Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
И до кога важат?
Харесва ми. Мтел играе подло, а Виваком лапа мухите и чака шматки да се вържат на 25лв. за 600 минути нявсякъде.
Който няма номер на Мтел взима една прима и преподписва на този план.
Харесва ми. Мтел играе подло, а Виваком лапа мухите и чака шматки да се вържат на 25лв. за 600 минути нявсякъде.
Който няма номер на Мтел взима една прима и преподписва на този план.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
С нова прима незнам дали ще стане. Служителя ми каза, че е до края на месеца, но това знаеш, че по принцип го казват и в повечето случаи срокът се удължава. В повечето случаи ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
А със стара прима,вече питах,така и никой не каза,не ми се ходи до офис,нещо още не се навивам,ама поне да знам!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Като ходя да подписвам ще питам за прима-карта как стоят нещата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Не разбирам, какво се занимавате в питане и ходене по офиси и насам-натам. Влезте в сайта и подпишете, като въведете номера, който искате да подпишете - там, би трябвало да ви излезе информация, дали се възползвате от промоцията за Стари Абонати или не, в случай, че не ви удовлетворява - спирате заявката! Това е!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
В сайта нищо не пише за стари абонати.
С тая онлайн поръчка като нищо да се прецакаш с 35лв такса. После и раздялата ще отиде към 100лв.
За първи път виждам Мтел да си цени старите абонати(ако това е вярно).
Някой ако има преподписал по тези условия да пише.
С тая онлайн поръчка като нищо да се прецакаш с 35лв такса. После и раздялата ще отиде към 100лв.
За първи път виждам Мтел да си цени старите абонати(ако това е вярно).
Някой ако има преподписал по тези условия да пише.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Да, тези условия ги няма в сайта, а и аз съм си поръчал устройство. Като пристигне отивам да подписвам ;)
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
До всички писали в темата.
Колегата Хрисчо Ви е обяснил .
Ако сте дългогодишен абонат с изтекъл вече договор и сте останали на безсрочен и сте на такса по ниска от 21 лв и сте сериозни а не хейтъри отивате в магазин на Мтел и питате за хл 5 гб за 21 лв .
Възможно е САМО определени магазини да са упълномощени да го предлагат и да е ИНДИВИДУАЛНА оферта но ако сериозно се интересувате може АКО сте дългогодишен абонат да попитате в магазин .
Колегата Хрисчо Ви е обяснил .
Ако сте дългогодишен абонат с изтекъл вече договор и сте останали на безсрочен и сте на такса по ниска от 21 лв и сте сериозни а не хейтъри отивате в магазин на Мтел и питате за хл 5 гб за 21 лв .
Възможно е САМО определени магазини да са упълномощени да го предлагат и да е ИНДИВИДУАЛНА оферта но ако сериозно се интересувате може АКО сте дългогодишен абонат да попитате в магазин .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Потвърждавам официално! Днес прeминах на Transfer XL 5GB. По-горе колегата е обяснил подробно ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Хрис4о, като подпишеш такъв договор пак пиши.