Мтел - "не се обаждайте и на оператор, дочуване" :)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Re: Мтел -
Може ли да кажеш,нови планове ще има ли от Мтел?
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Може ли да кажеш,нови планове ще има ли от Мтел?
[/Quote] Мога да кажа, че ще има, ще има и промоции на настоящите, но не мога да ти кажа дата. Wait and see :)
[/Quote] Мога да кажа, че ще има, ще има и промоции на настоящите, но не мога да ти кажа дата. Wait and see :)
-
Това е добре , защото след 2 месеца ми изтича договора и искам да имам много безплатни минути в мрежата на Мтел.
[u]Предвижда ли се отваряне на мрежата?[/u]
И какво ново ще има в плановете ако може да поясниш.
Благодаря за отговора! (beer)
[u]Предвижда ли се отваряне на мрежата?[/u]
Благодаря за отговора! (beer)
-
[Quote]Това е добре , защото след 2 месеца ми изтича договора и искам да имам много безплатни минути в мрежата на Мтел.
Предвижда ли се отваряне на мрежата?
Благодаря за отговора! [/Quote]
Набляга се на планове с повече безплатни минути, така, че сигурно ще си доволен от предложенията. Няма как да обсъждам обаче подробности, първо, че няма финална информация второ, информацията е вътрешна. Ако искаш повече детайли, колегата съфорумец асена5 няма проблем с разкриването на вътрешна информация на бившите си работодатели, ще ти съдейства :)
А какво имаш предвид под "отваряне" на мрежата?
Предвижда ли се отваряне на мрежата?
Благодаря за отговора! [/Quote]
Набляга се на планове с повече безплатни минути, така, че сигурно ще си доволен от предложенията. Няма как да обсъждам обаче подробности, първо, че няма финална информация второ, информацията е вътрешна. Ако искаш повече детайли, колегата съфорумец асена5 няма проблем с разкриването на вътрешна информация на бившите си работодатели, ще ти съдейства :)
А какво имаш предвид под "отваряне" на мрежата?
-
[Quote]А какво имаш предвид под "отваряне" на мрежата?[/Quote]
Безплатните към Мтел да са към всички в мрежата а не само до 12 номера,
както е при Глобул да речем дават ти 1500 мин към всички в мрежата си!
Или Виваком дават до 3600 към всички в мрежата си.
Това предвижда ли се?
Безплатните към Мтел да са към всички в мрежата а не само до 12 номера,
както е при Глобул да речем дават ти 1500 мин към всички в мрежата си!
Или Виваком дават до 3600 към всички в мрежата си.
Това предвижда ли се?
-
Ами и сега има тарифи които предлагат минути към всички мрежи :) Ако искаш да разбереш дали, ще пуснем план с 2000 минути.. нямам представа :)
Лично аз съм препоръчвал на приятели FIT, според мен е най разумния избор, ако говориш еднакво с потребители на мтел и на други мрежи.... но това е лично предпочитание.
Лично аз съм препоръчвал на приятели FIT, според мен е най разумния избор, ако говориш еднакво с потребители на мтел и на други мрежи.... но това е лично предпочитание.
-
Знам за един план където давате първите няколко месеца към всички мрежи 600 мин след това 300 за 30 лева , което си е доста пари за 300 мин,
идеята ми е да се пусне план примерно 10 лева и да се дадат 1000 мин към всички в мрежата на мтел.
идеята ми е да се пусне план примерно 10 лева и да се дадат 1000 мин към всички в мрежата на мтел.
-
Не съм правил аз тарифните планое :) Но според мен е нормално когато имаш големия дял клиенти на пазара, да предпочиташ услугите в собствената мрежа. Но Active е с по ниски цени на разговор от стандартните, както и с цена 0.10 лв на MB.
В никакъв случай, не твърдя, че конкурентните ТП с минути към всички не са по евтини и с повече минути, но все пак, те догонват, нормално е да се борят за повече клиенти :) също добър маркетингов метод :) стига да не нарушава законите за конкуренция разбира се :)
В никакъв случай, не твърдя, че конкурентните ТП с минути към всички не са по евтини и с повече минути, но все пак, те догонват, нормално е да се борят за повече клиенти :) също добър маркетингов метод :) стига да не нарушава законите за конкуренция разбира се :)
-
[Quote]идеята ми е да се пусне план примерно 10 лева и да се дадат 1000 мин към всички в мрежата на мтел.[/Quote]
Ако не се лъжа, това - http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/mtel_comfort/index.php може да ти свърши работа. 2k минути в мрежата за 6.90 за 9.90 2к кам мтел 60 към останалите като има по ниска такса месечна в началото....
+ безплатни мегабайти, съобщение и тн...
PS: Хаха вече звуча като търговец :Р
Ако не се лъжа, това - http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/mtel_comfort/index.php може да ти свърши работа. 2k минути в мрежата за 6.90 за 9.90 2к кам мтел 60 към останалите като има по ниска такса месечна в началото....
+ безплатни мегабайти, съобщение и тн...
PS: Хаха вече звуча като търговец :Р
-
Чакай малко ти не ме разбираш, какво се опитвам да ти обясня, или можеби не се изразявам така че да ме разбереш.
Плановете на другите два оператора [B]са с безплатни минути към всички в мрежите им[/B]! Мтел няма все още такъв план, за съжаление, предвижда ли се нещо такова близките месеци когато ще преподписвам, или отново ще се ограничава до 12 номера да са безплатните минути да се говори към тях?
Плановете на другите два оператора [B]са с безплатни минути към всички в мрежите им[/B]! Мтел няма все още такъв план, за съжаление, предвижда ли се нещо такова близките месеци когато ще преподписвам, или отново ще се ограничава до 12 номера да са безплатните минути да се говори към тях?