Мтел разби пазара с "Повече за теб"

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Re: Мтел разби пазара с

Мнение от Beчния » 02 окт 2012, 04:44

Аз съм ЗА промоциите от всеки оператор, независимо какво предлагат е добро, конкуренцията раздвижва пазара, а от това печелим ние потребитилите....(yes)

mensmen
Регистриран: 05 сеп 2011, 09:18

Мнение от mensmen » 02 окт 2012, 08:00

[Quote]Няма такова изискване. Аз НЕ съм им абонат, но днес си пуснах заявката успешно на *88[/Quote]

То хубаво, но имаш ли излишни 400лв.

[B]Клиенти, които не отговарят на условия по т.1 и т.2, могат да се възползват от предложението при заплащане на депозит за избраното устройство като гаранция за изпълнение в размер на 400 лв.[/B] След изтичане на първата година от срока на Договора, ако Абонатът няма неплатени задължения към Мобилтел, депозитът за ползване подлежи на връщане след подаване на писмена молба по образец в удобен за Абоната магазин.

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 02 окт 2012, 11:18

Аз мисля, че всеки редовен участник въвфорума ще се съгласи, че тук има мтелски ботове (очевидни са) и целта е те да се спрат, а не ти. Не можеш да ме убедиш, че тук има хора, които умишлено пишат срещу мтел - посочи имена ! Толкова ли е трудно да повярваш, че мнението на хората е лошо? И няма за какво да се сърдиш, ако наисна се държиш като нормален участник във форума, никой нямаше да те напада, ама с теб може да се говори само за мтел и то само с добро, никаква критика не търпите ! И не можеш да ме убедиш, че не виждаш въпросите - ти повдигна темата и зададе въпроса за експириънс стора, аз ти отговорих че е много готин, но ти зададох въпроса с цените на устройствата, след което много хора се включиха и пожелаха да чуят отговора ти - няма как да не си го видял, а други коментари да виждаш. Хората ги дразни подобно отношение, няма общо с това къде работиш

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 02 окт 2012, 11:56

От друга страна смея да вярвам точно на Крейзи, че не е платен драскач на компанията... даже в пъти се откроява от други подобни люде. И първия път, когато имаше дискусия за неговото оставане или не във форума - бях с две ръце за. Съгласен съм, че понякога заобикаля зададените конкретни въпроси, но смятам, че в повечето пъти наистина изразява личното си мнение, което няма как да бъде безпристрастно... но все пак в много случай - обективно. Не са малко случаите, в които самия той коментира недостатъците на своя работодател и какво трябва да се промени. Това да зачислят човек във форума, за който всички знаем и ще можем да зададем въпросите си е в плюс, но не мисля, че точно той пречи на форума.
Мисля си обаче, че Крейзи не е прав като смята (или не знае), че тук има хора за чиито мнения се плаща....хубаво само го каза - че не им се плаща от компанията, което е 100% истина. Обикновенно всяка една водеща компания си има отделно друга такава наета маркетингова компания, която се грижи за обществения имидж, социални мрежи и контакти на компанията, а те от своя страна заплащат на техните драскачи ;)
Аз смея да твърдя, че винаги съм изказвал негативното си мнение и рядко позитивно такова за всички оператори, нямам вина, че с Мтел съм имал най-много проблеми, а те пък от своя страна не се опитват да променят особено много вече затвърдилото се мнение на хората за тях съдейки по действията и поведението им. Може да се каже, че от тях съм и най-много разочарован, като потребител и няма да престана да ги критикувам, така както и другите два титана!

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 02 окт 2012, 14:36

Ако ми поискат 400 лв, ще им кажа да си взимат телевизора и да се връщат откъдето са дошли...

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 02 окт 2012, 15:31

[Quote]Ако ми поискат 400 лв, ще им кажа да си взимат телевизора и да се връщат откъдето са дошли... [/Quote]

Иска ми се да вярвам, че целия текст в пакетната им "супер" оферта е тотално объркан!
В противен случай ще излезе, че този път надминаха самите себе си, ама многократно! :S

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Мнение от samoznai » 02 окт 2012, 16:10

Ох, почти се разплаках от личната драма на Крейзи.
Слава богу, после се размях до сълзи на конспиративната теория за платените драскачи (предполагам на Виваком? А, Крейзи?)

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 02 окт 2012, 17:33

crazy, айде сбогом, много здраве :D
Форума е свободен, платени драскачи не ни трябват. Манипулатори също.
Хората си имат свое мнение.

berserk
Регистриран: 02 юни 2008, 19:43

Мнение от berserk » 02 окт 2012, 17:51

[Quote]Здравейте на всички!

Искам да се извиня на всеки който е очаквал отговор на въпрос към мен, но ако въпроса е бил зададен в темите, аз няма как да го знам. Виждам, че всеки недоволен се настройва лично срещу мен, а това е твърдо против това което искам... Тук (форума) ще отговарям на Мтел-ски въпроси само НА ЛС! Спирам да пиша публично, защото пак казвам, не съм тук по работа, а голяма част от хората тук мислят обратното. Тук няма хора които им се плаща за присъствието, не и от фирмата за която работя. Ще помоля да се зачисли един човек от Customer Service който да ви отговаря на клиентските запитвания, човек който това да му е работата. Той няма да влиза в дискусии а ще отговаря, както би отговорил на чата, на *88 и тн.

Чувствам се обиден от отношението към мен, но това си е мой проблем. Та... този форум се превърна в ужасно място, и не смятам да съм част от него! Нека видим как ще се определи това изказване като платено! Оставям ви в ръцете на PR агенцията на конкурентна на мтел фирма, която реално плаща за хейт в този форум... Пък вие си направете изводите.

Тук всяко мнение което е + за мтел, се счита като платено... Чао от мен :) (beer)
Може да се свързвате с мен във фейсбук или на ЛС.
Аз съм OUT (beer)(beer)(beer) [/Quote]

уау...колко са лоши всички в този форум, вместо да се кланят на крейзи и да боготворят великия му работодател, затова че ни е дарил с толкова щедра и невиждана оферта, вие смеете да критикувате и плюете, засрамете се!
и вземете се махайте от мтел, че на асенна пък му писна от толкова недоволни хора само да развалят мнението за най-великия оператор на всички времена(поне за БГ)

сега сериозно...не знам да се смея ли, или да плача като чета тези мнения - вие(crazy & asenna5), надявам се, се шегувате, че ако си вярвате положението е мнооого притеснително

bloucester
Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50

Мнение от bloucester » 02 окт 2012, 18:26

[Quote][B]Клиенти, които не отговарят на условия по т.1 и т.2, могат да се възползват от предложението при заплащане на депозит за избраното устройство като гаранция за изпълнение в размер на 400 лв.[/B] След изтичане на първата година от срока на Договора, ако Абонатът няма неплатени задължения към Мобилтел, депозитът за ползване[B] подлежи на връщане след подаване на писмена молба по образец[/B] в удобен за Абоната магазин.[/Quote]

Хахаха, аз ще дам още 200 лв и ще си купя устройството без 2-годишен договор с 30 лв месечна такса. И забележете, че сумата не се връща автоматично, а трябва да се молиш да благоволят да ти я върнат...

Отговори