MTEL ТРАНСФЕР 5GB+EXTRA SIM=2ма доволни абоната
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MTEL ТРАНСФЕР 5GB+EXTRA SIM=2ма доволни абоната
Така е, прав си. Пробваш - преценяяваш. Аз също се бях замислил за този вариант, защото ми трябваше да дам разговори на едно дете, но трябваше да взимам 2-симов телефон и точно тези врътки с обажданията нещо не намерих просто решение, затова направо взех Трансфер ХЛ 5ГБ и приключих въпроса. Но е факт, че по този начин могат да се спестят пари с цената на някои неудобства.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MTEL ТРАНСФЕР 5GB+EXTRA SIM=2ма доволни абоната
Възможен е и друг вариант( не съм го тествал и нямам намерение). Държателя на основна карта си прави настройка за входящи САМО ОТ КОНТАКТ ЛИСТАТА.Игнорира възможността да му звънят хора,познати на държателите на ЕКСТРА, само защото му имат номера. Така отпада необходимостта от КЛИР на ЕКСТРА(И) симките(който е невъзможен).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MTEL ТРАНСФЕР 5GB+EXTRA SIM=2ма доволни абоната
Важно ! Пренасочването към 2-сим на практика означава, че всички входящи такива минават през нея.Т.Е. без нея не може. Оказва се, че е възможно обаждане от ОСНОВНА СИМ към ЕКСТРА СИМ, благодарение на врътките с пренасочването.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MTEL ТРАНСФЕР 5GB+EXTRA SIM=2ма доволни абоната
Като че ли аз се изчерпах по темата. Ако някой друг има интересни подробности за споделяне, да не ги крие. Интересно има ли други, освен мен, които са се осхемили така, има ли такива с 2 ЕКСТРА СИМ !? P.S. За нета- като махнеш ПРОКСИ адреса от настройките по подразбиране тръгва БУЛСАТКОМ приложението, с него не стриймва(поне при мен).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MTEL ТРАНСФЕР 5GB+EXTRA SIM=2ма доволни абоната
това звучи като: "изпивам 100 бири - 10 лв....."
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MTEL ТРАНСФЕР 5GB+EXTRA SIM=2ма доволни абоната
На мен ми звучи като : Плащаш 1 бира, пиеш 2.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MTEL ТРАНСФЕР 5GB+EXTRA SIM=2ма доволни абоната
Интересува ме, при приета вече заявка през Електронния магазин, обаждат ли се за потвърждение/уточнение и в какъв срок..? Понеже рано тази сутрин пуснах заявка за преминаване на план XL 5GB. но все още нямам вести никакви...:|
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MTEL ТРАНСФЕР 5GB+EXTRA SIM=2ма доволни абоната
Ще ти пратят 2-3 email-а. В последния ще пише, че до ден-два ще получиш новия договор за подписване по куриер ))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MTEL ТРАНСФЕР 5GB+EXTRA SIM=2ма доволни абоната
Тъпото е че ми се щеше новият договор да е в сила с утрешна дата, но уви... Явно няма как да стане. А ако никой няма в къщи през деня, не бих ли могъл да си получа договора директно в офис на Спиди..?
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MTEL ТРАНСФЕР 5GB+EXTRA SIM=2ма доволни абоната
Една вечер преди доставката ще ти дойде СМС от Спиди, в него ще има номер за пренасочване към офис )) (yes)