Мтел отново имат договор с Apple?!
Мтел отново имат договор с Apple?!
Гледам цените на Айфон 6 и 6 плюс и виждам, че цените са паднали драстично. Дори са по-ниски от тези на Теленор. Изключваме това, че няма наличност, но все пак това може да е знак, че са се споразумяли с Епъл и ще продават и новия модел на конкурентни цени. http://www.mtel.bg/ustroystva#device_type=3#per_page=60#manufacturers=41#text_params=0.0.0.0.0#price=0-2500
Re: Мтел отново имат договор с Apple?!
По-скоро са подготвили нещата след някой час да качат цените и обявят старта на продажбите на 6S и 6S Plus и затова са смъкнали цените на предния модел.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
БРАВО!!! Догодина ще ми е трудно да реша къде да местя вивакомската карта - при Мтел или при Теленор :)
Едно птиче ми каза, че Мтел имат наличности, но не съм сигурен за Теленор. Все пак ще разберем скоро :)
Хайде лек ви ден ;)
Хайде лек ви ден ;)
Re: Re: Мтел отново имат договор с Apple?!
А това птиче знае ли цените и дали имат договор?
Re: Re: Мтел отново имат договор с Apple?!
Кажи на птиченцето си да не говори само очевидни неща, а да ти изчурулика нещо съществено.
Пределно ясно е, че Мтел имат наличности. На какви цени и колко точно обаче към този час още не знаем. А и като им гледам страницата за регистрация няма никакви признаци да са подписали договор с Епъл. Просто са решили да купят малко слушалки и да ги шитнат днес, да не останат по-назад от Теленор. Хич не обичат такива неща те, не, не...
и продължавай да не си сигурен за Теленор, ако искаш, но го обясни и на тези, на които вече им се обадиха за уточнения на доставката...
Пределно ясно е, че Мтел имат наличности. На какви цени и колко точно обаче към този час още не знаем. А и като им гледам страницата за регистрация няма никакви признаци да са подписали договор с Епъл. Просто са решили да купят малко слушалки и да ги шитнат днес, да не останат по-назад от Теленор. Хич не обичат такива неща те, не, не...
и продължавай да не си сигурен за Теленор, ако искаш, но го обясни и на тези, на които вече им се обадиха за уточнения на доставката...
Re: Re: Re: Мтел отново имат договор с Apple?!
Както казват руснаците: Поживем, увидим ;)
А и какво му е лошото да нямаш директен договор с ябълките, ако можеш да си набавиш количества и да продаваш на конкурентни цени? Въпроса е дали Мтел ще може да излезе с добреи цени.
А и какво му е лошото да нямаш директен договор с ябълките, ако можеш да си набавиш количества и да продаваш на конкурентни цени? Въпроса е дали Мтел ще може да излезе с добреи цени.
Без договор с apple, тези цени ми се струват невъзможни. Ако и 6S с мтел безкрай е до 750лв, работата е ясна - имат договор.
Re: Re: Re: Re: Мтел отново имат договор с Apple?!
Че цените на шестицата, актуални от днес, да не са лоши :) Интересно как за един ден свалиха цените почти наполовина ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел отново имат договор с Apple?!
Ma нещо ми светва "Няма наличност"...