Mtel проблеми

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Re: Mtel проблеми

Мнение от Sharky_80 » 11 яну 2008, 13:20

Кажи сега ще ми продадеш ли бонусите безкрай?

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 11 яну 2008, 16:58

@DYD™Xenium защо не отидеш до БЦ на Мтел да им обясниш таксуването , демонстрирай пред тях това с отчитането без да са ти вдигнали от отстрещната страна - да видим в колко смешно положение ще се озовеш.
И другите , които са имали този проблем защо не отидете в някой от БЦ-овете на МТел , а само си спамите в mobilebulgaria , от което никой с нищо не може да ви помогне ?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Мнение от ID™ Xenium » 11 яну 2008, 19:02

centur ти ли не разбираш или просто ей така за спора пишеш и пишеш. По-горе бях написал "не пожелавам на никой да плаща за неосъществен разговор и ...дали знаем или не знаем как отчита не решава проблема" вкл. и на теб Задължително ли трябва и на теб да се случи, че да повярваш Реално разговор не съм провел с отсрещната страна , но линията се отваря и започва да отчита / аз ли не мога да обяснявам, съмнявам се в което или друго / Отсрещната страна ми вдига само, че нямаме контакт, няма разговор, няма комуникация Ясен ли съм сега За смешното положение не ми пиши, понеже не ме познаваш достатъчно / Доста кадри съм обучил лично и ако поне това знаеше щеше да имаш благоразумието да престанеш да пишеш глупости / Не мисля, че спамя или по-точно ако има проблем със спама, търси го при други и на друго място. Не съм ученичка да се обяснявам на някакви си служители в който и да е БЦ на Мтел или на хора, които в най-добрия случай могат да отговарят като папагали, спийкър машини или роботи и не бих получил отговор на въпроса А и моето лично време е много по-ценно от което и да е мин. почасово заплащане / ха ти искаш да загубя половин час , за да разбера къде са ми 2та или 3 лв., Браво на тебе Я вземи ако не си образован в тази сфера да прочетеш за алтернативен разход, алтернативен избор, пределен разход и т.н. / Сорри, но така или иначе форума не може да надскочи селската седянка
Не омаловажавам мненията ти относно мобилните комуникации или технологиите, /виж само http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=156539&cat_id=2&view=0 / над средното ниво за форума си, пич си, но не падай под нивото на някои, които вместо да си решават домашното или да учат английски мислят какви простотии да напишат и пишат де
За мен темата е приключила след като не получих отоговора

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 11 яну 2008, 19:09

Диор666 - малко по спокойно с тия 30 секунди - хванал си се за тях като удавник за сламка. Като са ти толкова важни защо не минеш на Мтел. Аз съм на Мтел и ме отчитат на 15 секунди!

Писах го веднъж и пак ще го кажа - с тия 15,30,60 секунди ефекта е 1-2 лева месечно - ако си на припейд или правиш 20 лева сметка на месец си е разлика. Ама на 100 и повече лева сметка е все тая. Нали се сещаш че тия с големите сметки не говорят по 20 секунди.

И за да не кажеш че ми плащат мтел - да кажа - това ми е служебен телефон. Личния е на глобул че имам 2 номера в европа с които си говоря на 3 стотинки с Смарт Груп 500!

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

centur е служител на M-tel

Мнение от Capo_69 » 11 яну 2008, 19:33

Това е сужителче на M-tel, бе ГОСПОДА !!!
Как няма да ви сервират всички тарифни планове на Prima M-tel.
И как няма да "защитава" работодателя си !!!

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Re: centur е служител на M-tel

Мнение от ID™ Xenium » 11 яну 2008, 19:45

Саро_69 ти познаваш хората в Шумен, но дали на Mtel или на друга фирма служител, важното е човек да иска да помогне с информация или да защитава определена теза, но и да е готов да приеме различното мнение

NewOne
Регистриран: 05 дек 2007, 01:11

Мнение от NewOne » 11 яну 2008, 23:18

Може ли и аз да добавя нещо, което ме дразни в Мтел. Доста пъти ми се случваше да се обаждам на абонат на Мтел, който в същия момент беше busy и ме прехвърляше към voice mail на Мтел, от където автоматично съобщение казваше: Абонанът не е активирал услугата си гласова поща. ОК, ама защо трябваше да ми взимат от сметката като за разговор? Нито имах възможност да оставя съобщение, нито се свързвах. Все едно за сигнал заето да те таксуват... Прецаках се десеетина пъти и оттогава много намразих тези далаверджии Мтел, и вече по възможност (ако човека е и на друг оператор) не се обаждам на Мтелски номера.
Аз съм на viva с бонуси безкрай и не съм бил по-доволен от предплатена услуга досега!
Но каквото и да става занапред, Мтел си се накрадоха, Глобул също, така че... надявам се, че вивател няма да последват черната практика, но човек е алчно същество и ми се струва и че с този оператор нещата също ще се променят като натрупа повече абонати.

-D&G-
Регистриран: 04 дек 2007, 23:57

Мнение от -D&G- » 11 яну 2008, 23:52

Проблем е за повечето хора, защото нямат финансови средства, а тия измамници решили да прецакват бедните хора, които говорят по кратко, на 15 сек си защото си на корпоративна карта,така че не ми говори тъпотии, тук говориме за частни клиенти!

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Мнение от centur » 12 яну 2008, 09:39

@DYD™Xenium като имаш проблем се обърни към оператора на *88 - така няма да изгубиш от ценното си време да ходиш в БЦ.
Миналата година като пуснаха пакетите за интернет се абонирах още на същия ден , в който ги пуснаха. Казаха ми да изчакам 2 часа за да ми активират пакета 25 МВ/месец - понеже беше късно вечерта и не ми се чакаше реших да отложа влизането в интернет за сутринта.
Така няколко дни влизам да си ползвам нета през операта и забелязвам , че след всяка сесия сметката ми расте. След няколко дни реших да попитам в БЦ на МТЕл дали това е нормално , но там не можаха да ми отговорят конкретно на този въпрос. Накрая звъннах на *88 , обясних им какво се получи при мен и питах дали е нормално - казаха , че по принцип не трябвало да отчита нищо ( а до тогава имах около 15 лв. отгоре , заради неправилно отчитане на GPRS трафика).
Оператора ми каза , че ще ми се обядат от отдел клиенти да ме компенсират за неправилното отчитане - разбрахме се да е като отстъпка от следващата фактура като я плащам - всичко точно , отстъпката си я имам и неправилно отчетения трафик е напълно компенсиран.
Защо не им обясниш на *88 за твоя проблем не знам , ако бях мълчал като теб сега щях да си стоя прецакан с над 15 лв. трафик.

@NewOne този на който си звънял и са ти казали:

"Абонанът не е активирал услугата си гласова поща"

Има активирано пренасочване , затова се получава така - от личен опит ти го казвам - доста пъти съм се прецаквал с такива набутвания. Човека на който звъня няма активирана гласова поща , но има активирано пренасочване и заради него се набутваш.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Отговори