Мтел - "не се обаждайте и на оператор, дочуване" :)
Re: Мтел -
Какво се размечтахте бе, искам това, искам онова, не може ли 1000000 минути към Мтел и още толкова към всички други.. :S
Леко по темата - http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/01/27/1032364_chitatelsko_pismo_polovin_godina_problemi_s_mobilniia/
в. Дневник
Леко по темата - http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/01/27/1032364_chitatelsko_pismo_polovin_godina_problemi_s_mobilniia/
в. Дневник
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Явно Мтел има големи проблеми с новата си система. Дано по скоро да се оправят.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Не съм правил рекалма на плановете, не разбирам детайлно от тях защото не ми е работа да го правя, чисто като клиент препоръчах този ТП на колегата съфорумец. Такива безумни нападки са типични за този форум в последно време, нещо което съжелявам да прочета.
Идиотското при плановете на Мтел е, че първо се харчат минутите към останалите мрежи,а после тези от мрежата на Мтел,т.е. не се отчитат поотделно. Значи разполагаш само първите ден-два с с предплатени минути към всички мрежи, които обикновено изговаряш в мтелската. На това му се вика кьорфишек. Ползвам им услугите от доста години, като цяло съм доволен, но някой неща са доста идиотски в Мтел.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Съгласен съм, има някои неща които са странни.. във всички оператори има ннеобясними работи....
Лошото е, че се работи по навик, без да се замислят. Пуснаха евтин смартфон- водафон 1231.преподписах договора си и го купих. Естествено той е кодиран и сега вместо да си ползвам бързия интернет на тъч даймънт2, съм принуден да кретам с EDGEто на водафона. Ама по този начин и Мтел се цакат, защото мислех да мина на 1гигабайт трафик, а сега харча по 100-120мегабайта а си плащам 250.Така че за глупостта да кодират евтин тел те губят пари, а аз така и не можах да го продам. Не мога да го ползвам за втори и си стои в нас като паметник.
При гафа, който Мтел сътвориха, не може да се говори за никаква адекватност. Мен като клиент, никак не ме интересуват причините, поради които мигрират от Leap customer към Amdocs CRM - истината е, че такава миграция МОЖЕ да се случи безпроблемно - а Мтел не го направиха. Какви са причините - хич не ме интересува, също. Техните дребни житейски вътрешнозаводски проблеми са си техни, но се отразяват на клиентите (тия дойни крави) - което може само да покаже колко и пука на компанията за клиентите - дотолкова, доколкото си плащат навреме каквото там им пратят като фактура (когато я пратят). Мтел, както и останалите оператори, знаят, че няма власт и закони, които да ги накарат да направят каквото и да било, и използваха момента да се подиграят на дойните крави. Щастлив съм, че вече не съм клиент на мтел. Сигурно ще се появят защитници или служители, но честно казано, никак не ми пука. Проблемът е факт, както е факт и смешната жалка реакция на така нареченото ръководство.
Аз пък, честно не съм съгласна с теб. Първо до сега веднъж не съм имала проблем с мтел, а съм им клиент от мнооого време, поне 10години вече. Вярно, че не съм от софия и не знам за кой офис на мтел говориш, обаче аз си ходя тука в един до нас и винаги са ме обслужвали супер добре. Даже като бях бременна и никой от мъжете не се сещаше да ме пропусне на касата, момичето самО ме вокаше да мина по-отпред...иначе трябваше да почина направо.
За системата, ами пич, никой не иска да губи клиенти, те ако са знаели, че така ще се получи, мислиш ли че щяха да го направят така? Истината е, че имат някъв подизпълнител, дето нещо не си върши работата и става като с паспортите на МРВ. Подизпълнителя сгафил, а накрая мтел/мвр обират парсата, разбирай недоволството на гражданите. И аз доколкото четох, тази платформа има за идея да разбере какво най-много потребяваш и да ти направи план само за теб - примерно ако не говориш, а само за интернет го ползваш- ОК план само за теб. Брат ми примерно само смс-и пуска щото е ням - за какво му са тея минути. Сега ще му направят план само за него с включени смс-и, и той честно казано няма търпение да заработи новия софтуер.
За системата, ами пич, никой не иска да губи клиенти, те ако са знаели, че така ще се получи, мислиш ли че щяха да го направят така? Истината е, че имат някъв подизпълнител, дето нещо не си върши работата и става като с паспортите на МРВ. Подизпълнителя сгафил, а накрая мтел/мвр обират парсата, разбирай недоволството на гражданите. И аз доколкото четох, тази платформа има за идея да разбере какво най-много потребяваш и да ти направи план само за теб - примерно ако не говориш, а само за интернет го ползваш- ОК план само за теб. Брат ми примерно само смс-и пуска щото е ням - за какво му са тея минути. Сега ще му направят план само за него с включени смс-и, и той честно казано няма търпение да заработи новия софтуер.
[Quote]Даже като бях бременна и никой от мъжете не се сещаше да ме пропусне на касата, момичето самО ме вокаше да мина по-отпред[/Quote]
Опашките определено са характерни за Мтел:D:D:D. Сега остава да кажеш че и фактурата ти винаги е идвала навреме и проблемите от посвените 5 месеца са те подминали.:P
[Quote]те ако са знаели, че така ще се получи, мислиш ли че щяха да го направят така?[/Quote]
Искаха да е по-добре, а се получи както винаги. Клиента не се интересува какво са искали Мтел, а какво му се е стоварило на неговата глава.
Опашките определено са характерни за Мтел:D:D:D. Сега остава да кажеш че и фактурата ти винаги е идвала навреме и проблемите от посвените 5 месеца са те подминали.:P
[Quote]те ако са знаели, че така ще се получи, мислиш ли че щяха да го направят така?[/Quote]
Искаха да е по-добре, а се получи както винаги. Клиента не се интересува какво са искали Мтел, а какво му се е стоварило на неговата глава.
[B]Therisa[/B], имаш моите адмирации! :)
Харесвам позитивните хора. :)
Харесвам позитивните хора. :)