Мтел - "не се обаждайте и на оператор, дочуване" :)
Мтел - "не се обаждайте и на оператор, дочуване" :)
Ох, не съм от хейтърите на Мтел :) , дори съм им абонат отново след 2 години пауза, ама днес ме разсмяха повече от Ваньо Танов, който се опитва да набере ЕГН на телефона си :D
Ползвам FIT S.
Искам да знам колко левчета ми остават на разположение.
Звъня на *88 -> 1 -> 3
И един автоматичен женски глас ми казва "Чакайте, един момент.. чакайте.. няма данни, няма да има и ако звъннете на оператор, ДОЧУВАНЕ" 8)
Смях се сам после. То бива такава безпомощност, бива, ама..
Ползвам FIT S.
Искам да знам колко левчета ми остават на разположение.
Звъня на *88 -> 1 -> 3
И един автоматичен женски глас ми казва "Чакайте, един момент.. чакайте.. няма данни, няма да има и ако звъннете на оператор, ДОЧУВАНЕ" 8)
Смях се сам после. То бива такава безпомощност, бива, ама..
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Re: Мтел -
Опитай да звънеш на оператор *88. Половин час не ти мърда чакане в най добрия случай.(angry)
Нормално, то дали въобще има несгрешена фактура в последно време? Звъни се яко за преразглеждания.
Аз затова съм пуснал писменна жалба
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Половин България с надписани сметки,такали няма един с по ниска сметка от колкото трябва да бъде бре:D
А, жалба, какво ще ги чака човек месеци, а през това време и ще плати очевидно сгрешени фактури. Направо директно на *88 или в чата и да си ги оправят. :)
По вероятно е сметките да не са надписани а просто да не са отчели отстъпките.Това обяснява защо сметките винаги са по големи отколкото по малки.;)
Нерядко има и повече месечни такси включени - това си е чиста проба надписване. :)
Абсолютно съм съгласен с [B]ogimag[/B]. Наистина писмените жалби имат най-голям ефект. Убедил съм се в това през годините. Задължително е обаче да си вземете входящ номер от деловодството на компанията, към която имате претенции. Във фирмата, в която работя в момента съм от 10 години. Много активно контактувам с един от вносителите на автомобили и няколко застрахователни компании. През годините са възниквали много спорове и недоразумения, които винаги съм решавал по този начин. Пиша писмо до изпълнителните директори, завеждам го с входящ номер в деловодството и в рамките на една седмица проблемът е решен. В 99% от случаите, решението е в полза на фирмата, в която работя.
Така че, изобщо не се притеснявайте. Винаги, когато мислите, че имате право, пишете писма и ги завеждайте в делеводството с входящ номер. По-добре е да имате доказателство черно на бяло, отколкото обаждане по телефона или изпращане на мейл. ;)
Така че, изобщо не се притеснявайте. Винаги, когато мислите, че имате право, пишете писма и ги завеждайте в делеводството с входящ номер. По-добре е да имате доказателство черно на бяло, отколкото обаждане по телефона или изпращане на мейл. ;)
Ако по телефона ти оправят проблема, защо са ти доказателства? А ако не го направят, ще разбереш бързо и винаги пак може да си пуснеш жалба.;)
Не ми се струва приемливо да се кредитира доставчикът, докато ти коригира сметката. А и винаги има опасност все пак да не го направи - не можеш да си прибереш обратно дадените пари.;)
Не ми се струва приемливо да се кредитира доставчикът, докато ти коригира сметката. А и винаги има опасност все пак да не го направи - не можеш да си прибереш обратно дадените пари.;)