Мтел разби пазара с "Повече за теб"

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Re: Мтел разби пазара с

Мнение от asenna5 » 25 окт 2012, 10:43

Браво, супер! Хубаво е, че бързо си направил заявка, защото количествата почват да се изчерпват, като гледам смениха HP-то с някакво Lenovo, а телевизора вече не е Full HD, а HD Rady. Иначе се помотват около десетина дни (че и повече - позната чака две седмици) преди да минат техничарите от Мегалан, не могат да насмогнат на заявките, заринати са до ушите в работа. Търпение му е майката.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 25 окт 2012, 12:13

[Quote]като гледам смениха...[/Quote]
Браво, няма що хубава реклама им направи. :D
Опитваш се да внушаваш на хората че интереса е голям и да побързат ама им казваш че няма да получат това което обещавате а евтин заместител.
Какво следва - телевизора на е някое нео или елит и китайски телефончета и нетбукчета за 200-300 лева.И първата техника беше само за първоначална зарибявка?
Мълчи си бе! ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 25 окт 2012, 13:13

Нищо не внушавам - това са факти. Теб като те е яд, че не можеш да се възползваш никой не го интересува. И е обявено и на страницата им - хубавото е, че дори след изчерпване реагират и удължават офертата. И си мълчи ти, щото смислен коментар много рядко засичам от теб, а на всичко отгоре сам каза, че темата според теб е изчерпана и няма какво да кажеш по нея.
Всъщност мога да те накарам да млъкнеш и ще го направя ако продължиш с изцепките.
От теб си зависи.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 25 окт 2012, 14:41

Типично по български \"дай му малко власт и му гледай сеира\":D:D
Асене я успокой топката,то само ти в този форум размяташ метла тип \"рейнбоу\" и ползваш супер секрети за заключване(angry) То добре ама много тенденциозно го правиш и това дразни даже и по някога да си прав ;) Темата че се поизчерпа да, ама ти и неОбективния се сещате в такива \"рекламни\" теми да се включите за повдигането им;) и когато някой се изкаже негативно-саркастично пускаш \"рейнбоа\"(no)(no)

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 25 окт 2012, 15:45

[Quote]Теб като те е яд...И си мълчи ти...всъщност мога да те накарам да млъкнеш...[/Quote]
А бе човек ти в какви истории се вкарваш?
Нещо пак почна да губиш почва под краката си.Изнерви се май?От един невинен закачлив коментар за един оператор с който уж нямаш нищо общо?
Опитай се да ме накараш - както виждаш не съм сам а и много добре знаеш че пак мога да пиша!
И мерси че ми махна глобулския бан който "не знаеше" как е станал и как се маха.
Ако искаш може да ми го сложиш отново ;)

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 25 окт 2012, 16:21

[Quote]Браво, супер! Хубаво е, че бързо си направил заявка, защото количествата почват да се изчерпват, като гледам смениха HP-то с някакво Lenovo, а телевизора вече не е Full HD, а HD Rady. Иначе се помотват около десетина дни (че и повече - позната чака две седмици) преди да минат техничарите от Мегалан, не могат да насмогнат на заявките, заринати са до ушите в работа. Търпение му е майката.[/Quote]
Епааааааа по-непринудена реклама не бях виждал.

Sanya
Регистриран: 17 сеп 2011, 13:56

Мнение от Sanya » 25 окт 2012, 16:44

Специално тази пакетна оферта на Мтел наистина си струва, защото освен че услугите са качествени и на добра цена и предлаганите устройства си заслужават! Личи си, че в момента операторът прави ребрандинг!:)

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 25 окт 2012, 17:00

sanya, вземи се скрий в мишата ментел дупка, в която беше и до сега и престани да правиш copy paste!

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 25 окт 2012, 17:04

Отнася се за Саня!
Ти колко регистрирани профила събра вече??
Сигурен съм че всичките(кокона, мери 13, франи глаз,снежка, саня... и т.н.) са все на една и съща тъпа патка! (angry)
Дано поне това прочетеш!

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 25 окт 2012, 17:15

[Quote]Отнася се за Саня!
Ти колко регистрирани профила събра вече??
Сигурен съм че всичките(кокона, мери 13, франи глаз,снежка, саня... и т.н.) са все на една и съща тъпа патка!
Дано поне това прочетеш!
[/Quote] Официално потвърждавам, че тези безмозъчни роботи не са служители на Мтел! На кой са служители, това е интересния въпрос, и защо им е кеф да насочват негативните отзиви към Мтел?
В този форум има 2ма служители на Мтел, аз съм единия.

Отговори