Мтел план за 7-8 лева
Мтел план за 7-8 лева
Здравейте,
Майка ми е на план 1000 минути към 3 номера Теленор. Настъпихя някои обстоятелства, поради които вече не я устройва този план. Има ли някакъв вариант (за предпочитане в Мтел, към него имаме безплатни минути), да си пренесе номера на друг оператор, за такса 7-8 лева и да има 100-200 безплатни минути към всички мрежи?
Майка ми е на план 1000 минути към 3 номера Теленор. Настъпихя някои обстоятелства, поради които вече не я устройва този план. Има ли някакъв вариант (за предпочитане в Мтел, към него имаме безплатни минути), да си пренесе номера на друг оператор, за такса 7-8 лева и да има 100-200 безплатни минути към всички мрежи?
Re: Мтел план за 7-8 лева
Най-евтиния план на мтел е 10лв с 180 мин към всички. Ако го комбинираш с фиксирана услуга става 8лв. Виваком за 5,80 дават 60 мин към всички и 60 към стационарни, или за 9.80 120 към всички и 120 към стационарни. Всички планове са без мобилен интернет.
Re: Re: Мтел план за 7-8 лева
Имам фиксиран Интернет, може ли сметките за двете услуги да се плащат поотделно?
Миналия месец Мтел даваха 20% отстъпва ако си прехвърлиш номера за плановете Трансфер, така че виж дали това е актуално и ще стане 8лв./мес. за Трансфер С.
Разгледай и предложенията на боб. За 5.90 лв. дават 100 мин. към мобилни + 100 мин. към фиксирани мрежи. За 9.90 лв. 150 мин. мобилни + 150 мин. фиксирани + 500 МБ нет. И най-важното: безсрочен договор!
БОБ не ме устройват, имаме номера за семейство и приятели, и трябва да е Мтел, иначе няма да стигат стоте минути.
Толкова ли е трудно да отидеш до някой офис на М-тел и да провериш?
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
А защо не прима? ще има ли много разговори извън мтел. има нова прима с интересни пакети.
разгледай тук:
http://www.mtel.bg/prima-dopalnitelni-minuti-i-sms
разгледай тук:
http://www.mtel.bg/prima-dopalnitelni-minuti-i-sms
Щом прехвърляш номер от друг оператор получаваш 20% отстъпка от цената на плановете, т.е. за 8лв. с ДДС можеш да имаш 180 минути към всички - Transfer XS.
Тов аофициално има ли го някъде, събирам в момента предварителна информация, нямам възможност да посетя Мтел магазин. Колко дни трае преноса някой запознат ли е?