Мтел става А1
Мтел става А1
https://www.telekomaustria.com/en/newsroom/2017-9-20-telekom-austria-group-turns-a1-into-a-powerful-brand-for-all-of-its-operations
Re: Мтел става А1
Като някоя магистрала:)
А аз съм си мислил , че ако бях управляващ директор
в Мтел щях да ги прекръстя на VIP ,както се казват операторите
в Сърбия и Хърватска , под шапка на Телеком Аустрия
в Мтел щях да ги прекръстя на VIP ,както се казват операторите
в Сърбия и Хърватска , под шапка на Телеком Аустрия
Re: Re: Мтел става А1
Асъл като номер на някакъв автомобилен път! Боже... :S
На мен това решение ми се струва адски глупаво. Вместо да инвестират повече в инфраструктура и по-конкурентни предложения, както и по-качествено обслужване на клиенти, имайки предвид какъв жалък оператор е Мтел, те с ребрандинг се занимават.
Поне името да беше смислено, ами то някакво супер тъпо - "А1." На български оператор "А едно" ли ще му викаме? Или "Ай уан"? Или "А айнс?" wtf
Първо Вивател се прекръстиха. Там поне не беше нещо кой знае какво, даже напротив - не по-лошо е новото име. След това идиотската промяна в името на Глобул, като преди това смениха хубавото лого. Сега и Мтел щели да си сменят името на някакво безсъдържателно и откровено грозно име. Но тяхна си е марката - да я осират, колкото искат!
@vivacom
Че "ВИП" толкова пък ли ти харесва? Аз все се сещам за Памела Андерсън от V.I.P. (Vallery Irons Protection). (whistle)
На мен това решение ми се струва адски глупаво. Вместо да инвестират повече в инфраструктура и по-конкурентни предложения, както и по-качествено обслужване на клиенти, имайки предвид какъв жалък оператор е Мтел, те с ребрандинг се занимават.
Поне името да беше смислено, ами то някакво супер тъпо - "А1." На български оператор "А едно" ли ще му викаме? Или "Ай уан"? Или "А айнс?" wtf
Първо Вивател се прекръстиха. Там поне не беше нещо кой знае какво, даже напротив - не по-лошо е новото име. След това идиотската промяна в името на Глобул, като преди това смениха хубавото лого. Сега и Мтел щели да си сменят името на някакво безсъдържателно и откровено грозно име. Но тяхна си е марката - да я осират, колкото искат!
@vivacom
Че "ВИП" толкова пък ли ти харесва? Аз все се сещам за Памела Андерсън от V.I.P. (Vallery Irons Protection). (whistle)
Не , че толкова ми харесва, а от маркетингова гледна
точка. Тук в България всички искаме да сме VIP -пове.
точка. Тук в България всички искаме да сме VIP -пове.
Re: Re: Мтел става А1
Според мен губят. Мтел е символ на "първото" в България - първия GSM оператор. Оттам, макар и погрешно, в главите на населението се е набило най-добро покритие, а също знак за сериозност и тежест - неслучайно масово бизнес клиентите основно ползват М-тел. А ако не ги ползваш означава, че си кокошкар и нямаш кинти и трябва да бягаш от контакти с тая фирма. А сега... ще бъдат просто едни от останалите :)
Малоумна работа.. Никой извън австрия няма идея кво е това А1, за какви холистични глупости говори тоя..
както и да ги прекръстят, все същите мошеници ще си останат.
Re: Re: Re: Мтел става А1
Можем да приложим и обратната логика - щом бизнесът е на мтел - не могат да си правят сметката и трябва да се избягват. ;)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Мтел става А1
[Quote]След това идиотската промяна в името на Глобул[/Quote]
Ако смяташ това за идиотско спомни си че като бяха гърците собственици без малко щяха да го преименуват на [B]Космоте[/B]
А ментел вече 3 пъти търпят промяна - първо бяха МобилТел, после станаха М-Тел и накрая с новото лого се преименуваха на доста по-съдържателното Мтел :D
Както са тръгнали с минимизирането А1 звучи логично, след това сигурно ще остане само... [B]А[/B]
И накрая сигурно нищо (whistle)
Ако смяташ това за идиотско спомни си че като бяха гърците собственици без малко щяха да го преименуват на [B]Космоте[/B]
А ментел вече 3 пъти търпят промяна - първо бяха МобилТел, после станаха М-Тел и накрая с новото лого се преименуваха на доста по-съдържателното Мтел :D
Както са тръгнали с минимизирането А1 звучи логично, след това сигурно ще остане само... [B]А[/B]
И накрая сигурно нищо (whistle)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport