Мтел ~ ПРОБЛЕМ С ПРЕНОС НА НОМЕР ОТ ТЯХНАТА МРЕЖА...... МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

robroi:)
Регистриран: 05 авг 2006, 09:11

Re: Мтел ~ ПРОБЛЕМ С ПРЕНОС НА НОМЕР ОТ ТЯХНАТА МРЕЖА...... МОЛЯ ЗА ПО

Мнение от robroi:) » 14 яну 2011, 18:02

(angry)Ето прочете те още мнения на хората http://www.blitz.bg/news/article/96785:X

Потребителски аватар
King Kong
Регистриран: 28 окт 2009, 13:19

Мнение от King Kong » 14 яну 2011, 19:52

Янаки!Не ти ли омръзна да кендзаш във всяка тема

viliYN4EVA
Регистриран: 19 дек 2010, 14:26

Мнение от viliYN4EVA » 14 яну 2011, 22:42

Боже абсолютно идентичен е и моя проблем от месец октомври сме си подали молба за пренос на номера от МТЕЛ към ВИВАКОМ.Ето вече е януари като съм си изплатила и всички неустойки до срока на договора но никакво решение на въпроса.Едните те прехвърлят на едните другите на другите и в един момент се питам АБЕ АЗ ДА НЕ СЪМ ЛУДА ИЛИ МЕ ПРАВЯТ НА ЛУДА ??

nikson70
Регистриран: 16 мар 2008, 22:13

Мнение от nikson70 » 20 фев 2011, 21:16

Явно аз съм бил голям късметлия,тъй като подадох заявление за пренасяне от M-Tel към VIVACOM на 14.02 и на 19.02 номера ми беше вече пренесен.

Macinkaаа
Регистриран: 16 фев 2011, 08:46

Мнение от Macinkaаа » 21 фев 2011, 11:41

Аз пък през цялото време се чудех защо му е на човек да се мести от Виваком на Мтел (whistle)
Според мен Мтел са по-добри, но аз услуги на Вива не ползвам, само чувам от приятели. Между другото и аз минах между капките с новата им система :D За сега ще ме задържат като клиент (yes)
Само едно ме притеснява, но то е по-скоро глупост - на моя приятелка й изпратиха подарък, щото била лоялен клиент. Ми и аз съм лоялен, що нямам комплект за пикник ... :(

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 21 фев 2011, 16:16

[Quote]Ми и аз съм лоялен, що нямам комплект за пикник ... [/Quote]
На служители не пращат,защо се правиш че не знаеш?
Симпатяги сте големи,как тънко,тънко споменавате между другото,че като цяло сте доволни от мтел и се чудите на тия дето бягат от работодателя ви...
Да им се чудиш наистина...

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 22 фев 2011, 14:06

[Quote]Аз пък през цялото време се чудех [B]защо му е на човек да се мести от Виваком на Мтел[/B] [/Quote]
И аз това се чудя, прав си - няма логично обяснение за такова събитие. Понякога просто граничи с не особено трезва преценка.

[Quote]Според мен Мтел са по-добри, но аз услуги на Вива не ползвам, само чувам от приятели. [/Quote]
Не знам какво си чул от приятели, понякога се радвам, че се появява от време на време някой неоспорим факт като този, високо аргументиран и убедителен. Добре, че са хората като теб да ни отворят очите на нас - простосмъртните.

[Quote]Само едно ме притеснява, но то е по-скоро глупост - на моя приятелка й изпратиха подарък, щото била лоялен клиент. Ми и аз съм лоялен, що нямам комплект за пикник ..[/Quote]
И аз съм лоялен и ми изпратиха смотано одеяло миналия петък, но според мен по-скоро за да се подмажат за създадени напоследък неудобства (които съвсем не бяха малко), отколкото да ме накарат да се чувствам значим за тях, което пък [B]по никакъв начин няма да ме задържи като техен клиент![/B]

Отговори