Мтел - "не се обаждайте и на оператор, дочуване" :)

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Re: Мтел -

Мнение от Samsung Galaxy S II » 27 яну 2011, 12:50

Аз съм на Мтел, искам да разбера какво ново да очакваме.
Благодаря предварително!

Моля с уважение към служителя от Мтел, за мен той е много полезен.
Без махленски и селски подмятания,моля!

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 27 яну 2011, 13:08

Има такова нещо, че не може да се проверят минутите и потреблението на *88
нИщо че е за бизнес абонати. Казват ми да си проверявам от менюто M-Tel+ ама то тези показания не са верни ......,
Разправям им аз каквот им разправям, ама те си знаят тяхното....

Абе ...., е*алници са си. Имах Прима с кредит 350лв в картата и след като направих Примата на договор (корпоративна карта) не можело да си ползвам парите в картата за месечни такси, а да ги говоря парите :D (като свършат минутите от пакета).
И сега ....., на мен този пакет минути ми е достатъчен за месец, да не говорим че имам и Профи с минути също към цяла БГ.
Кога ще ги ползвам тези пари 350лв ......, не зная (angry)

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 27 яну 2011, 13:24

[Quote]Crazy Hearth, смехоранчо, а защо не кажеш че тези които нямат месечна такса в някоя от последните си фактури, в следващия месец им се начисляват после 2?
А?!
Сигнализирал съм за сгрешена със сигурност фактура в началото на декември и знаеш ли какъв е резултата досега? - НИКАКЪВ![/Quote]

Всяка грешка за която разберем се коригира, дали ще несработила отстъпка или липса на МАТ. 100% би се израдвал да ти се подари един месец без такса, но това е ГРЕШКА и тя се отстранява. Ще пропусна обидния ти тон, просто защото нагласата ти е оправдана на фона на всички проблеми с новата система, съжелявам обаче че звучи като лична таква.

Все пак, прати ми на бележка входящия номер на жалбата ти както и телефонния си номер, аз каквото мога ще го направя.

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 27 яну 2011, 13:28

[Quote]Имах Прима с кредит 350лв в картата и след като направих Примата на договор (корпоративна карта) не можело да си ползвам парите в картата за месечни такси, а да ги говоря парите (като свършат минутите от пакета).[/Quote]
Силно казано е, че ако нарека това твое твърдение ЛЪЖА, ще съм прав, за това обаче, твърдя, че не си разбрал нещата като хората. Ако си имал такава сума в примата, тя ще ти се включи като отстъупка във фактурите, нещо което трябвало да знаеш в момента на подписване.
Все пак, ако имаш желание, обясни подробно в една бележка до мен за случая за д анаправя проверка.

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 27 яну 2011, 13:31

[Quote]Tи смяташ да оставаш/минаваш на Мтел ли?Ако е така извинявай ама ти си ЛУД!
[/Quote]
Искам само да започна с това, че ужажавам много от нещата които си писал във форума, но с такива коментари като този... това не ти прилича..
Всеи има право на избор, както и всеки оператор има предимства пред другите... да, име проблеми при нас... но това няма да е вечо. Остави хората да решават, без да бъдат наричани.. ЛУДИ...

Capo_69

Мнение от Capo_69 » 27 яну 2011, 13:36

[Quote]Силно казано е, че ако нарека това твое твърдение ЛЪЖА, ще съм прав[/Quote]
Никога - повтарям НИКОГА АЗ НЕ ЛЪЖА, за каквото и да било (angry)
Нямал съм "оферта" за толкова пари до сега за да се наложи да лъжа !!!
0887504600 Фирма Мега-Фрут ЕООД
Провери.

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 27 яну 2011, 13:53

[Quote]Никога - повтарям НИКОГА АЗ НЕ ЛЪЖА, за каквото и да било
Нямал съм "оферта" за толкова пари до сега за да се наложи да лъжа !!!
0887504600 Фирма Мега-Фрут ЕООД
Провери.[/Quote]
Направих проверката,
Погледни на последните две фактури които са ти излезли, че има ред в който пише:
"Прехвърлена сума от Прима карта" - това е точен цитат.
Сумата която си имал в прима картата (335.57лв.) Се приспада от потреблението ти всеки месец, за това и плащаш само месечната си такса в момента. Държа в рацете си тази информация, и невиждам нищо неясно. Имал си възможност да използваш разговорите си още докато си бил на прима. Също така, ако направиш разговори на стойност 100 200 лева в мрежата, толкова ще бъдат приспаднати в фактурата за месеца в който направиш обажданията. Съжелявам за забавените фактури, но там няма как да съдействам, това което мога да направя за теб е да ти гарантирам съдействие за всеки един твой въпрос. Пиши ми лични бележки.

Capo_69

Мнение от Capo_69 » 27 яну 2011, 14:05

Аз нямам потребление, в смисъл нямам говорено повече от това което предлага пакета за 30лв.
КАкво съм бил таксуван ???? Допълнително де ?
Имам няколко разговора когато бях в Румъния но това са 5-10лв, дори няма и толкова.
Това и аз казвах, че парите в картата ми мога само за разговори да се ползват (извън пакета), а не за месечка такса.
Можело е да ги изговоря парите, но колегата ти (ВИ) как да направи така, че да се вържа на договор ????
Нали е това целта, да се "привлекат" повече клиенти ....., как да ме откаже като ми каже че ще си плащам таксите отделно и минутите който имам от плана .... след като свършат ....едва тогава ще могат да се ползват тези пари 350лв или там някъде.

Едит:
Е сега като помисля за тогава ....., разбрал съм или ми е било отговорено така.
На въпроса ми дали ще се загубят парите от примата ми когато мина на договор, отговора е бил че няма да се загубят.
На другия ми въпрос дали ще мога да си ги ползвам, отговора е че ще мога да си ги ползвам париците :D
Значи Мтел ще си удържат от тази сума когато излезе фактурата, аз няма да се занимавам с нищо докато не свършат париците :D:D:D:D:D Да ама НЕ (whistle)
Сега пак ще плащам и требе да се пукам от разговори за да могат парите да намалят :D
Е да, ама аз такива "сметки" не си бях правил :|

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 27 яну 2011, 14:13

Звучи ми, всеедно това е едностранен процес (подписване на договор). Наистина това е стандартна практика която е описана в договорите, и всеки клиент с пари в примата си, бива отстъпван по този начин. Съжелявам, че не сте разбрали тези условия... но това е практиката навсякъде, и не е нещо лично срещу вас. Не мога да приема, че това е неправилно защото вие сте били съгласен давайки подписа си, както споменах по-рано, могло е да си използвате сумата докато сте били на прима карта и след това да преминете към карта на договор.

Capo_69

Мнение от Capo_69 » 27 яну 2011, 14:22

[Quote]Не мога да приема, [u]че това е неправилно защото вие [B]сте били съгласен давайки подписа си[/B][/u], както споменах по-рано, могло е да си използвате сумата докато сте били на прима карта и след това да преминете към карта на договор.[/Quote]
Ааааааа..... Е това което подчертах ми хареса най-много ;) Да съгласен съм с теб :D
По същия начин мога да те упълномощя да управляваш финансите ми във фирмата ;)

Отговори