Мтел разби пазара с "Повече за теб"

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Мтел разби пазара с

Мнение от AVKansazov » 26 окт 2012, 16:46

Не знам.
Имаха един хвърчащ списък в офиса.HD-тата май бяха около 20-ина.
Сравнението имах в предвид с Близу.Ония гадове орязаха хубави програми за да вмъкнат други за икономии.И това са само част от издънките заради които ги зарязвам.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

m0ni99
Регистриран: 13 дек 2009, 18:52

Мнение от m0ni99 » 26 окт 2012, 16:55

аз за това зарязах мтел защото не обръщат внимание на лоялните си клиенти .

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 26 окт 2012, 22:11

Близу са клоуни. Да им имам и икономиите дето са направили от Discovey, RTL и немските канали.

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 27 окт 2012, 00:22

[B]@Кансазов, ти си тоя дето дига гири и продължава да се обяснява в тема, която според него била изчерпана. На мен "закачливи" коментари не ми минават, защото съм дървен философ и нещата ги разбирам буквално. Лесно мога да те накарам да спреш да пишеш измислици, но ме възпира единствено това, че ще се наложи да блокирам един тон пловдивски IP-та (ако бях мод на място нямаше да ми пука, ама нали съм си добряк ....)..
..Ако ме накараш да го направя (а тоя номер мина само веднъж и повече няма да мине) ще си виновен само ти - а на мен няма да ми коства много усилия, повярвай ми.

Съвет: като изпитваш ненавист към Мтел просто ги накажи "злокобно", като престанеш да ползваш услугите им. Ще си решиш проблемите веднъж завинаги и ще ти бъде много готино, като нямаш нищо общо с тях, обещавам ти.

Допълнителен съвет: като се откажеш тотално от Мтел и лишиш всички останали доволни абонати от този доставчик от недостойните си мнения може да се огледаш за нещо, което е наистина добра конкуренция в Пловдив в лицето на Coolbox, примерно. Малко са истинските конкуренти (в случя даже по-добри), но ги има.
Имаш избор - какво те кара да се обясняваш излишно на модове и админи :?!?.
Играеш си с търпението им - но и то си има граници ..- аз поне следващите стъпки, които ще предприема срещу теб са ясни, от сега да е ясно..[/B]

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 27 окт 2012, 01:06

Перфектният модератор (yes)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 27 окт 2012, 01:46

А, коментар след редакцията ти...
Иначе се учудвам, че нямаш други кабели, освен коаксиала. Така е много ограничено, до само един вид технология. Аз съм си го направил с гофри и проволки, дори да ми липсва нещо в бъдеще, ще си го изтегля през стената/пода, до правилната конзолка и розетка на стената (ако има).
Във всички стаи имам сумарно по два коаксиала, четири utp-та (за различни нужди, засега се ползват по две) и две празни гофри. В коридора към входа пък преди няколко месеца дърпах (в гофрата) оптиката на булсат, такова нещо нямам положено предварително. Дали ще мина на кабелна по коаксиал или по оптика, utp, усукана двойка, цифрова ефирна, сателитна, то имам инсталацията. Препоръчвам ти, да си направиш подобна, за да не те ограничават наличните кабели в избора на доставчик.
[Quote]Модулите предполагам че ще искат DVB-S.Аз нямам.[/Quote]
М, не знаех, често сред съвременните телевизори има вече.

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 27 окт 2012, 09:47

Абе то скоро взех на баща ми нов телезивор с DBV-S2. Живее в малък град и е на местна кабеларка, но сега след като му купих този LED телевизор и има Full HD му препоръчах за да усети разликата в изображението да мине на сателитен оператор. Той явно харесва повече идеята за Булсат, но аз имам съмнения, че този тунер на телевизора ще може да разкодира сигнала, нищо че е S2.
Edit: Първото търсене в google и веднага намерих и отговор на загадката. Твърдо не става с S2 тунер при Булсат:
http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE/39811-dvb-s-%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B5%D1%80-%D0%B8-%D0%B1%D1%83%D0%BB%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%BC.html

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Мнение от sabin_zaimov » 27 окт 2012, 10:05

Мисля, че ти пък имаш най - малко правото да го критикуваш, защото до сега не съм прочел едно твое безпристрастно мнение, а най - жалкото е че си от екипа на този форум. Все пак форума е за изразяване на свободни мнения и твоята работа е да следиш да няма обидни квалификации заплахи и др.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 27 окт 2012, 13:57

Сателитен оператор няма как да предложи прекрасно качество... в повечето случай кабелните ги бият. Проблема, е че спътниците имат скромен капацитет (не много Mbit-ове), пък и е скъпо, за да могат сателитните да имат най - добрата картина и звук.
Булсатком пък от друга страна ползват собствена кодировка - bulcrypt, освен с техен приемник, няма как да се гледа по друг начин.
С вграден приемник в телевизора и с различен от операторския може да гледа сателайтбг и бтксаттв.

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 27 окт 2012, 15:13

Владо: Не че нещо, но кабелните оператори според теб откъде вземат сигнал на 99% от предлаганите канали (blush) Да речем Евроспорт, RTL, MTV.

Отговори