МТЕЛ са лъжци и измамници! Вече ми писна от тях!

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

МТЕЛ са лъжци и измамници! Вече ми писна от тях!

Мнение от @PLAYLIFE » 17 сеп 2010, 11:37

Попаднах на нова (за мен) група във FB, в която се позачетох и разбрах нови и все по-странни истории и коментари от участниците там. Интересното е, че дори там има представители на оператора и по традиционен за тях начин се опитват да оборят всеобщото мнение и констатации на участниците. Предлагам и тук да си направим една такава тема, която дори можем да линкваме от време на време с коментарите от участниците във ФБ. Темата тук -> http://www.facebook.com/pages/MTEL-sa-lzci-i-izmamnici-Vece-mi-pisna-ot-tah/123972814288809

Текущото мнение на групата е следното:
[B]"Има слух, че служителите на Мтел търсят такива номера, които правят големи сметки и веднъж като я направиш, започват да звънят през твоя номер. Номерата излизат във фактурата, а всъщност ги нямаш в телефонният указател."[/B]

СМЯТАААЙ!!!(angry)

пс: И НА МЕН МИ ПИСНА!

irata
Регистриран: 26 окт 2007, 10:01

Re: МТЕЛ са лъжци и измамници! Вече ми писна от тях!

Мнение от irata » 17 сеп 2010, 11:41

аз мисля че не цъкат нови непознати номера към сметката, а цъкат в изговорените минути - примерно говориш 1, 42 - те пишат 1,55.

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 17 сеп 2010, 12:14

http://www.toshkov.info/mtel-contract/

В коментарите пак се включва служител на компанията и вместо да се извини се опитва да обясни колко са прави. Доста нахално. Изглежда искат да си подобрят имиджа и в web-а, но не става така лесно както по телевизията. Даваш пари за реклама и готово. За тяхно огромно съжаление обаче насоката вече е ясна. Полага им се след толкова години нахалство и обирджийство. А може би ставаме свидели на нещо повече ?

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 17 сеп 2010, 12:18

[Quote]аз мисля че не цъкат нови непознати номера към сметката, а цъкат в изговорените минути - примерно говориш 1, 42 - те пишат 1,55.[/Quote]
нещо, което още по-трудно можеш да му хванеш края :S

Аз например не виждам никаква яснота в подробната им разпечатка на номерата с които съм говорил. Например при ф-рата на Г има отбелязано със * всички безплатни разговори (СиП или цялата мрежа на Г) и цена на минута 0.00лв. При М - висчко е пресметнато в цифри (е да пише Семейство и Приятели), но цената е калкулирана, т.е. отчетено потребление и съответна сума, а чак накрая е теглена чертата и пише отстъпки за еди какво си, еди що си. За да ги хванеш в некоректност трябва да седнеш и да си смяташ всички разговори, продължителност на обажданията и съответно начислени суми с калкулатора, да прибегнеш до сложни калкулации и чак тогава да си изясниш сметката. Това добре, в случай, че си частен абонат и нямаш кой знае какво потребление, ами ако си фирма и имаш стотици, че дори и хиляди разговори и то на всяка карта... докато изчислиш всичко.... Мисля, че на това разчитат и точно тях удрят най-много (no)

irata
Регистриран: 26 окт 2007, 10:01

Мнение от irata » 17 сеп 2010, 12:27

Аз не съм служител на компанията.

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 17 сеп 2010, 12:32

Имах предвид сайта, който съм дал.

dani86
Регистриран: 21 ное 2007, 22:09

Мнение от dani86 » 17 сеп 2010, 12:33

"Има слух, че служителите на Мтел търсят такива номера, които правят големи сметки и веднъж като я направиш, започват да звънят през твоя номер. Номерата излизат във фактурата, а всъщност ги нямаш в телефонният указател."

....това вече ме шокира...
не мога да повярвам...
наистина..
:)
стига бе хора това е несериозно..
Само като видиш как почва изречението ти е ясно, че това дори не трябва и да се чете..
По тази логика... Аз сега пускам слух, че в Глобул има чичковци, които слушат клиентски разговори и ги прекъсват нарочно за да набереш и да те таксува пак..
айде докажи го..
стига вече слухове...
най-лесно е да кажеш - "надписват ми сметката" а ми... снимай си фактурата, покажи я тука на хората и ще ти покажат къде бъркаш със сметките. Дори и нещо да не визуализирано по най-ясния начин за всеки клиент това са неща, които търпят развитие, променят се с времето

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 17 сеп 2010, 13:04

Не мога да разбера как хората са толкова прости, елементарни и лесни за манипулиране. Изчетох тези смешни линкове и свещеният ви facebook - това са долни лъжи, повечето от които очевидно са пуснати от конкуренцията, които се възползват от сегашното положение. Много интересно как допреди един месец масово се оплаквахте от надписани сметки при Globul, които често оплитаха месечните фактури, имаха проблеми с активиране на пакети минути и т.н.; Сега изведнъж този (ама точно същия) проблем се описва в статиите за м-тел, поместени в съмнителни онлайн медии, автори на които са някакви елементарни селски простакери, а вие моментално лапате на въдицата и го приемате за чиста монета. Един проблем с информационната система на М-тел доведе до това, че било имало слух, че имало служители, които следели сметките на хората и говорят от техния номер - нещо, което всеки разумен човек знае, че това е абсурдно твърдение. И се стига до там, че в Младост не били имали обхват :X Били монополисти и не знам още какво .... Хора, не се оставяйте да ви манипулират толкова лесно, ок - проблеми има - оплаквайте се, че не можете да свършите еди какво си и еди какво си в М-тел, обаче недейте да се оплаквате за измислени проблеми, които буквало са ви сложени в устата от недоброжелателни хора . Вземете си изградете собствено мнение за нещата, смешни сте ! Не случайно народът се манипулира толкова лесно, било то за обществено мнение, политически избори и т.н. - ами вие сте си виновни ...

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 17 сеп 2010, 13:09

това твърдение е тип "селяндур се хвали:завърших 8 клас" моля ти се човече ако поне имаш средно образование недей да пишеш такива тъпизми...служители на мтел звъняли през твоя номер....кур капан с извинение.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 17 сеп 2010, 13:13

а няма обхват в младост друг път....

Отговори