Мтел разби пазара с "Повече за теб"

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Re: Мтел разби пазара с

Мнение от nmnikolov » 01 окт 2012, 14:54

За нов абонамент по отношение на услугите в пакета се счита:
за мобилната услуга – нов номер в мрежата на Мтел или пренесен номер от мрежата на друг оператор в мрежата на Мтел

Ето тава пише в условията им, което значи, че дори и да ти е безсрочен договора не можеш да се възползваш от тази оферта. Въобще да го духат сегашните клиенти...

SeeKnDestroY
Регистриран: 24 окт 2010, 17:43

Мнение от SeeKnDestroY » 01 окт 2012, 15:01

Да, за съжалението това е навсякъде, не знам що не тълкуват преподписването като НОВ абонат, щото в крайна сметка те трябва отНОВо да го спечелят като такъв, за да продължи при тях. Просто ненужно губене на време за спиране на карта, издаване на нова, само и само да се водиш нов абонат. Според мен при сериозно настояване от страна клиента и възможността да си запази номера като мине при друг оператор (където ще се води НОВ абонат)... би ги накарало да направят изключение... :lol:

p.s.това специално за мобилните услуги де...

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 01 окт 2012, 15:07

Това е изключително малоумно поведение. Изпускат питомното, за да гонят дивото после. Ако бяха започнали нормално отношение към сегашните си клиенти още преди време цялото това ребрандиране сега нямаше да е нужно. Само че и то няма да им помогне...

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 01 окт 2012, 16:22

Пичове,видях им ЛАПТОПА-НЕ СТАВА :|
От ниския клас -нищо интригуващо,полезно и не си заслужава разнасянето.Такова нещо дори и безплатно няма да го ползвам.:X
Просто от своя страна ще го подаря на някой (cyber)(whistle)
П.С. http://ardes.bg/laptop/HP+655-42344
http://ardes.bg/common-information/useful-info/ardes-index
Този лаптоп го има и в модификация с малко по-мощни процесор и видеоконтролер,ама Мтел са избрали най-най-слабото...8)
Ето го при Мост Компютърс:http://hp.most.bg/hp-655-15-6-e2-1800-4gb-500gb-linux-bag-partnumB6N22EA.html

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 01 окт 2012, 16:58

Доста куци условия по офертата.
Значи едновременно трябва да съм абонат от повече от година, но да искам да подпиша нов договор за 2 години, а освен това трябва да не ползвам телевизия или интернет от мтел(мегалан...), но да искам да ползвам. А дори и да отговарям на горните условия, пак няма никаква гъвкавост на пакетите, трябва или да искам супер ограничен пакет телевизионни канали, или пък да ми трябват 1000 минути към всички(но без интернет)... абе неприложимо за 95% от потребителите. То май и това е целта.

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 01 окт 2012, 17:50

Хахахаха :D Е*ати невъзможната оферта:

[Quote]„Повече за теб“ важи при сключване на двугодишен договор[B] с нов абонамент за услугите в пакета[/B] - мобилен номер, фиксиран интернет и Цифрова телевизия.
За нов абонамент по отношение на услугите в пакета се счита:
за мобилната услуга – нов номер в мрежата на Мтел или пренесен номер от мрежата на друг оператор в мрежата на Мтел
[B]за фиксираните услуги – през последните три месеца да не са ползвани цифрова телевизия и/или фиксиран интернет на заявения адрес[/B]
[B]От предложението могат да се възползват настоящи абонати, които имат договор от поне една година с Мобилтел[/B] и през последните шест месеца достъпът им до мрежата не е ограничаван поради неплатени задължения.[/Quote]

Т.е. те заявяват на хората, които ползва пакетните им услуги от 2 години, да се откажат, защото няма да получат нищо (което изобщо не е лошо, защото цифровата телевизия на Виваком е по-качествена), а в същото време привличат нови балъци, които незнайно как трябва хем да са техните абонати, хем да не са. Дааааа "новата" визия на М-тел е още "по-добра" и от предишната, много ме забавляват :D

berserk
Регистриран: 02 юни 2008, 19:43

Мнение от berserk » 01 окт 2012, 18:39

[Quote]Т.е. те заявяват на хората, които ползва пакетните им услуги от 2 години, да се откажат, защото няма да получат нищо (което изобщо не е лошо, защото цифровата телевизия на Виваком е по-качествена), а в същото време привличат нови балъци, които незнайно как трябва хем да са техните абонати, хем да не са. Дааааа "новата" визия на М-тел е още "по-добра" и от предишната, много ме забавляват :D [/Quote]

що бе, те сега 3-мата дето отговарят на условията начело с асенна5 ще се избият взаимно кой първи да се възползва от "уникалната" оферта...

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 01 окт 2012, 18:52

до 10ти ще изчакам,ама вече ме дразнят максимално...трябва ми нещо с национани минути и то поносимо и ми е все тая от кой ще е ...ще се минава на прима май ако наистина след 10ти не предполжат поне с 30% повече минути от сегашните им планове актив ли какви бяха там...

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 01 окт 2012, 19:00

Чакайте малко, правилно ли разбирам, че ако не съм абонат на Мобилтел не мога да се възползвам от условията заради това:
[B]От предложението могат да се възползват настоящи абонати, които имат договор от поне една година с Мобилтел[/B]
и в същото време ако съм техен абонат на някоя от услугите им, заради това:
[B]за мобилната услуга – нов номер в мрежата на Мтел или пренесен номер от мрежата на друг оператор в мрежата на Мтел
за фиксираните услуги – през последните три месеца да не са ползвани цифрова телевизия и/или фиксиран интернет на заявения адрес[/B]
Бухахахахаха тия сами си противоречат и явно нещата никога няма да се променят при този оператор, че дори ще стават все по-зле, а аз искрено се радвах за новото им предложение по предварителната информация, която излезе... Помислих си, че наистина ще променят малко поведението си на пазара на телекомуникации в България, че са се взели в ръце и българския потребител ще промени вече затвърдилото се негативно мнение за Мтел, т.е. МЕНТЕЛ, но уви съм сгрешил.... ама много съм сгрешил! (no)

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 01 окт 2012, 19:05

Аз не отговарям на условията на нито един от двата адреса на които съм им клиент. Но пък си взех една арка онзи ден от близкия офис, че исках да сменя Xperia Ray. :)

Доколкото разбрах обаче ще има нови оферти с интернета, които не са обвързани с пакетните предложения, така че като преподписвам (а това е скоро за фиксираните услуги) пак ще има нещо като за мен.

Отговори