Мтел разби пазара с "Повече за теб"

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Мтел разби пазара с

Мнение от Воден-дух » 28 сеп 2012, 19:15

Ще се подарява само на някой случайно излъгал се да подпише договор с тях балък :( За старите дългогодишни лоялни клиенти - отново комбинация от три пръста с преобладаващ среден... Е, щом е така - договорът ми изтича в края на декември, ще им покажа и аз същата комбинация ;)

mensmen
Регистриран: 05 сеп 2011, 09:18

Мнение от mensmen » 28 сеп 2012, 19:29

Офертата си е перфектна само с един съществен недостатък и това е че с е предлага от МтелЕмБодлива. Това е единственото, което ме спира,..не си заслужава нервите след това.

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 28 сеп 2012, 19:35

Лошото е, че българина като чуе "безплатно" или "подарък", спира да слуша по-натам, да чете дребен шрифт и звездички, а паметта му бързо се скъсява и вече не помни досегашното положение и проблеми ;)

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 28 сеп 2012, 19:58

Аз съм готов да преподпиша с тях и за пет години, ако като техен дългогодише лоялен клиент (от 12 години), ми предложат план за 50 лв. с включени 500 минути и смс към всички мрежи в България, минимум 1 500 минути към Мтел и Боб и 1 гб мобилен интернет на бърза скорост и ми подарят поне Самсунг Галакси Ноут. И понеже не показват ни най-малко желание да започнат да обръщат внимание на лоялните си дългогодишни клиенти - ще се сбогувам с тях след 2-3 месеца
:)

Vedg
Регистриран: 15 юни 2012, 23:53

Мнение от Vedg » 28 сеп 2012, 20:14

Кое му е перфектното????
Почвам да изреждам минусите.
1.Офертата е валидна до изчерпване на количествата. (инфо от сайта на Мтел)
2.Старият пакет Пълен пакет
услуги за дома е по-изгоден от новият(справка сайта на Мтел все още е качен там)
3.За най-големият пакет от 99.90лв. просто от три доставчика да вземеш тези услуги няма да е такава цена.Виваком ако не се лъжа за около 52лв дават 1200 мин, за 50лв телевизия + интернет, ще те позлати някой оператор.
4.Цената от 0.29лв. на минута след изразходване на минутите, къде е промяната.
5.Офертата не е достъпна за всички абонати на компанията(тогава за каква оферта говорим)?
6.Между макет S i M, разликата е 30лв.(кошмар), 300мин и 60програми при Мтел струват 30лв.(разликата в предлаганите услуги в двата пакета).
Няма такава оферта.

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 28 сеп 2012, 20:25

"1.Офертата е валидна до изчерпване на количествата. (инфо от сайта на Мтел)"
Ами те сигурно са подготвили по един телевизор, един лаптоп и един телефон - и като се изчерпят бройките, спира се и офертата :) Като се има предвид, че Крейзито ще грабне един от подаръците, както заяви по-рано днес - остават само още два за евентуалните балъци, които биха се излъгали да станат абонати на Ментел :D

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 28 сеп 2012, 20:42

:D:D:D
(beer)(beer)(beer)
(yes)(yes)(yes)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 28 сеп 2012, 22:02

[Quote]Това с нов договор и нова карта го има и при Виваком[/Quote]
Аз твърдя, че говориш глупости тук... Можеш ли да ме обориш с линк?

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 28 сеп 2012, 22:11

Може да хейтите колкото си искате. Такава оферта няма на пазара, дори и с недостатъците й...

Няма ли да разберете, че никой оепратор никога и при никакви условия няма да предложи ПЕРФЕКТНИЯ ПЛАН или УСЛУГА... Целта на операторите е да предлагат много варианти, за да се лъжат хората и да не успяват да си нацелят най-подходящия план!

Така че като видя нещо супер изгодно, което никога досега не го е имало, сигурно ще е за кратко и сигурно няма да го има пак скоро, лично аз скачам с 2-та крака... Както направих и при СуперБоб... Вместо да чакам с надеждата някой друг да предложи нещо по-добро...

За 5 лв допълнително от това, което сега плащам за ТВ и нет, ще получа още 100 мин (друг е въпросът дали ще ги ползвам) + ТВ, лаптоп или телефон...

За 5 лв на месец!

Направете си сметка в момента колко плащате за ТВ, нет и 100 мин на месец, сравнете с цената 30 лв и сега се замислете, че получавате и подарък едно от 3-те по-горе...

Лично при мен сметката излиза перфектно - 24 месеца по 5 лв = 100 мин на месец + безплатно лаптоп/ТВ/телефон... Кой друг ще ми предложи такова нещо за 5 лв на месец?

Казвам 5, а не 30, защото това е реалната цена, която ще плащам спрямо сегашното ми положение...

Сега - нет + ТВ = 25 лв
После - нет + ТВ + 100 мин + лаптоп/ТВ/смартфон = 30 лв
Разлика 5 лв на месец... Не знам вие как смятате и как сте по математика, но според мен офертата е убиец...

Пак питам - кой друг ще ми предложи за 5 лв на месец 100 мин към всички + безплатен лаптоп/ТВ/смартфон?

Воден-дух

Мнение от Воден-дух » 28 сеп 2012, 22:24

И как точно ще се възползваш, ако си съществуващ абонат ;) Или ти като Крейзито си на хранилка в Ментел?

Отговори