчерпано" в магазина :X
Re: Re: МТел Клуб
Тъкмо го инсталирах и аз. Изглежда чудесно!
Дайте още скрийншоти.
Супер, мерси. Даже си поръчах по един ваучер за 100 безплатни минути и 512 мб безплатен трафик :D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Имат още много работа по приложението.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: МТел Клуб
https://play.google.com/store/apps/details?id=bg.mobiltel.android.mtelclub
Кацирубас си спази обещанието като каза преди две седмици ,че ще стартира новата клубна програма,директно на телефона.Браво на компанията.Надявам се и Теленор да последва а и Виваком да излезе с по агресивна политика за лоялност та да има повече ползи за потребителите.
[Quote]Супер, мерси. Даже си поръчах по един ваучер за 100 безплатни минути и 512 мб безплатен трафик [/Quote]
В кой раздел е тази оферта? Търся, търся...не намирам от толкова много неща...
В кой раздел е тази оферта? Търся, търся...не намирам от толкова много неща...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: МТел Клуб
Я стига се превзема!
В "мтел оферти" има само 5 предложения.
Останалото са разни отстъпки.Аман от фалшиви "потребители"!
В "мтел оферти" има само 5 предложения.
Останалото са разни отстъпки.Аман от фалшиви "потребители"!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0