Mtel спира един от най-добрите си планове FIT ???

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Re: Mtel спира един от най-добрите си планове FIT ???

Мнение от engadget » 03 юни 2011, 20:02

Еми да!Всичко е за залагалка и после яж ***

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 03 юни 2011, 20:08

Плюс това и Селект не е интернет-ориентиран план, така че или "промоцията" пак ще е с разни слушалки на кило, или със смартфони, които пак ще трябва само като слушалки да се ползват, ако се купят.(woo)

г-н Двутактов
Регистриран: 05 май 2004, 05:54

Мнение от г-н Двутактов » 03 юни 2011, 20:22

Според мен най-добрият план на М-тел си остава Фит-а. Той обаче страда от две сериозни слабости:
1. Премията не може да се използва за услуги в роуминг (в което няма никаква логика, най-малкото поради факта, че в рамките на ЕС операторите са длъжни да предлагат еднакви тарифи, както на препейд, така и на постпейд клиентите).
2. Неизползваната премия не може да се натрупва за следващ период (за което също няма никаква логика, на фона на възможностто клиентите на препейд да натрупват бонусите си при презареждане.
Имам чувството, че маркетинга им се състои само от цицогъзести мадами, които са скокнали там направо от университета. То не става да те учат на капитализъм разни дърти професори, дето до оня ден са преподавали политикономия на социализъма, и след това без да си продал и една баничка да определяш как и какви услуги да се предлагат на милиони клиенти.
Разбира се, овчедушието на огромен брой от клиентите също помага много на компанията за провежданата от нея политика.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 03 юни 2011, 23:09

[Quote]Според мен най-добрият план на М-тел си остава Фит-а.[/Quote]Няма да е изцепка, ако кажа, че дори успяха да ми се издигнат в очите, когато предложиха FIT, макар да не беше нещо оригинално за България. После коригираха минутата 36 --> 32 ст.(yes)
[Quote]Той обаче страда от две сериозни слабости:
1. Премията не може да се използва за услуги в роуминг[/Quote]Ами всъщност така беше и при първата ми тарифа на Вива - Freedom 30, от която е взаимствана FIT две години по-късно. Тази му слабост е бял кахър в сравнение с другите тарифи :)

Faith
Регистриран: 18 сеп 2007, 01:46

Мнение от Faith » 03 юни 2011, 23:46

Имам чувството че само си чешем езиците тук. Каквото и да си говорим истината е следната: за да говориш що годе свободно и по-евтино слагаш три телефона в джоба (или два-единия с две сим карти) и взимаш карти на трите оператора. За съжаление това е действителността. Който иска да ме оборва.

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 04 юни 2011, 08:30

:D Ами тук един глист се присмива на тези които имат повече от един телефон и той задължително трябва да е на Мънител (coffee)

shpekleki
Регистриран: 25 окт 2010, 18:10

Мнение от shpekleki » 04 юни 2011, 11:03

Никога не съм бил на фит поради един особен проблем, който не знам дали наистина съществува, вие надявам се ще ми подскажете. След 10тия ден виждам една определена натрупана сметка да кажем 10лв. Така аз пак трябва да смятам да речем остават ми 40лв., от тях еди колко си семейство и приятели и еди колко си към другите. Тоест....има ли начин да се проверява колко минути остават или трябва да си проверявам сметката и аз да правя събиране и изваждане.

mkpetrov

Мнение от mkpetrov » 04 юни 2011, 11:06

Няма как да си проверяваш минутите, понеже все пак планът не е с включени минути, а пари, от които се изважда и за различните разговори (Различно), и за нет и смс.:)

г-н Двутактов
Регистриран: 05 май 2004, 05:54

Мнение от г-н Двутактов » 04 юни 2011, 11:21

Преди да почне смяната системата, беше възможно да се проверява размера на оставащата отстъпка. Т.е. системата автоматично си смяташе използваните услуги, извашдаше ги от фит-премията и показваше останалата премия. Всичко това ставаше лесно и удобно през менюто на телефона. от септември насам обаче спряха тази услуга и можеш само да гадаеш какво си използвал и какво ти остава. Разбира се, има някакъв шанс (от някъде месец насам) при връзка с оператор да научиш какъв е размера на използваната отстъпка, но много рядко и то без да си сигурен към кой момент се отнасят данните, Разбира се, всичко това се прави с мисъл за по доброто обслужване на клиентите.:S:S:S

mkpetrov

Мнение от mkpetrov » 06 юни 2011, 10:35

Хайде на примоциите
http://www.mtel.bg/mtel-select/index.php#ui-tabs-2
Ей това се казва достойна замяна на fit, а?:X

Отговори