Мтел,Теленор или Виваком, кой оператор препоръчвате?
Мтел,Теленор или Виваком, кой оператор препоръчвате?
Тъй като се колебая към кой оператор да подпиша договор вие кой ще ми препоръчате като най-добър оператор в България?
Re: Мтел,Теленор или Виваком, кой оператор препоръчвате?
Зависи какво търсиш? Иначе бих ти препоръчал това, което препоръчвам на всички мои приятели - Мтел! И всички, които са се преместили, включително и аз, сме много доволни! Изборът е твой! А, като план - минути, интернет, международни, какво търсиш?
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Честно казано, след като Теленор си оправиха покритието, вече ти е въпрос на лични нужди и предпочитания. Какво ти трябва, глас, трафик, пакетна услуга и т.н. Който план, на който оператор те урежда си подписваш на него.
Така като гледам сега най-изгодното е на Вива Net & Call XXL за 29.90лв., но не се знае кога ще им скимне да започнат да делят трафика.
Така като гледам сега най-изгодното е на Вива Net & Call XXL за 29.90лв., но не се знае кога ще им скимне да започнат да делят трафика.
Трябват ми около 2GB нет и 200 национален минути. А като обслужване как са мтел?
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Мтел,Теленор или Виваком, кой оператор препоръчвате?
Така описано ми звучи точно и конкретно само на един план :) :D
Теленор ОНЛАЙН 14,99 - http://www.telenor.bg/bg/private/plan/view/online-1499-12
За 12 месеца договор 150 мин и 1500 мб, за 24 месеца договор 150 мин и 3000 мб трафик.
Другият ти вариант е да изчакаш месец-два за някакви промоции ама така както описваш ситуацията май си клониш към Теленор (whistle)(cyber)
Теленор ОНЛАЙН 14,99 - http://www.telenor.bg/bg/private/plan/view/online-1499-12
За 12 месеца договор 150 мин и 1500 мб, за 24 месеца договор 150 мин и 3000 мб трафик.
Другият ти вариант е да изчакаш месец-два за някакви промоции ама така както описваш ситуацията май си клониш към Теленор (whistle)(cyber)
+1 за Telenor. Ако си на друг опратор си прехвърли номера към Telenor, и ще вземеш сейвинг плана им за 15лв - 1000 минути + 2гб нет + 4гб(резерв). Другия вариант е да вземеш предплатена карта от VIVACOM или Mtel и да я прехвърлиш в Telenor на същия план. И варианта с план - онлайн за 15лв става, но така, и така ще даваш по 15лв...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Мтел,Теленор или Виваком, кой оператор препоръчвате?
Вчера имах дълъг път, бях изненадан колко беше добра мрежата на Теленор. В Албена дори на ниска скорост, можех свободно да си ползвам Фейсбук и т.н без никакво прекъсване. Офертата Онлайн е добра, единсвения недостатък е, че скоростта пада до 64кбпс. Мтел и Вивата по мнението на много хора, покритието им също с супер.. Избора е в плановете, кое най-много ти допада.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Ако държиш на нета, не подписвай с мтел. Теленорските планове не ги знам, но при вивата има доста добри предложения.
Мтел! В момента съм на Вива, преместих се от Мтел по други причини, но нямам търпение да минат още няколко месеца за да се махна от оранжевите.
Не ги знам как са с обслужването, всичко си правя от онлайн сайта им и получавам разни месечни отстъпки, когато преподписвам. Следващият път, в който ще преподпиша е септември по време на голямата война, тогава ако не ме мързи може и да намина през офиса им. Плащам си и сметките онлайн. Но освен Мтел Безкрай 30 (30лв.) - 3ГБ нет, 2ГБ към Фейс, 2ГБ към Вайбър. Оферта, която има точно 2ГБ не виждам. Плановете Мтел Трансфер пък предлагат до 1000МБ. Може би си за Теленорците, както предлагат по-горе другите съфорумници. :)