Mtel спира един от най-добрите си планове FIT ???
Re: Mtel спира един от най-добрите си планове FIT ???
Миналата седмица пуснах предизвестие, а сега писах и в чата да питам дали го има - хем да се застраховам, хем да им напомня - в магазина не питаха защо, но в чата да и не пропуснах да им напомня, че сериозно изостават с плановете, и има по-изгодни при конкуренцията.
Питаха ме дали искам да ми се обадят да ми предложат "тарифна оптимизация". Че аз тарифите и сам си ги знам, ама колкото и да ги гледам, няма нищо интересно. Мъка, мъкаа.(whistle)
Питаха ме дали искам да ми се обадят да ми предложат "тарифна оптимизация". Че аз тарифите и сам си ги знам, ама колкото и да ги гледам, няма нищо интересно. Мъка, мъкаа.(whistle)
За тези дато са решили да останат на потъващия кораб,пак пуснете предизвестие независимо от срока дето Ви остава и се пазарете какво искате и при какви условия ще размислите;)
Повярвайте имат мн по изгодни планове от FIT,но правят на маймуни(донори на парите дето имат да избиват).Имам ги оферирани до мен!(Е казах,че след всичко което ми причиниха е късно за китка)
Кажете на всичките си познати за уж скритите им планове.
М-ТЕЛ САМИ ИЗПУСНАХА ДУХЪТ ОТ БУТИЛКАТА !:P
Повярвайте имат мн по изгодни планове от FIT,но правят на маймуни(донори на парите дето имат да избиват).Имам ги оферирани до мен!(Е казах,че след всичко което ми причиниха е късно за китка)
Кажете на всичките си познати за уж скритите им планове.
М-ТЕЛ САМИ ИЗПУСНАХА ДУХЪТ ОТ БУТИЛКАТА !:P
Чудя се дали ще мога да ги "изнудя" (Наистина силно казано, защото все пак си е официална тарифа на друг оператор и следователно не е някакъв особено компромис да се предложи) за аналог на net&call mini като му дойде времето.(whistle)
Все пак ако предложат нещо такова, нямам повод да си усложнявам излишно живота и да сменям оператора.
Все пак ако предложат нещо такова, нямам повод да си усложнявам излишно живота и да сменям оператора.
Публикувай я тази оферта до теб,тук във форума,за да имаме представа какво може да им се откъсне от сърцето и да се пазарим за повече (yes)
Пускай предизвестие и има кажи,че дори и да си платиш неустойките(те са без ДДС) пак ти е по изгодно от това да плащаш,а да не получаваш това дето си си харесал.Даже не е нужно да е огледален с конкурентна фирма,направи си го по кеф!
Уважавайте себе си и ценете парите си на кого ги давате!
П.С не купувайте мерцедеси на тези дето дори не познавате, а те да Ви смятат за овце- каквото Ви дадът това да ядете!
Уважавайте себе си и ценете парите си на кого ги давате!
П.С не купувайте мерцедеси на тези дето дори не познавате, а те да Ви смятат за овце- каквото Ви дадът това да ядете!
Това е което предложиха на ПЪРВО четене.Има и още:D
Не се съобразявайте с това.Те ги нагаждат според това какво си говорил и плащал.Малоумници
казаха ми ,че малко сам говорел в мрежата извън М_ТЕЛ !!! Е как ще говоря като се ограничавам и ползувам друг тел.Като ти е скъпо и си на ресторант на пр. не поръчваш скариди със френско шампанско!! Тарифен план Мтел Екстра Адванс:
-Месечна абонаментна такса: 19,90лв с ДДС
-Безплатни минути към всички национални мрежи(Глобул,Виваком,фиксирани номера):40мин месечно за целия период на договора
-Безплатни минути в мрежата на МТЕЛ :240мин за полувината от срока на договора,останалата част 120мин месечно до края на договор
-Семейство и приятели: 2000 безплатни минути месечно към 6 избрани от Вас номера в мрежата на МТЕЛ
-Семейство и приятели:0,10лв/мин с ДДС към 6-те номера при евентуално изчерпване на първоначалните безплатни 2000мин.
