mtel смятат ли да правят нещо изобщо?

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Re: mtel смятат ли да правят нещо изобщо?

Мнение от Beчния » 28 окт 2012, 16:39

Според мен за Нова Година ще има раздвижване на плановете и на трите оператора.;)

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 28 окт 2012, 17:48

Kowalski, аз за това проблема с Мтел съм го решил ГЕНЕРАЛНО с една Prima, защото както знаеш за любовта ми към червените, така и ми омръзна все аз да съм догонващия, заради техните оферти, отгоре на всичко и ощетен в много от случаите... А така на прима-та по всяко време като ми се говори - винаги добавям пакети от тук: http://www.mtel.bg/prima-dopalnitelni-paketi
Специално за изходящи към М и В напоследък ползвам една Боб карта, а за нет и разговори към Г - основната Глобулска. Е да, налага се да нося 2 телефона (Галакси-то и една 2-симкова Нокиа), но поне съм във връзка с всички, не се налага да се ограничавам от към разговори и то на [u]ОБЩ месечен разход[/u] - [B]ДО 20лв.[/B] ;)
Не те агитирам да предприемаш моята стратегия или да сменяш оператора, но ми е гадно, като гледам как хората се мъчат използвайки услугите на най-закостенелия оператор, на който не му пука за своите клиенти, а всички се осланят на това, че повечето им контакти са абонати на Мтел... :S

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 28 окт 2012, 18:13

Всичко опира до маркетинга. Мтел има различно пазарно предлагане от Глобул и Вива. Няма само един тип предлагане. Така е с Андроид и Епъл.
Та за Мтел...те се движат според поведението на потребителите. Ако има сериозен отлив или тарифите на конкурентите ги застрашава, те пускат нови тарифи, ако няма такива признаци, остават със старите. Явно в момента няма отлив на клиенти(моля ви без коментари от сорта на тъщата, братовчедите и фирмата за кашони минахме към глобул или вива :Д) и Мтел са решили да привлекат клиенти от пакетните услуги. Виваком са по-скоро оператор, който винаги дава отстъпка..нещо като Кауфланд и Карфур.
Въпреки всичко Мтел са категоричен лидер на базара с 45,2% дял само от мобилни(без мобилен интернет, домашен телефон, телевизия и т.н; с тях пазарния дял е коло 48%) услуги за края на 2011. Изгубиха едва 2,9% за миналата година и то от мобилни абонати. Мобилния и фиксиран интернет, както и пакетните услуги са компенсирали на 90% от загубите. Да не говорим, че над 65% от бизнеса е на Мтел...

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 28 окт 2012, 18:57

Ако не знаеш Кауфланд сложиха в малкияпси джоб конкуренцията при ритейлърите.

@PLAYLIFE

Мнение от @PLAYLIFE » 28 окт 2012, 18:58

Ние говорим какво липсва при тарифите им - минути в собствената им мрежа на достъпни цени и абонаменти планове от по 5-10-12лв, като при другите оператори, ти ни обясняваш колко са велики Мтел и колко абонати имат. С риск да те обидя искам само да те питам - ти въобще добре ли си? (woo)

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 28 окт 2012, 19:16

Да и точно поради тази причина искам нормален план с минути към мтел.Към други не ме интересува толкова.Ако гледаме съвсем отгоре нещата поне половината ни разговори са към мтел.. при мен за добро или лошо поне 90%...
Затова като абонат на мтел ме интересуват минути към тях.Ако нещата бяха по 1/3 към всеки оператор тогава ми е все тая на кой съм и ще избирам по логото или цвета зелено,червено,оранжево кое ми допада нали.

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 28 окт 2012, 19:57

Аз съм много добре. Ако поне малко намалиш хейта си, може да намериш логика в думите ми. Рекламния отдел на Виваком няма да ме спре да говоря истината!

@PLAYLIFE

Мнение от @PLAYLIFE » 28 окт 2012, 20:05

Абе аз отдавна бях спрял да ти обръщам внимание и прескачах постовете ти без да ги чета, но не знам днес, защо въобще реших да ти отговарям... Мисля, че просто не издържах на жалкия ти опит да манипулираш всеобщото мнение за любимия ти оператор, а те хората ти го казаха. Не търси хейт-а на всяка цена в абонатите, хейта идва от червените които така и не намериха човешки подход и разумни предложения... Всичко е високопарни и цветни реклами с хора, платени от джоба на клиентите, а хората реално са последната грижа, за компанията Ментел (no)

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 28 окт 2012, 20:06

Ти пък си провален ПР на Мтел!!!:|
По-полека,че ставаш за смях.:D

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 28 окт 2012, 21:46

Еее чакайте сега, това е ВИП оператор, забравихте ли (woo) Какви ниски цени Ви гонят пак... (whistle)

Отговори