Мтел разби пазара с "Повече за теб"
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: Мтел разби пазара с
в наличност са х 5 TV са във всеки офис Свършиха се май вече :)
Асена,твоите хора хич ги няма в мисленето.Ще им останат само някви персони,дет не си знаят парите-тоест криминални типове и грабители,както и кухи лейки дето не могат да вдянат какви номерца им въртят...(woo):D
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Интересно ми е защо кобретко спря да пише (cyber)
-
- Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50
Количествата се изчерпили. Крейзи взел телефона, че не можел да си позволи смартфон със заплатата от Мтел, Асенна получил телевизора, а лаптопът се оказал дефектен и го върнали.
-
Ами да, о, ужас, някои хора си позволиха да критикуват малоумните условия на "промоцията" на мтел. Бързо им изтрийте мненията, че крейзито няма да може да спи тази вечер!
Кое му е оффтопика бе, п*тьо - възмущаваме се от поредните ви малоумия...
mod edit: Бан до 8.10.2012г.
vladovn
mod edit: Бан до 8.10.2012г.
vladovn
Стига бе духчеее:D
Сега св. Ассана V-ти ще дофтаса с райската метла да замете и след това да заключи дверите;)
то добре,че заглавието е достатъчно помпозно за да държи темата.
по темата:| то май са прави хората-лошо покритие,къс срок а за количество:|:|:|(whistle)
Сега св. Ассана V-ти ще дофтаса с райската метла да замете и след това да заключи дверите;)
то добре,че заглавието е достатъчно помпозно за да държи темата.
по темата:| то май са прави хората-лошо покритие,къс срок а за количество:|:|:|(whistle)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Хаха, Сладура реши да е остроумен :D Модераторите, пичове яко офтопик има.... не ви ли дразни това :)[/Quote]
За съжаление "сладур[B]а[/B] или сладур[B]ът[/B]" (помисли си добре кое е по-грамотно) е много прав. Въпреки новото лого, продължавате да действате като третокласна селска фирмичка, а единственото нещо, което дразни хората във форума, са твойте колеги-тролове, които постоянно пишат от фалшиви акаунти. Също така мен лично много ме дразни това, че като ти се зададе неудобен въпрос, тактично мълчиш и се правиш, че не го виждаш - типично за всички твои колеги, но определено не е мъжко поведение.
За съжаление "сладур[B]а[/B] или сладур[B]ът[/B]" (помисли си добре кое е по-грамотно) е много прав. Въпреки новото лого, продължавате да действате като третокласна селска фирмичка, а единственото нещо, което дразни хората във форума, са твойте колеги-тролове, които постоянно пишат от фалшиви акаунти. Също така мен лично много ме дразни това, че като ти се зададе неудобен въпрос, тактично мълчиш и се правиш, че не го виждаш - типично за всички твои колеги, но определено не е мъжко поведение.
-
Водех дух, недей така, че ще си изкараш наказание заради този... не се сещам за по-голяма обида от служител на мтел...
Ако някой все още не е разбрал какво цели червеният оператор с цялата тази промоция - цели да източи още повече пари от настоящите си дългогодишни абонати, които използват само една услуга, като ги накара да сключат договор за телевизия и интернет към телефонията, а и за капак да ги набута с още една сим карта. Всичко това - срещу "безплатен" смартфон от несъществуваща марка с никаква поддръжка от производителя, лаптоп със слаби показатели или телевизор, който вероятно ще е основната атракция, въпреки че май няма HDMI.
Ако някой все още не е разбрал какво цели червеният оператор с цялата тази промоция - цели да източи още повече пари от настоящите си дългогодишни абонати, които използват само една услуга, като ги накара да сключат договор за телевизия и интернет към телефонията, а и за капак да ги набута с още една сим карта. Всичко това - срещу "безплатен" смартфон от несъществуваща марка с никаква поддръжка от производителя, лаптоп със слаби показатели или телевизор, който вероятно ще е основната атракция, въпреки че май няма HDMI.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Водех дух, недей така, че ще си изкараш наказание заради този... не се сещам за по-голяма обида от служител на мтел...
[/Quote]
Еми те му сложиха бан, щом потребителите се гонят, а троловете на мтел се подкрепят - аз спирам да пиша, нека всички спрем и да оставим рекламните ботове на мтел да си водят монолозите (yes)
[/Quote]
Еми те му сложиха бан, щом потребителите се гонят, а троловете на мтел се подкрепят - аз спирам да пиша, нека всички спрем и да оставим рекламните ботове на мтел да си водят монолозите (yes)