Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
до Modena,
не, не можеш. Можеш да смениш най-рано октомври месец на по-нисък план.
не, не можеш. Можеш да смениш най-рано октомври месец на по-нисък план.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Имаш право да преминеш на непромоционален Мтел Трансфер L за 22,90лв. на месец. като заплатиш еднократно 19,90лв. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
до hddsoft,
не, не може тъй като е с тарифно обвързване и си е взлел телефон, такса надолу не може.
не, не може тъй като е с тарифно обвързване и си е взлел телефон, такса надолу не може.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Благодаря на всички отговорили.
Само още един въпрос а поне на такса 31,40 лв - неограничени с 10 GB трафик ще мога ли да подпиша въпреки ТО (нали е по-висока от сегашната 25,90 лв.)
Само още един въпрос а поне на такса 31,40 лв - неограничени с 10 GB трафик ще мога ли да подпиша въпреки ТО (нали е по-висока от сегашната 25,90 лв.)
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Да
Ще се наложи да платиш такса за смяна на тарифен план 20 лв и да подпишеш на новия за две години . Ти самият предложи да заплатиш оставащите вноски за апарата . Възможно е да поискат да ги платиш веднага а има и възможност да продължат да ти ги фактурират през следващите месеци независимо че ще си с нов план .
В магазина гледай какво подписваш договора да е с новите ПРОМОЦИОНАЛНИ минути и нет.
Ще се наложи да платиш такса за смяна на тарифен план 20 лв и да подпишеш на новия за две години . Ти самият предложи да заплатиш оставащите вноски за апарата . Възможно е да поискат да ги платиш веднага а има и възможност да продължат да ти ги фактурират през следващите месеци независимо че ще си с нов план .
В магазина гледай какво подписваш договора да е с новите ПРОМОЦИОНАЛНИ минути и нет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Препоръчвам ти да преподпишеш през онлайн магазина, за да получиш 1 месечна такса отстъпка. И аз съм тарифно обвързан, но през онлайн магазина всичко е възможно, казвам го от личен опит, за 14 дена преподписах 2 пъти, 1ви път за по-висока такса (20,60лв), втори път за по ниска (16,03лв) така че няма никакъв проблем.
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Здравейте, имам номер на Луп, който е с изтекъл договор и реших да преподпиша като мина на Трансфер ХЛ за 21лв. - неограничени разговори към всички оператори и 5ГБ интернет на максимална скорост. Като отидох днес до офис на Мтел в Пловдив ми казаха, че за да стане това което искам трябва да сключа договор за още една услуга освен мобилната. Жената ми каза, че трябва а си избера между стационарен телефон и кабелен интернет. Аз съответно в къщи си имам кабелен интернет с рутер, към друг оператор и техният ми е излишен, а от домашен телефон нямам нужда. Вас изнудвали ли са ви да сключвате договори за други услуги? Има ли начин да премина към Трансфер ХЛ без да сключвам договори за други неща, от които нямам нужда?
Xiaomi Mi Mix 3
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Редовния номер на продавачите в магазините, звънни на *88 и преподпиши през тях, документите ще дойдат на посочения адрес с куриер, за да ги подпишеш. Може би може и през електронния магазин, но не съм сигурна, горното е изпробвано след дълги перипетии по едно преподписване, при което не можеха да ни продадат определен телефон цяла седмица в три различни магазина, а в единия се опитаха да ни изнудват точно по същия начин.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Абсолютно. Продавача в магазина е искал да вземе бонус за допълнителната услуга. Редовно се случва и при трите оператора.
Колегата първо да подаде заявка през онлайн магазина за преподписване, за да си вземе една месечна такса подарък. Ако по някаква причина не стане, да звънне на *88 и оттам да заяви преподписване. Гарантирано ще стане (yes)
Колегата първо да подаде заявка през онлайн магазина за преподписване, за да си вземе една месечна такса подарък. Ако по някаква причина не стане, да звънне на *88 и оттам да заяви преподписване. Гарантирано ще стане (yes)