Мтел разби пазара с "Повече за теб"
Re: Мтел разби пазара с
Дай някой линк с оферта...
Защото чета на сайта на Ток Ток (голям провайдер в Англия), че техния Superfast Home Broadband e между 38 и 76 мбпс, който се предлага срещу 15 паунда допълнително към месечната такса, което е между 4 и 8 пъти по-бързо от средното за Англия.
Тоест средната скорост на бродбанда за Англия е 9 мбпс...
2 ГБ е много различно от това, което предлага Ток Ток.
http://sales.talktalk.co.uk/products/broadband/fibre-optic/check/
Защото чета на сайта на Ток Ток (голям провайдер в Англия), че техния Superfast Home Broadband e между 38 и 76 мбпс, който се предлага срещу 15 паунда допълнително към месечната такса, което е между 4 и 8 пъти по-бързо от средното за Англия.
Тоест средната скорост на бродбанда за Англия е 9 мбпс...
2 ГБ е много различно от това, което предлага Ток Ток.
http://sales.talktalk.co.uk/products/broadband/fibre-optic/check/
На пръв поглед цепи мрака. На втори поглед ... в сравнение с другите оператори изглежда приемливо. На трети обаче ... абе хора ... ебах ва в печалбарите. Абе пуснете мобилния интернет бе. Какво си стискате кълките ... ще се напикаете ли ако поотворите малко да текне мобилния нет. Забелязал съм, че точно това, от което има нужда човек почва да се покрива и завоалира все едно мозъка ще им изтече ако го покажат. :|
Според мен, в БГ нета е повече от приличен , като вземем предвид трагичното положение в останалите услуги. Т'ва е временно явление и фирми като Ментел са решени да го смарангясат. Клиен съм им и нямах намерение да остана такъв , но все пак проявих любопитство и посетих офис на Витошка. Все едно желаех да тегля кредит без обезпечение или исках безплатна услуга от катаджия/митничар.
Хора, извинявам се , имах предвид два мегабита - техническа грешка. Премиум Къстъмър правилно обърна внимание.
Та значи имам познати по тия места и за тях е недостижим лукс скоростта, на която се радваме тук, в България, дори от най-пробития доставчик..
Та значи имам познати по тия места и за тях е недостижим лукс скоростта, на която се радваме тук, в България, дори от най-пробития доставчик..
Така си е - скоростта на нета от МТел си е доста по-добра отколкото във Франция например. Затова и пакетните им оферти с телефония и телевизия си заслужават.
[Quote]Mary13,ти си бот![/Quote]
Хахахаха, подкрепям :)
Хахахаха, подкрепям :)
Бот или не много са забавни и сладки включванията на Мерито :D;):P
Като на малка блондинка от някой американски филм.
Като на малка блондинка от някой американски филм.
мен ме кефи. ще взема да пробвам и да ви кажа какво ми е мнението. След ребранда доста интересни нещица пускат. :)
Ха,още един бот :|(no)
Що не вземете да ме назначите да ви славословя?Доста по-изобретателен и съобразителен ще бъде в тази работа няма да ме разконспирирват като останалите.Няма да искам много :)
Само актуален смартфон от високия клас.:D
Некодиран ;)
Що не вземете да ме назначите да ви славословя?Доста по-изобретателен и съобразителен ще бъде в тази работа няма да ме разконспирирват като останалите.Няма да искам много :)
Само актуален смартфон от високия клас.:D
Некодиран ;)