Mtel Трансфер - цени, условия и сравнения!
Re: Mtel Трансфер - цени, условия и сравнения!
Ванката:
[Quote]Как така оператор, ще плаща неустойките на клиента?[/Quote]
Виваком редовно го прави/правеше... ;)
[Quote]И между другото, спрях преди време една карта на която и оставаха два месеца, беше на 5лв план към Глобул. Тая карта беше бушон да взема телефон. Платих неустойки и ДДС, като има казах че не се плаща ДДС ми се изсмяха...[/Quote]
Защо не ми се измеят на мен, да видиш как ще ги погне КРС, КЗП и съдът, че ще ти и върнат пари на всичкото отгоре... ;)
[Quote]Другото което искам да спомена е, че мразя тези пренасяния. Искам си нов номер, като дойде момента да се местя, (ако дойде). Много хора не разбират, че им пее радиото и се набутват, като звънят и си мислят че текът минутите в пакета.[/Quote]
Много по-апетитна \"хапка\" си, ако си пренасяш номера... ;)
п.п. моите 2 стинки по темата
[Quote]Как така оператор, ще плаща неустойките на клиента?[/Quote]
Виваком редовно го прави/правеше... ;)
[Quote]И между другото, спрях преди време една карта на която и оставаха два месеца, беше на 5лв план към Глобул. Тая карта беше бушон да взема телефон. Платих неустойки и ДДС, като има казах че не се плаща ДДС ми се изсмяха...[/Quote]
Защо не ми се измеят на мен, да видиш как ще ги погне КРС, КЗП и съдът, че ще ти и върнат пари на всичкото отгоре... ;)
[Quote]Другото което искам да спомена е, че мразя тези пренасяния. Искам си нов номер, като дойде момента да се местя, (ако дойде). Много хора не разбират, че им пее радиото и се набутват, като звънят и си мислят че текът минутите в пакета.[/Quote]
Много по-апетитна \"хапка\" си, ако си пренасяш номера... ;)
п.п. моите 2 стинки по темата
[B]@olx99[/B]:
[Quote]Виваком редовно го прави/правеше... ;)[/Quote]
Възможно е, но дори да се прехвърля в Мтел няма да разбера дали е така. Нов номер и това е.
[Quote]Защо не ми се измеят на мен, да видиш как ще ги погне КРС, КЗП и съдът, че ще ти и върнат пари на всичкото отгоре... ;)[/Quote]
Имам да прехвърлям една последна карта, там също има неустойки. Да вземем да се видим и заедно да отидем, защото си мисля, че на практика е другояче.
;)
[Quote]Много по-апетитна \\\"хапка\\\" си, ако си пренасяш номера... ;)[/Quote]
Знам, че предателството най-много се цени в нашата държава.
:D Много хора не разбират, каква е мелодията за пренесен номер и се набутват. Не мога да тръгна на всички да обяснявам, не са десет - двайсет номера, че на всички да звъня.;)
[Quote]Виваком редовно го прави/правеше... ;)[/Quote]
Възможно е, но дори да се прехвърля в Мтел няма да разбера дали е така. Нов номер и това е.
[Quote]Защо не ми се измеят на мен, да видиш как ще ги погне КРС, КЗП и съдът, че ще ти и върнат пари на всичкото отгоре... ;)[/Quote]
Имам да прехвърлям една последна карта, там също има неустойки. Да вземем да се видим и заедно да отидем, защото си мисля, че на практика е другояче.
;)
[Quote]Много по-апетитна \\\"хапка\\\" си, ако си пренасяш номера... ;)[/Quote]
Знам, че предателството най-много се цени в нашата държава.
