Мтел ~ ПРОБЛЕМ С ПРЕНОС НА НОМЕР ОТ ТЯХНАТА МРЕЖА...... МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Re: Мтел ~ ПРОБЛЕМ С ПРЕНОС НА НОМЕР ОТ ТЯХНАТА МРЕЖА...... МОЛЯ ЗА ПО
Това за електронния подпис за жалбите по имейл май по-скоро не е така. Говорих с информация на КРС и ми казаха, че не е задължително. Само трябва да има адрес за кореспонденция.
Между другото и аз чакам за пренос от мтел към виваком от 3.11.
Между другото и аз чакам за пренос от мтел към виваком от 3.11.
Не съм убеден за КРС дали ползват същата вратичка, по която КЗЛД иска "задължително" подписани с електронен подпис жалби, но моя съвет е да си пусне на хартия, въпреки неудобствата, произхождащи от това...
-
- Регистриран: 29 ное 2010, 15:27
Здарвей.Аз бях подал заявлението на 04.10 и от Мтел ми казаха че са ми били определили дата 08.10, но "некадърните'техници от виваком не са успели да направят преноса.Моя съвет е да отваш и да искаш пускане на ново заявление, или като мен , с цел запазване на номера да преминеш към прима и пак по мъките(blush).
Аз сега чакам благоволението на Ментел да ми ъбдейтне картата в системата си за да може да се ъбдейтне наличието на номер във виваком за да ми приеме заявлението системата.Кога ще стане не се знае(angry).
Пп:Написах жалба до КРС и ще чакам.
Аз сега чакам благоволението на Ментел да ми ъбдейтне картата в системата си за да може да се ъбдейтне наличието на номер във виваком за да ми приеме заявлението системата.Кога ще стане не се знае(angry).
Пп:Написах жалба до КРС и ще чакам.
При мен е подобен проблема. Получих дата за пренос (20-ти) но нещата не се получиха заради отнесената служителка на Виваком, която пропусна да ми иска 20 лева депозит за сим-а. Понеже недай боже да бяха направили преноса можеше да им открадна скъпоценната неактивна карта. Е нямаше да е лесно, тъй като все още не ми я бяха дали....
-
- Регистриран: 29 ное 2010, 15:27
аз сега имам една неактивна Сим и съм платил депозит 15 лв., които 15 лв.не могат да ми върнат.Каквито са Мтел такива са май и Виваком, но на този етап тарифните планове на Виваком са по-добри:D.Надявам се скоро да приключа с Мтел.:|
"Бива бива ама с 2 вола курбан не бива" - тая народна мъдрост е велика. Ама специално ако успееш да се откачиш от Мтел ще е едно от великите събития за 2010.
И аз още си чакам 20-те лева от неосъществения пренос.
Озадачава ме факта, че на някои хора взимат 20, а на други 15 лева. Заради различните планове ли е? Аз за УниКол Ес "кандидатствах", ама ментел отговаряха че не съществува, докато не ми го преподписаха и после решиха че може да ме пуснат, срещу неустойки.
Озадачава ме факта, че на някои хора взимат 20, а на други 15 лева. Заради различните планове ли е? Аз за УниКол Ес "кандидатствах", ама ментел отговаряха че не съществува, докато не ми го преподписаха и после решиха че може да ме пуснат, срещу неустойки.
А защо изобщо се налагат каквито и да било такси, КОГАТО не е налице успешно пренесен номер, закрит в старата система и активен в новата система?
Защото много милионери се навъдиха, дето така направиха състояния - крадат неактивни сим карти от виваком и бягат по карибите да ги продават...
(между другото официално това не е такса, а "депозит за чипа"и ако мине гладко всичко (знам, ХАХАХАХ!) ти връщат парите на втората сметка)
(между другото официално това не е такса, а "депозит за чипа"и ако мине гладко всичко (знам, ХАХАХАХ!) ти връщат парите на втората сметка)
[Quote]но нещата не се получиха заради отнесената служителка на Виваком[/Quote]
Позната история, не си първия участник във форума имащ подобни проблеми.
Позната история, не си първия участник във форума имащ подобни проблеми.