Мтел Трансфер-нови условия

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Мтел Трансфер-нови условия

Мнение от Ванката » 12 сеп 2014, 11:06

Аз имам един въпрос:

След като Мтел дадоха такава зверска оферта за частните клиенти, какво ще предложат на фирмите? В смисъл, ако това е максимума който могат да предложат, не ощетяват ли по този начин фирмите?
Samsung GALAXY S22 Ultra

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 12 сеп 2014, 11:23

абе максимална глупости колко беше свързването 2013та беше около 4ст сега падна ли не падна ли не помня да речем че е 3ст.Ако всичките 600минути се изговорят към други мрежи по 3ст идват 18лв това без загубите в таксуването и без факта че ще приемаш и входящи .Тоест говориш 1 минута към виваком после виваком някой ти звъни 1 минута и мтел е на 0 разходи за свързаност.Таксата ти е 24.90.Остават 7лв за интернета и разходите по тяхната мрежа примерно за ток и намеми на бс.Сигурно остава малка печалба, но надали някой ще изговори всичките 600минути на веднъж към други мрежи.Да речем че се изговорят реално 500 и то 50% в мтел и 50% извън. Тоест 250 по 3ст са 7.5лв разходи ако не приемаш входящи от други мрежи,ако приемаш толкова колкото говориш нямат разходи, може да приемаш и повече отколкото говориш тогава дори ще са на още по-голяма печалба от теб.

Ванката

Мнение от Ванката » 12 сеп 2014, 15:01

Вече си намерих и подходящ номер, който е пренесен от Мтел към друг оператор, но като сключвам договор, ще го върна. А номера е супер гъзарски, до колкото разбрах, за такъв номер трябва да кихнеш 600лв. на Мтел!:P
Samsung GALAXY S22 Ultra

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 12 сеп 2014, 15:29

40 лв са много за ежемесечно плащане,а и повечето нямат нужда от толкова минути.
П.С.Някой ползва ли и какви са му впечатленията от включеното Cloud пространство за съхранение на данни?

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 12 сеп 2014, 15:43

[Quote]40 лв са много за ежемесечно плащане, а и повечето нямат нужда от толкова минути.[/Quote]
Напълно съм съгласен.

[Quote]Ванката:
Я ми ги покажи тези планове за 20?, че нещо не ги намирам в чужбина. Не се заяждам, просто питам!
Покажи ми план за точно 20? и всичко да ти е неограничено! Така твърди Милен[/Quote]
Ванка, наистина "леко" се заяждаш! Такива планове многократно са публикувани тук от мен и от други хора. Ето ти веднага един такъв, има и много други навсякъде в Европа- Германия , Англия и други страни:

http://mobile.free.fr/

[Quote] За 20 евро (16 евро ако вече си им абонат) получаваш:
НЕОГРАНИЧЕНИ разговори, СМС-и и ММС-и към всички мрежи във Франция.
НЕОГРАНИЧЕНИ разговори към фиксирани телефони в 100 държави.
Мобилен нет- 3GB на 3G, 20 GB LTE/4G и неограничен на по-ниска скорост след това!!!![/Quote]

Ванката

Мнение от Ванката » 12 сеп 2014, 16:16

[Quote]40 лв са много за ежемесечно плащане,а и повечето нямат нужда от толкова минути.[/Quote]

Аз плащам повече от 40лв за телефония откакто се помня. Идеята е в това за мен, да плащам пак толкова, но да не съм ограничен към кой оператор звъня. Сега имам 1500 глобул минути и 150 към другите. Имах още една карта, която ползвах за Зона 1 разговори, но договора изтече и я спрях. Общо за двете плащах 60лв., но с два телефона за да нямам ограничения. С плановете трансфер тези ограничения отпадат! И ще плащам по-малко накрая.

[Quote]Ванка, наистина "леко" се заяждаш! Такива планове многократно са публикувани тук от мен и от други хора. Ето ти веднага един такъв, има и много други навсякъде в Европа- Германия , Англия и други страни:[/Quote]
Милене, извинявай, не исках така да прозвучи. Нямах за цел да се караме! Приемам това което си пуснал, като оферта за Франция. Чак не ми се вярва да е истина това..(whistle)
Samsung GALAXY S22 Ultra

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 12 сеп 2014, 16:23

Няма проблем (beer) Просто от години и аз и други хора сме пускали линкове към офертите в Европа, за да се отворят очите на хората как тук ги дерат мобилните оператори!

А офертата за Франция е истина. И то от поне две години, може и повече. Невероятно ти се струва, защото ние тук сме свикнали с безумните условия на българските оператори. Обаче все повече хора работят в Евросъюза и като се приберат тук, се чудят и маят каква е тази лакомия на тукашните оператори. Но нещата се променят, това е ясно. Догодина и още по-добри оферти ще има и не само за 40 лв.

Ванката

Мнение от Ванката » 12 сеп 2014, 16:33

Прав си, но в България реалността е друга и ни се налага да живеем с нея. Истината е, че дори догодина да има по-яки оферти, те пак, ще бъдат обвързани с подписването на двугодишно споразумение оператор - клиент! Винаги е било така. Дали ще е промоция, игра или нещо друго, за да хванеш келепир - две годинки договорче.:)
п.с. Между другото, сега ако сключиш двугодишен договор и хванеш готина оферта независимо дали Мтел или Виваком, след две години Виваком, ще навършват 7-години. Забелязал съм, че те празнуват и дават яки оферти на нечетни годишнини. Тогава съм сигурен, че пак ще ни изненадат!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 12 сеп 2014, 18:44

50 лв, ако телефона е на стойностт до 500 лв, ако е повече, таксата за отключване е 150, мисля

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 12 сеп 2014, 20:11

(woo)

Отговори