Мтел Комбина
Re: Мтел Комбина
Ако минутата е 1лв. то тогава потребителя ще е най-печеливш, защото оператора ще има солиден бюджет и ще може да инвестира в мрежата си и да предлага наистина добри и качествени услуги (на още по-високи цени).
То тогава клиента отново ще спечели, защото оператора ще се "настани" доста стабилно на пазара и не може да предлага отново и единствено само тои добри и качествени услуги ;)
От това само клиента печели (yes)
Дори и аз се чувствам "печеливш" когато ме таксуват по 1лв :P защото услугата е качествена и няма вероятност да ми прекъсне разговора след 2-рата минута при тарифен план Таим стоп или Таим +
То тогава клиента отново ще спечели, защото оператора ще се "настани" доста стабилно на пазара и не може да предлага отново и единствено само тои добри и качествени услуги ;)
От това само клиента печели (yes)
Дори и аз се чувствам "печеливш" когато ме таксуват по 1лв :P защото услугата е качествена и няма вероятност да ми прекъсне разговора след 2-рата минута при тарифен план Таим стоп или Таим +
да и мрежата няма да се натоварва и няма се ползват телефоните като бейбифон :)
между другото с познати като си говорим когато са били на почивка през лятото в БГ масово си използват телефоните като бейбифон и не са ми се оплакали да им е бил прекъснат разговора
(beer)
между другото с познати като си говорим когато са били на почивка през лятото в БГ масово си използват телефоните като бейбифон и не са ми се оплакали да им е бил прекъснат разговора
(beer)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Да, само дето на 60-тата минута разговорът прекъсва автоматично; Но при Виваком сигурно нещата са далеч по-добре, може би на 61-та минута ще прекъсне ? (whistle)
Изобщо развалихте темата с празни приказки. Коментираме конкретния тарифен план и какво ще представлява, толкоз ! Какви бейби фони и др. ??
Изобщо развалихте темата с празни приказки. Коментираме конкретния тарифен план и какво ще представлява, толкоз ! Какви бейби фони и др. ??
Задължитело едната трябва да е нова,може да се конбинира със стара карта като се преподпише на новия план и да се ползва за разговори от 0,00ст между новата
защо да не е по темата нали се коментира и симпатия и аз за това пиша ще има още бейбифони по нова година коледа
аз например по нова година задължително го правя в 23,45 набирам и докато не прекъсне:P
аз например по нова година задължително го правя в 23,45 набирам и докато не прекъсне:P
Сигурно ще е за:"[B]се предлагат с договор за срок от 12 или 24 месеца. Настоящи абонати могат да се възползват от промоционалните условия, ако им остават не повече от 3 месеца до края на настоящия им договор."[/B] Но това е нормално нали в общите им условия пише че нямаш право да си смениш тарифата до изтичането срока на договора (woo)
Тези които са на комфорт 100 няма значение колко и остава до края на договора за другите е така както казваш.
има ли вече линк аз не откривам нищо (whistle)
Тази тарифа е много подходяща за родителите ми. Говорят много помежду си защото през седмицата баща ми работи извън града, прослушват няколкото си най-близки приятели, децата, сватовете и край:X
За млад човек обаче е тъпа тарифата.
За млад човек обаче е тъпа тарифата.
а интернета на какви цени е ако е като фитките ще бъде добре (yes)