mtel смятат ли да правят нещо изобщо?
Re: mtel смятат ли да правят нещо изобщо?
Гледах им в сайта ама нищо не намерих иначе го имат. Колега тук ми каза, че цените са разкошни, като под хилядарка няма.:D
Би трябвало да го има сега в Мтел-Стор ако имам път натам днес, ще мина да го разгледам, че още не съм си играл с него и, ще споделя какви са цените ако разбира се Крейзи не сподели преди това...
Би трябвало да го има сега в Мтел-Стор ако имам път натам днес, ще мина да го разгледам, че още не съм си играл с него и, ще споделя какви са цените ако разбира се Крейзи не сподели преди това...
Samsung GALAXY S22 Ultra
;) ...a dobar den. Ne ochakvai ot tezi alchnqgi neshto poveche
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Надявах се някой от кухнята да ни успокои,ама явно нямаааа :S
To по-скоро ще ни надъхат с рекламни фрази и поведение, от сорта на \"какво са 1500 лв за такъв невероятен смартфон\"; \"Мтел е за богати клиенти, а не за селяни като вас\"; \"Ние сме най-великите, нормално е да сме най-скъпите\"; \"Заслужава си парите\" и т.н.
М/у другото вчера разбрах от моя колежка, която до преди месец е била на Кукуш 1, за любимия им жаргонен цитат - [B]\"ДА ЗАШИЕМ КЛИЕНТА!\"[/B] (woo) - това, го казвам съвсем сериозно, ако някой не вярва (макар, че едва ли има нещо невероятно, когато става въпрос за МЕНТЕЛ) - веднага поемам ангажимент да го запозная с нея и тя да обясни по-подробно за практиките на червените и тяхното отношение към клиента!
Крейзи, кажи само дали си го чувал тоя лозунг :) :D
М/у другото вчера разбрах от моя колежка, която до преди месец е била на Кукуш 1, за любимия им жаргонен цитат - [B]\"ДА ЗАШИЕМ КЛИЕНТА!\"[/B] (woo) - това, го казвам съвсем сериозно, ако някой не вярва (макар, че едва ли има нещо невероятно, когато става въпрос за МЕНТЕЛ) - веднага поемам ангажимент да го запозная с нея и тя да обясни по-подробно за практиките на червените и тяхното отношение към клиента!
Крейзи, кажи само дали си го чувал тоя лозунг :) :D
Да не си се объркал? Според мен по-вероятно е "Да разпорим клиента" :D
Гледаме официалната страница на Мтел,грее в червено!Ама освен лозунга\"Повече за теб\"-не откриваме нищо за нас!Тогава има ли го официално телефона?
мътел смятат да си правят харакири според мен.
по - често използват израза \"обухме го за 2 години\"
-
- Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50
Бабанка, има и друго - мой приятел със SGS1 и изтичащ договор отива в магазин на Мтел да преподпише и да вземе SGS3 в брой или на изплащане. Отговарят му - не, не може, само с нова активация. Какво излиза, отиваш с парите си и те връщат?
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Toва и е 3те оператора е недомислено.. или по скоро нарочно е измислено така. Уж офертите да са само към новите абонати и карат клиентите си да спират карта и да я пускат отново само и само да се водят нови абонати... а бе глупава работа.