-Цена на минута разговор към останалите мрежи в страната (Глобул,Виваком,фиксирани номера) след изчерпване на безплатните: 0.32ст/мин с ДДС
-Цена на минута разговор в мрежата на Мтел след изчерпване на безплатните мин: 0,16лв/мин с ДДС
-Цена за промяна на номер от Семейство и приятели:0,60лв с ДДС
-Цена на СМС към Всички мрежи:0,14лв/бр. с ДДС
-Любим номер: 1бр. без месечна такса за ползването му за целия срок на договора
Метод на тарифиране -на секунда,след първите 60 секунди,които са неделими.
Не се съобразявайте с това.Те ги нагаждат според това какво си говорил и плащал.Малоумници
казаха ми ,че малко сам говорел в мрежата извън М_ТЕЛ !!! Е как ще говоря като се ограничавам и ползувам друг тел.Като ти е скъпо и си на ресторант на пр. не поръчваш скариди със френско шампанско!! Тарифен план Мтел Екстра Адванс:
-Месечна абонаментна такса: 19,90лв с ДДС
-Безплатни минути към всички национални мрежи(Глобул,Виваком,фиксирани номера):40мин месечно за целия период на договора
-Безплатни минути в мрежата на МТЕЛ :240мин за полувината от срока на договора,останалата част 120мин месечно до края на договор
-Семейство и приятели: 2000 безплатни минути месечно към 6 избрани от Вас номера в мрежата на МТЕЛ
-Семейство и приятели:0,10лв/мин с ДДС към 6-те номера при евентуално изчерпване на първоначалните безплатни 2000мин.
-Цена на минута разговор към останалите мрежи в страната (Глобул,Виваком,фиксирани номера) след изчерпване на безплатните: 0.32ст/мин с ДДС
-Цена на минута разговор в мрежата на Мтел след изчерпване на безплатните мин: 0,16лв/мин с ДДС
-Цена за промяна на номер от Семейство и приятели:0,60лв с ДДС
-Цена на СМС към Всички мрежи:0,14лв/бр. с ДДС
-Любим номер: 1бр. без месечна такса за ползването му за целия срок на договора
Метод на тарифиране -на секунда,след първите 60 секунди,които са неделими.
Че то това в много случаи е по-зле е от фит - там повече от двойно може(ше) да се говори към чужди мрежи, а и интернетът беше по-евтин.
Лично аз само бих им се изсмял на такава оферта - за 20 лв само 40 минути към всички.:)
Лично аз само бих им се изсмял на такава оферта - за 20 лв само 40 минути към всички.:)
Това си им е стандартна оферта и само се опитват да я пробутват и да ти замазват очите,че ти предлагат нещо "специално" само за теб! Пълен боклук (no) Аз другия месец им пускам едно предизвестие за прекратяване и ще им поискам ултимативно да ми дадат следния план,за да остана:360 минути национални разговори,300 MB първоначални без ограничение на скороста,след това неограничен мобилен интернет със ограничение на скороста на 128 kpbs,такса 25 лв. на месец.Призовавам всички настоящи абонати на Мтел-пускайте им предизвестия за прекратяване,дори да нямате намерение да се махате и искайте по-изгодни условия (yes) Само така могат да си размърдат дебелите задници,оядени с нашите пари (angry)
Е това Ви казах! Имам и други като им казах ,че инт нет не ме интересува, опитват най-бунашки да се държат с тези дето ги хранят.Да се пазарят като цигани на Димитровградския пазар(да ме изв някой ,ако неволно съм обидил) Огранизирайте си приятели, колеги, роднини да им размърдаме задниците както каза колегата по-горе,ако ли не да се оправят,Аз мойто решение сам го взел след около 16г.лоялен клиет със златен номер.Боли ме и затова колко хора сам заблудил като плюех Globul без да знам къде им е вратата дори.
[Quote]казаха ми ,че малко сам говорел в мрежата извън М_ТЕЛ !!! [B][i]Е как ще говоря като се ограничавам[/i][/B] и ползувам друг тел.[/Quote]Е и аз това им казвам на ентусиастите м-телци тука, ама те се кълнат, че едва ли не нямали почти никакви контакти извън оператора :|