Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Супер! А до тогава ще караме с промоциите от март месец. :D
Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Незнам какви по-добри промоции би могло да има, от неограничени за 20 лв...???
Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Пак неограничени минути към всички, но с повече нет и международни минути.
Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Важат ли още промо условията за тарифния план на 21 лева?
Не, нямало такова нещо. Пак ментелщини.
Питай от е-магазина на Мтел, нали има онлайн чат обслужване.
Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Това са специални планове и не всички магазини имат право да ги предлагат и знаят за тях. Аз преди 3 мес. преподписах на специален план, за който ми бяха казали, но обиколих 15 магазина, докато намеря такъв, който може да предлага този план.
Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
От онлайн чата ще кажат кои магазини ги предлагат. Аз се чудя, защо продължавате да обикаляте магазини и т.н. Поръчайте си го онлайн с безплатна доставка на договора, където и да искате. А за специалният план, който искате, се ориентирайте по чата и си го поръчайте от там директно. Аз много мразя да обикалям магазини за каквото и да било и от години вече не го правя. Всичко е в джоба - удобно и достъпно, место да си хабя времето и нервите.
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
Е тези планове нали се предлагаха при прехвърляне на номер. Няма как да си го поръчаш от магазина. А в онлайн чата ме съмнява да дават информация за това в кои офиси има "специални" планове. При предишните ментелщини с удвояването отричаха до дупка, че има такова нещо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Промо Условия за Стари Абонати
[Quote]Е тези планове нали се предлагаха при прехвърляне на номер. Няма как да си го поръчаш от магазина. А в онлайн чата ме съмнява да дават информация за това в кои офиси има "специални" планове. [/Quote]
Специалните планове са за прехвърляне на номер и преподписване на нов договор. Явно никога не си ползвал онлайн чата, а от там знаят всичко - опитай! ;)
Специалните планове са за прехвърляне на номер и преподписване на нов договор. Явно никога не си ползвал онлайн чата, а от там знаят всичко - опитай! ;)