mtel смятат ли да правят нещо изобщо?
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Re: mtel смятат ли да правят нещо изобщо?
Да, но видя ли какво стана с Глобул. Пуснаха по-изгодни планове на по-ниски цени и хоп 20% спад на приходите и 17% спад на печалбата! Едва ли ще искат да пускат планове на по-ниски цени.
Погледни в другата тема, там в момента подробно обсъждаме Боб и какво се плаща в началото и какво получиваш срещу това. Но за да ти отговоря на част от нещата ще ти кажа, че пари от такси не се връщат, без значение, че се предплащат. Ако сега заявиш прехвърляне и ти го прехвърлят идните дни да кажем 15 ноември, то на 28-ми ноември (ако тогава ти се занулява сметката при Мтел) ще ти дойде последната фактура от Мтел, в която ще има само и единствено начислена сметка за разговорите от 28 Октомври до 15 Ноември, когато е реализирано прехвърлянето. Пари от такси няма да ти връщат. А що се отнася какво получаваш то като се прехвърлиш към Боб плащаш само за стартов пакет, който е активен точно 30дни и включва тези 150 минути към всички. Активирането на СуперБоб става само по твое желание, като имаш право на избор. Ако искаш да е активен още от 16 Ноември, то им звъниш и го заявяваш. Така до 3 декември ще имаш и тези минути от СуперБоб. В началото на декември обаче ще ти дойде фактура с начислени 2 месечни такси. Едната е заради периода от 16 ноември до 2 декември, а другата от 3 декември до 2 януари. Съветът ми е първо да изговориш първо стартовия пакет, защото той така и така е с приоритет и първо от него се черпят минутите. Едва след това си направи сметката дали ще ти е необходимо да активираш СуперБоб веднага или е по-добре от 3-то число на следващия месец.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Ясно благодаря много...айде пари от такса че няма да върнат това хубаво,въпроса е да не ми нашият такса за следващ месец по инерция от мтел.
Значи какво излиза най-добре примерно да се подаде молба за пренос в последната седмица преди да ме засекат от мтел.тоест от няколко дни преди 28ми че да стане преди 28ми че от мтел ще ми издадат фактура с още една такса.Взимам си пакет на боб за 15лв и си говоря 150те минути и примерно на трети когато е следващия месец си заяявам плана с 500 минути ,който ще имам до 2ри на селдващия месец после на трети автоматично пак имам 500 и така.
Иначе преди да заявя новия план на трети на самия трети няма да имам никакви минути и съответно няма да ми се начисли такса за нови 150 преди да сменя плана нали така?От стартовия пакет като миант 30 дни после няма такса и и си плащам всяка минута там по 10 и колко ст беше нали така?
едит:а то пак ще дойде фактура с две такси на втория месец ,тоест на 3ти януари заради изминалия от декември до януари ,където съм ползвал 500минути и бъдещата такса от януари до февруари.
Значи какво излиза най-добре примерно да се подаде молба за пренос в последната седмица преди да ме засекат от мтел.тоест от няколко дни преди 28ми че да стане преди 28ми че от мтел ще ми издадат фактура с още една такса.Взимам си пакет на боб за 15лв и си говоря 150те минути и примерно на трети когато е следващия месец си заяявам плана с 500 минути ,който ще имам до 2ри на селдващия месец после на трети автоматично пак имам 500 и така.
Иначе преди да заявя новия план на трети на самия трети няма да имам никакви минути и съответно няма да ми се начисли такса за нови 150 преди да сменя плана нали така?От стартовия пакет като миант 30 дни после няма такса и и си плащам всяка минута там по 10 и колко ст беше нали така?
едит:а то пак ще дойде фактура с две такси на втория месец ,тоест на 3ти януари заради изминалия от декември до януари ,където съм ползвал 500минути и бъдещата такса от януари до февруари.
Не, няма да са 2 такси, ако заявиш активиране на 3-то число на СуперБоб. Ако заявиш за 3-ти декември да ти се активира СуперБоб, то към 5-ти като ти дойде фактурата в нея ще има начислена 1 такса от 3 Декември до 2-ри Януари.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Значи супер :) Мерси за поясненията.(beer)
Ама моля ти се...:D
Смятат и още как!Разместват някои фигури тук таме ;)
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2012/11/16/1948937_mobilizaciia_sreshtu_spada/
Вижте и коментарите най-вече за някои пикантни \"подробности\":)
Смятат и още как!Разместват някои фигури тук таме ;)
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2012/11/16/1948937_mobilizaciia_sreshtu_spada/
Вижте и коментарите най-вече за някои пикантни \"подробности\":)