Мтел разби пазара с "Повече за теб"
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
Re: Мтел разби пазара с
Съгласен съм за скритите условия, но за сега офертата изглежда добра. Колкото до рекламата - ами нали за това е реклама :D Да се хвалят. Кога си успял да измиеш 100 чинии с една капка веро? ;) Същото е и тук. Аз веднага се сетих за следното - домакинство, което така или иначе плаща 30тина лева за нет и телевизия, защо за тези пари да не вземе и лаптоп на детето. Е да, не е макбуук еър, не е вайо... НеРаботи е :D Но все пак е някакво начало. А и нали се сещаш, че конкутенцията няма да спи, ще пуснат нещо подобно и те. Любимата ви вива с този дъмпинг като нищо ще даде 50 инчов телевизор с абонамента. Гледайте и по-глямата картинка :)
За други места не мога да се произнасям,ама в Пловдив няма шанс да мине това предложение пред информираните потребители :)
Има 2-3 доставчика с репутация,които и ценово са по-добри.Разбира се без мобилната телефония,ама там като се избере нещо от Виваком клиента пак получава качество и по-изгодна цена сумарно за всичко.Така съм направил аз-Куулбокс са железни, а Виваком във ВСЯКО отношение дават повече и общо ми излиза всичко под 50 лв. месечно.
Да изброя:
1.телевизия -100 канала цифрова
2.интернет -100 мбпс
3.Телефон -верно домашен със 100 минути към стационарни,ама и към чужди страни,НО тук вече последна точка
4.Виваком-разнообразие от промоции и изгодни тарифи.Толкова изгодни ценово,че си ползвам два номера общо под 20 лв.на месец,а и получавам в ПЪТИ повече мобилен интернет и като количество и като качество от МТЕЛ.
Има 2-3 доставчика с репутация,които и ценово са по-добри.Разбира се без мобилната телефония,ама там като се избере нещо от Виваком клиента пак получава качество и по-изгодна цена сумарно за всичко.Така съм направил аз-Куулбокс са железни, а Виваком във ВСЯКО отношение дават повече и общо ми излиза всичко под 50 лв. месечно.
Да изброя:
1.телевизия -100 канала цифрова
2.интернет -100 мбпс
3.Телефон -верно домашен със 100 минути към стационарни,ама и към чужди страни,НО тук вече последна точка
4.Виваком-разнообразие от промоции и изгодни тарифи.Толкова изгодни ценово,че си ползвам два номера общо под 20 лв.на месец,а и получавам в ПЪТИ повече мобилен интернет и като количество и като качество от МТЕЛ.
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
да, но не плучаваш телевизия и интернет. Виж, аз съм далеч от мисълта, че ще ги стигнем американците (германците в случея). само че и пазара е различен, потреблението е различно, не можеш да сравняваш круши с ябълки.
[Quote]Doc, сори ама в Германия точно това получаваш - срещу договор за 22 евро месечна такса получаваш за 49 евро Галакси Ноут.
[/Quote]
Я сега ми дай линк към офертата, и аз да ти дам линкове после за всичките годишни и прочее такси, които клиентът плаща...
[/Quote]
Я сега ми дай линк към офертата, и аз да ти дам линкове после за всичките годишни и прочее такси, които клиентът плаща...
Е, разгеле... Най-накрая да видя и тук подарък, различен от слушалка с фенерче!!!
Много добра оферта! Дано и другите оператори да подемат крачка в тази посока!
Виждам веднага оплюта офертата :D Не съм се и съмнявал... Но ми кажете - друг подобен подарък прави ли някой друг в БГ?
Много добра оферта! Дано и другите оператори да подемат крачка в тази посока!
Виждам веднага оплюта офертата :D Не съм се и съмнявал... Но ми кажете - друг подобен подарък прави ли някой друг в БГ?
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Няма ли да има нови мобилни планове...всичко това е хубаво,ама все пак хората свързват мтел преди всичко с мобилна телефония...
Докато си говорим за качество, някой забеляза ли колко е качествено видеото?
Чак ми е смешно, докато си говорим за у-ва от висок клас и full hd, а клипчето да няма дори hd. :D
Както и да е, офертите биват, не са перфектни, но определено поне те карат да се замислиш, дали може да са изгодни.
Чак ми е смешно, докато си говорим за у-ва от висок клас и full hd, а клипчето да няма дори hd. :D
Както и да е, офертите биват, не са перфектни, но определено поне те карат да се замислиш, дали може да са изгодни.
А и специално този пакет е без мобилен интернет, което означава още мимимум 10 лв към сметката (Иначе се губи смисълът от смартфон, ако човек него си избере, разбира се), да не говорим, че и тези пакети не стават, и отдавна имат нужда от промяна.
И аз съм на мнение, че основно върху абонаментните планове (И пакетите) трябва да се работи.
И аз съм на мнение, че основно върху абонаментните планове (И пакетите) трябва да се работи.
Кобрети,изненадвам се,че ТИ не я критикуваш:|
Тази оферта решава ли ти някой проблем?Нима нямаш лаптоп,смартфон,цифрова,добър интернет доставчик у дома?!
Не трябваше ли наистина да видим нещо касаещо мобилните услуги?!?!?!8)
Тази оферта решава ли ти някой проблем?Нима нямаш лаптоп,смартфон,цифрова,добър интернет доставчик у дома?!
Не трябваше ли наистина да видим нещо касаещо мобилните услуги?!?!?!8)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
То хубаво всичко ..телевизия ,нет обаче такива пакети предлагат сигурно 20 доставчика ,а мобилни телефони само три....а там никой не набляга..телевизия и нет ако ми трябва имам избор да ме заболи главата чак..поне в София..