Мтел разби пазара с "Повече за теб"
Re: Мтел разби пазара с
Малко of
[Quote]На някои хора предлагат [B][u]домашен телефон[/u][/B], на друг мобилен интернет, на трети [B][u]фиксиран[/u][/B] и т.н[/Quote]
Типично по ментелски(Гьобелски) едно нещо като го повториш няколко пъти и става много неща:D:D:D(no)(no)(no)
[Quote]На някои хора предлагат [B][u]домашен телефон[/u][/B], на друг мобилен интернет, на трети [B][u]фиксиран[/u][/B] и т.н[/Quote]
Типично по ментелски(Гьобелски) едно нещо като го повториш няколко пъти и става много неща:D:D:D(no)(no)(no)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Моят коментар по темата е че тази промоция замря.Дали се изчерпаха безплатните апарати или няма интерес все едно[/Quote] Моето мнение е, че от 15те редовни писачи тук поне 7 си взеха промоцията, както и, че просто оценката на някоя промоция не се прави по анализ върху коментарите в този форум :D Ама ти може да имаш друго мнение :D
Аз статистика няма да дам, нямам право да го правя :) Но имам един въпрос, и да дам, за какво ти е хахах правиш преценка какво да си купиш само ако е масово ли? Не е ли много комерсиално мисленето ти. Я бягай да дадеш 2 бона за isyPhone 5 :)
[B]Според мен темата е изчерпана и трябва да се затвори! [/B]
Аз статистика няма да дам, нямам право да го правя :) Но имам един въпрос, и да дам, за какво ти е хахах правиш преценка какво да си купиш само ако е масово ли? Не е ли много комерсиално мисленето ти. Я бягай да дадеш 2 бона за isyPhone 5 :)
[B]Според мен темата е изчерпана и трябва да се затвори! [/B]
От моето обкръжение се възползва един познат. :)
Това от колко души, които са в твоето обкръжение е?
Нещо не отговаря на твърдението на някои Мтел-писачи, че не достигали бройки от устройствата..:D
Нещо не отговаря на твърдението на някои Мтел-писачи, че не достигали бройки от устройствата..:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Аз далечната 2008 година се възползвах от оферта на Мтел за телефон и то заради това, че ни предлагаха М клас телефони. Та така си взех и аз Nokia E71 тогава, ама беше едно чакане малко над 6 седмици за този телефон, чиято премиера беше 6 месеца по-рано. Оправданието беше "Бързо се изчерпват, защото зареждаме с малко бройки и ще трябва да чакате новата доставка". Изчака ми се чакалото, то по-добре да бях отишъл до Финландия сам да си го взема. А и в случая говорим за обслужване на голям корпоративен клиент, но и това нямаше значение.
[Quote]Моето мнение е, че от 15те редовни писачи тук поне 7 си взеха промоцията, както и, че просто оценката на някоя промоция не се прави по анализ върху коментарите в този форум :D Ама ти може да имаш друго мнение :D
[B]Според мен темата е изчерпана и трябва да се затвори! [/B] [/Quote]
аз от оферта на никой бг оператор не бих се възползвал, а когато говорим за мтел не бих взел дори пари да ми предлагат ;) добре че не можете и телевизорите и лаптопите да заключите че със сигурност ако можехте и това щяхте да направите :)
те обикновено безплатните неща скъпо излизат :D
[B]Според мен темата е изчерпана и трябва да се затвори! [/B] [/Quote]
аз от оферта на никой бг оператор не бих се възползвал, а когато говорим за мтел не бих взел дори пари да ми предлагат ;) добре че не можете и телевизорите и лаптопите да заключите че със сигурност ако можехте и това щяхте да направите :)
те обикновено безплатните неща скъпо излизат :D
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Не е от нашите хахах което го прави толкова фън :) и сега ще проверя някои неща преди да дам изказване :)
[B]Както обещах - разчистих почти две старници офтопик (вкл. коригираните от Владо постове, на които беше написал, че са спам - заемаха почти цяла страница), който не обогатяваше темата кой знае колко много - аз съм привърженик на офтопика, стига да не вземе превес и да може човек да научи нещо ново. Никой да не се сърди
Темата остава отворена.
Който мисли, че е изчерпана нека просто не пише по нея. [/B]
Темата остава отворена.
Който мисли, че е изчерпана нека просто не пише по нея. [/B]
Вчера най-сетне ми дойде телевизора Toshiba и оборудването от МегаЛан.От флашка си пуснах Full HD филм за да видя нивото на матрицата - на нивото на средния клас Samsung и LG. Качеството на картината от телевизиите е сравнимо с това на Виваком(още не съм включил сигнала през HDMI за да оценя HD каналите).От приемника има PiP(картина в картина) което много ми хареса за мачовете снощи.Тепърва ще преценявам дали 50 - 60 програми са ми достатъчни.
Интернетът е ОК за моите нужди в къщи.
Все още съм много въодушевен но ако има проблеми ще пиша.
Интернетът е ОК за моите нужди в къщи.
Все още съм много въодушевен но ако има проблеми ще пиша.