Mtel Трансфер - цени, условия и сравнения!
-
- Регистриран: 07 мар 2010, 17:19
Re: Mtel Трансфер - цени, условия и сравнения!
Виваком офертата им е само за нови абонати- не става и пак не може да се сравнява с Трансфера, Глобул единственото им хубаво е ,че минутите важат за Зона 1, което за мен си е голям +;
Според мен Глобул тотално умряха. Опитите им за съживяване бяха неуспешни. Обновиха мрежата си в области, в някои от които имат силни позиции, но клиентите отново не са доволни. Конкуренцията вече е само между Мтел и Виваком. И занапред така ще бъде. И двата оператора от поне 2 години не обръщат внимание на офертите на Глобул. Освен атрактивни цени, един оператор трябва да предлага и качествени услуги.
-
- Регистриран: 07 мар 2010, 17:19
Оператор от Глобул ми казва ,че готвят оферта по случай рожденият им ден, който е другата седмица(мисля каза 17-ти). Какво, как и т.н... не каза...;
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
[Quote]Ако кажете, ще заключа моята тема[/Quote]
Може ако решиш да я заключиш за да остане само една тема с по НОВИТЕ планове Трансфер.
И в нея я да се правят сравнения който се интересува .
Може и да се оставят само по една тема за Samsung Note 4 I iPhone 6 .
По темата
Новите планове са с повече минути и мегабайти .
Може ако решиш да я заключиш за да остане само една тема с по НОВИТЕ планове Трансфер.
И в нея я да се правят сравнения който се интересува .
Може и да се оставят само по една тема за Samsung Note 4 I iPhone 6 .
По темата
Новите планове са с повече минути и мегабайти .
Ако гледаме трансфера с 1800мин. - да, но вко вземем офертите с 600 мин. При вива се \"връзва\" за 22.50, докато при мтел е 25лв. Има едни 2.50лв. разлика, дето си е оферта :D
А минутите могат ли да се прехвърлят за следващия месец? Част от тях имам в предвид! А говориш ли след, като ги свършиш напълно безплатно в рамките на 5000 минути с цялата мрежа на Мтел + Боб + всички фиксирани?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Пууу ...с 2 въпроса ми уби стратегията за тия 2.50 :D ...Еми, не могат :D
Най-после Мтел да пуснат промоция, която си заслужава. След като от 5 години губят абонати и вече 2/3 от мобилните абонати НЕ СА абонати на Мтел, решиха да пуснат тарифи, доближаващи се до тези в Европа. Обаче добрата оферта е само тази за 40 лв. А колко хора плащат 40 лв. на месец за телефон? Отговор- не повече от 5 %. Масовите такси са от 10 лв. до 25 лв. и там предоженията на Виваком са по-добри.
Не мога да разбера защо всички оператори се правят на луди? На кой му трябват 1800 минути на месец и кой ще плаща 40 лв. на месец за тях в България? Масовия абонат говори 300-600 минути. Да пуснат един план- 20 лв. на месец със 900 минути към всички и 2000 МБ нет. Разходите им (за предоставяне на услугата) ще бъдат същите, но приходите, привлечените клиенти и съответно печалбата ще бъдат много по-големи. Няма ли да спечелиш повече, ако продадеш един план от 20 лв. на 100 000 човека, вместо ако продадеш един план от 40 лв. на 10 000 човека? Много повече ще спечелиш и не само чистия приход от абонаментните такси, но и от входящи разговори и изпратени смс от по-голямата маса абонати.
Не мога да разбера защо всички оператори се правят на луди? На кой му трябват 1800 минути на месец и кой ще плаща 40 лв. на месец за тях в България? Масовия абонат говори 300-600 минути. Да пуснат един план- 20 лв. на месец със 900 минути към всички и 2000 МБ нет. Разходите им (за предоставяне на услугата) ще бъдат същите, но приходите, привлечените клиенти и съответно печалбата ще бъдат много по-големи. Няма ли да спечелиш повече, ако продадеш един план от 20 лв. на 100 000 човека, вместо ако продадеш един план от 40 лв. на 10 000 човека? Много повече ще спечелиш и не само чистия приход от абонаментните такси, но и от входящи разговори и изпратени смс от по-голямата маса абонати.
[B][i]mod edit: Темата се изчерпи понеже предлаганите планове са ъпгрейднати и има нова за тази цел. Пишете в другата, там можете да правите и сравнения с конкуренцията. Тази я заключвам![/i][/B]
Samsung GALAXY S22 Ultra