Мтел - "не се обаждайте и на оператор, дочуване" :)
Re: Мтел -
Визирах общият случай, а не конкретно при проблеми с мобилни услуги и оператори.
2 минути след като си се обадил по телефона, човекът, с който си говорил вече може да е забравил за твоят случай. Ако пишеш мейл, винаги могат да се оправдаят, че не са го получили. Повярвай ми, заведените в деловодството документи винаги достигат, до когото са предназначени. ;)
В момента даже съм в очакване на разрешаването на един служебен казус с фактура, която е издадена без моето знание за ремонт на автомобил във фирмен сервиз, който трябваше да бъде гаранционен. Ремонта е фактуриран 3 месеца след извършването му, защото видиш ли сервизните специалисти не знаели, че тази манипулация НЕ МОЖЕ да е по гаранция. Сега съм завел писмо в деловодството на въпросният вносител на коли и очаквам резултат. Изришно съм написал, че няма да им платим фактурата. ;)
2 минути след като си се обадил по телефона, човекът, с който си говорил вече може да е забравил за твоят случай. Ако пишеш мейл, винаги могат да се оправдаят, че не са го получили. Повярвай ми, заведените в деловодството документи винаги достигат, до когото са предназначени. ;)
В момента даже съм в очакване на разрешаването на един служебен казус с фактура, която е издадена без моето знание за ремонт на автомобил във фирмен сервиз, който трябваше да бъде гаранционен. Ремонта е фактуриран 3 месеца след извършването му, защото видиш ли сервизните специалисти не знаели, че тази манипулация НЕ МОЖЕ да е по гаранция. Сега съм завел писмо в деловодството на въпросният вносител на коли и очаквам резултат. Изришно съм написал, че няма да им платим фактурата. ;)
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
[B]Интересното при *88 е, че редовния номер е да звъннеш след това 1 след това 3( или 1 за сметка) и казва "моля изчакайте" и след това" М-тел център за обслужване на клиенти Ви благодари за обаждането, дочуване" :D и прекъсва разговорът. Редовно ми се случва. А иначе за проверката, днес може, след час не, утре може, други ден не и така редовно. [/B]
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Половин България с надписани сметки,такали няма един с по ниска сметка от колкото трябва да бъде бре
[/Quote] Ами всъщност има :)
[/Quote] Ами всъщност има :)
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Ами като има, какво е съотношението между едните и другите? И можеш ли да дадеш смислен отговор на въпроса ми, кой ще оправи сметките на тези ваши абонати, които по някаква причина не могат да си следят разходите и/или не могат да подадат оплакване? Или такъв проблем не съществува? Докато пощипвахте по малко всичко си вървеше добре, ама вече прекалихте. Колко време се е... с хората, кой ви е виновен? Конспирация, БТК, секуритате, МИ 5, МИГ-29, Мик Джагър...?
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Съотношението е 50/50, има хора които не им се начислява МАТ, но тези хора не се оплакват въпреки, че това също е грешна фактура :) и защо ме питаш такива неща, при полужение, че нито ще го повярваш, нито ще го погледнеш обективно....
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Я кажи нови планове ще има ли от Мтел?
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Що съм седнал да ти се занимавам с глупостите - каквото съм сметнал за разумно съм го направил. Всеки си има глава на раменете и да действа според разбиранията си.
Crazy Hearth, смехоранчо, а защо не кажеш че тези които нямат месечна такса в някоя от последните си фактури, в следващия месец им се начисляват после 2?
А?!
Сигнализирал съм за сгрешена със сигурност фактура в началото на декември и знаеш ли какъв е резултата досега? - НИКАКЪВ!
А?!
Сигнализирал съм за сгрешена със сигурност фактура в началото на декември и знаеш ли какъв е резултата досега? - НИКАКЪВ!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Tи смяташ да оставаш/минаваш на Мтел ли?Ако е така извинявай ама ти си ЛУД!