Мтел разби пазара с "Повече за теб"

Мартин Иванов
Регистриран: 26 ное 2010, 21:38

Мтел разби пазара с "Повече за теб"

Мнение от Мартин Иванов » 28 сеп 2012, 11:26

Е това е истинска оферта, за първи път виждам да се подаряват устройства.... и то висок клас.

http://www.youtube.com/watch?v=8PGbcZC-kVM&feature=youtu.be

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Re: Мтел разби пазара с

Мнение от motofen2 » 28 сеп 2012, 11:39

Това е само клип-тепърва трябва да се изясни какво действително ще се плаща...:|
Не разбрах категорично ,че устройствата са НАПЪЛНО безплатни.

vinse
Регистриран: 18 авг 2010, 19:26

Мнение от vinse » 28 сеп 2012, 11:40

Отървах се от тия кретени о време. Ако ще и Note 2 без пари да ми дават не могат да ме излъжат втори път, нищо че са си сменили козината... такова бранда.

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 28 сеп 2012, 11:40

Офертата е добра. Остава да видим дали има подводни камъни в нея.
Също така е интересно при какви условия настоящи клиенти биха могли да мигрират към тази услуга. От друга страна смятам малко да посмятам....защото малко ми се струва, че безплатните устройства реално са включени в цената на пакета.

agroman12
Регистриран: 29 апр 2011, 14:42

Мнение от agroman12 » 28 сеп 2012, 11:43

Висок клас?
Това ли са твоите схващания за висок клас. Ако щяха да подаравят нещо от висок клас трябваше да изглежда нещо от рода на:

Лаптоп:
Lenovo Thinkpad T530/ASUS N56VZ/Dell XPS 15z

Смартфон:
Samsung Galaxy SIII/Sony Xperia S/Motorola Razr HD/HTC One X

Вместо това получавам някакъв умрял HP, които са известни на технически ерудираните, като скрити награди - я изкара, я не една година.
И телефон, модел на година и нещо, морално остарял.
Поредната хитра чупка на Mtel. Подсъзнателно, би трябвало да накара повечето да си помислят, че офертата е изгодна. Но като знам, подобни тарифни планове са всичко, или нищо. Така, че не мисля, че може да се подбира кое да остане и кое не.

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 28 сеп 2012, 11:46

Викаш офертата е добра :D:D:D
Добре,човек ще си вземе смартфона,ама без мобилен интернет ползата от него спада с пъти.И после какво -като вземе пакет трафик ще ти бръкнат дълбоко,дълбоко в портфейла :S(woo):X(no)

DocHoliday
Регистриран: 13 юли 2006, 21:30

Мнение от DocHoliday » 28 сеп 2012, 11:48

ти нали не очаквап за 30 лв на месец, да ти дадат хай енд устройство? Според мен предложените устройства са добри за цената. Ако мога да вкарам малко градивна критика - може би за високите абонаменти можеше да има по-хубави устройства. И все пак мисля, че за 30 лева с телевизор или лаптоп офертата си е добре..
И тука да си задам въпроса - @Крейзи, дали ще пуснете лумиа 920?

agroman12
Регистриран: 29 апр 2011, 14:42

Мнение от agroman12 » 28 сеп 2012, 11:51

Ами тогава, да спрат да натякват с рекламата, че са такива. Те така го изкарват, все едно злато ти подаряват.
Това са посредствени устройства. Качеството на лаптопа е под съмнение, защото е шибан HP. Телевизора, предполагам е нещо посредствено, но ще се изненадам ако телефона не е Arc, а Arc S(поправка, все пак е Arc S, браво).
Плюс това е 30 лв. на месец с показването на някакви три умряли графички, искам да видя цялото условие на тарифата, плюс всички скрити условия и предупреждения, както беше оная простотия с недобросъвестното използване на безплатните минути :D.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 28 сеп 2012, 11:53

Браво, най-сетне нещо по-интересно. Е, няма много хора да могат да се възползват заради покритието а и лично аз не бих дори само заради калпавия мобилен интернет, но все пак е някакво начало и ще има кого да зарадва офертата.:)

А телефончето не виждам защо да е морално остаряло - има си ъпдейт до ICS, достатъчно мощен процесор за всичко без игри - съвсем пълноценен си е, само пукащият се корпус му е по-сериозният кусур, но то в днешно време при всеки телефон си има по нещо.

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 28 сеп 2012, 11:58

Doc, сори ама в Германия точно това получаваш - срещу договор за 22 евро месечна такса получаваш за 49 евро Галакси Ноут.

Обща цена на телефона + всички такси идва 580 евро.

В тарифата влизат безплатно в цялата мрежа на оператора+безплатно към всички фиксирани мрежи+100 минути към други мобилни оператори+300 МВ на максимална скорост, след това на 64кб

Отговори