:D Много хора не разбират, каква е мелодията за пренесен номер и се набутват. Не мога да тръгна на всички да обяснявам, не са десет - двайсет номера, че на всички да звъня.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ванка с удоволствие бих го направил, но си ми малко далеч... ;)
Ето какво се казвава в \"Закон за данък върху добавената стойност\" (накратко ЗДДС)
чл. 26, ал. 2
[Quote](2) (Изм. - ДВ, бр. 94 от 2012 г., в сила от 01.01.2013 г.) Данъчната основа се определя на базата на всичко, което включва възнаграждението, получено от или дължимо на доставчика във връзка с доставката, от получателя или от друго лице, определено в левове и стотинки, без данъка по този закон. Не се смятат за възнаграждение по доставка всякакви плащания на неустойки и лихви с обезщетителен характер.[/Quote]
[Quote]От посочената законова разпоредба излиза, че неустойките и други суми с обезщетителен характер, които биват изплащани на доставчика от получателя на доставката, не се включват в данъчната й основа и не подлежат на облагане с ДДС (дори и доставката да е облагаема). Аналогично следва да бъде третирането и на заплатени суми от доставчика на получателя под формата на неустойка (обезщетение) за неточно изпълнение на договора от негова страна.[/Quote]
Разпечатай си го това и ако пак ти се направят на интересни - всеки добър адвокат, ще ги осъди без да му мигне окото... ;)
Ето какво се казвава в \"Закон за данък върху добавената стойност\" (накратко ЗДДС)
чл. 26, ал. 2
[Quote](2) (Изм. - ДВ, бр. 94 от 2012 г., в сила от 01.01.2013 г.) Данъчната основа се определя на базата на всичко, което включва възнаграждението, получено от или дължимо на доставчика във връзка с доставката, от получателя или от друго лице, определено в левове и стотинки, без данъка по този закон. Не се смятат за възнаграждение по доставка всякакви плащания на неустойки и лихви с обезщетителен характер.[/Quote]
[Quote]От посочената законова разпоредба излиза, че неустойките и други суми с обезщетителен характер, които биват изплащани на доставчика от получателя на доставката, не се включват в данъчната й основа и не подлежат на облагане с ДДС (дори и доставката да е облагаема). Аналогично следва да бъде третирането и на заплатени суми от доставчика на получателя под формата на неустойка (обезщетение) за неточно изпълнение на договора от негова страна.[/Quote]
Разпечатай си го това и ако пак ти се направят на интересни - всеки добър адвокат, ще ги осъди без да му мигне окото... ;)
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
Само за Пловдив има промоция до утре при Трансфер XS +50 и Трансфер S +100 промоционални минути към всички мрежи в страната за целия първоначален двугодишен срок на договора.Възможно е промоцията да не е само за Пловдив,а служителката така да се изрази,за да се вържа.
-
- Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50
Re: Mtel Трансфер - цени и условия.
Ванка, недостатъците за мен са цената към другите мрежи след изчерпване на включените минути и таксуването.
-
- Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50
Хахаха, това ако е вярно, просто нямам думи. Сигурно ще искат и данъчна ревизия, свидетелсто за съдимост, ипотека на имот и фекална проба. Съжалявам за двете поредни мнения.
Re: Mtel Трансфер - цени и условия.
Е да, то зависи и на кой Трансфер си. Този Л с 900 минути ми се падат по 30 минути на ден към всички, а това ми е предостатъчно. Даже си мисля, че ще остават и за другия месец. Другото което ми харесва е нета им. За смартфон 2 гиги и нещо си повече от добре.
[Quote]Хахаха, това ако е вярно, просто нямам думи. Сигурно ще искат и данъчна ревизия, свидетелсто за съдимост, ипотека на имот и фекална проба. Съжалявам за двете поредни мнения.[/Quote]
А защо тези изисквания са само за iPhone?
Иначе за поредните мнения не се притеснявай, не сме толкова педантични тук.:)
[Quote]Хахаха, това ако е вярно, просто нямам думи. Сигурно ще искат и данъчна ревизия, свидетелсто за съдимост, ипотека на имот и фекална проба. Съжалявам за двете поредни мнения.[/Quote]
А защо тези изисквания са само за iPhone?
Иначе за поредните мнения не се притеснявай, не сме толкова педантични тук.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
В онлайн чата ми казаха, че удължават промоциите на Трансфер и Смарт до 7 септември.
Това е супер, но ще изчакам до средата на септември така или иначе не бързам, защото:
[Quote][B][i]Отговор
Тема: Re: Mtel Трансфер - цени и условия. [Re: Ванката]
Автор: Sleepwanker
Дата: 29.08.2014 14:22
Да, промоционално ще е и ще- е най- атрактивно за трансфер L. Поне до средата на октомври ще е валидно. Немога да ти кажа повече освен ,че това което ще излезнe няма да има по атрактивно скоро време. Или поне така смятам. Цялата идея на поста ми е да провериш сайта и да си прецениш сам, като излезне промото.
Поздрави,[/i][/B][/Quote]
[Quote][B][i]Отговор
Тема: Re: Mtel Трансфер - цени и условия. [Re: Ванката]
Автор: Sleepwanker
Дата: 29.08.2014 14:22
Да, промоционално ще е и ще- е най- атрактивно за трансфер L. Поне до средата на октомври ще е валидно. Немога да ти кажа повече освен ,че това което ще излезнe няма да има по атрактивно скоро време. Или поне така смятам. Цялата идея на поста ми е да провериш сайта и да си прецениш сам, като излезне промото.
Поздрави,[/i][/B][/Quote]
Samsung GALAXY S22 Ultra
Абе то и за Трансфер никъде не пише че има активационна такса от 4.90 но хората си ги плащат.