Mtel Трансфер - цени, условия и сравнения!
Re: Mtel Трансфер - цени и условия.
Ванка, ти още не си минал към МТЕЛ, нали?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Имам още две предложения и изчаквам да видя, коя оферта ще е по-добрата накрая.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Говорих с приятели които работят в Глобул (така де, Теленор) и 2-ма от тях ми потвърдиха, че се водят преговори с Ябълките да се предлагат и от тях на БГ пазара... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 07 мар 2010, 17:19
Последно от утре ли е или от 15-ти, че Глобул и Вива ме напират да преподписвам,а искам да хвърля поне едната карта, накрая ще хвърля и двете и отивам на Трансфер Л:)
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
Re: Mtel Трансфер - цени, условия и сравнения!
От днес Трансфер XS е с интернет, S с 300 мин., M с 600 мин., L с 1800 мин. ;)
Ако кажете, ще заключа моята тема за Трансфер понеже се дублира с другата, но от друга страна има над 70 мнения в тази, и някой може да иска да прави сравнения с конкуренцията. Ако кажете заключвам!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 07 мар 2010, 17:19
Интересно дали конкуренцията ще отговори на удара?:) Има ли някой с информация?
Остави и тази тема.
Може би Виваком, ще отвърнат на удара, но те вече пуснаха 50% отстъпка от таксите. Въпреки това Мтел ги уби с тоя Трансфер, честно, никога не съм мислил, че някога ще ги защитавам след всички негативизми които се изписаха от хора, които са си изпатили.
За Глобул, какво да кажа, мисля, че са изпаднали в някаква летаргия още от гръцко време, но да видим. Може и те да ни изненадат!;)
За Глобул, какво да кажа, мисля, че са изпаднали в някаква летаргия още от гръцко време, но да видим. Може и те да ни изненадат!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra