Мтел си оправи системата
Re: Мтел си оправи системата
[Quote]Трябваше да ги чакам 7 месеца ли ? [/Quote]Всъщност 8 :) Всичко започна в началото на септември, бях пуснал и снимка с опашката излизаща извън един магазин.
Както и да е, честито на печелившите (beer)
Както и да е, честито на печелившите (beer)
Аз още не вярвам:D
Ще видим какви сметки ще получавам. И ако не си проверявам сметката, оставащите минути и фактурите по три пъти на ден - трамвай да ми викат:D
Ще видим какви сметки ще получавам. И ако не си проверявам сметката, оставащите минути и фактурите по три пъти на ден - трамвай да ми викат:D
Оправиха си системата ок, но не напълно. Излезнаха ми 4 фактури накуп, но всичките надписани с точно една и съща сума- 15лв. Малко за мен за месец, но 3 милиона фактури по 15 лв...елементарна сметка. Направих си проверка с предишните и всичко е ок, но новите макар и с малко са объркани. Ще видим какъв ще им е отговора. Лошото е че първоначално всичко изглежда ок и трябва да внимаваш във всичките параграфи, такси и т.н. за да откриеш грешката. За съжаление много малко хора ще успеят да я хванат, така че смятайте на каква печалба ще са отново. Отделно че съм на план с безплатни минути към всички, и макар че съм далеч от изразходването им ежедневно трупам текущи сметки. Така че мешавицата продължава.
[Quote] Уважаеми клиенти, в момента се извършват технически дейности и е възможно до 07:30 часа услугите да са временно недостъпни. Благодарим Ви за разбирането![/Quote]
Даже и през нощта работят :)
Даже и през нощта работят :)
След 7:30 се прпменя надписа, а "!" в червения триъгълник остава.
Даже беше 20 и някой август - спомням си, че като начало не можах да заредя една прима през epay и от чата ми казаха, че поне 3 дни ще е така. :D
Какво честито не мога да разбера. Аз още не мога да проверявам.
Получавам съобщение да бъда търпелив и да опитам отново или нещо такова.
Това ли е оправеното (angry)
Получавам съобщение да бъда търпелив и да опитам отново или нещо такова.
Това ли е оправеното (angry)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
(coffee) Колега системата им може да е профилирана за всеки клиент. За теб има специално отношение. Или просто са на лампови компютри и е на късмет дали е загрял :D
[Quote]и от чата ми казаха, че поне 3 дни ще е така. :D[/Quote]Е не са те излъгали, нали? ;)
Добре де, аз ли съм улав та немога по никакъв начин да проверя тъпата ФИТ премия. Що си мисля, че в доброто старо време :D можех, а сега нъцки :|