Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Въпроса ми е следния: На Мтел Трансфер L New съм, с включени 1200 мин. Към деня на отчетната дата бях изговорил 685 мин. и ми останаха 515 мин. Колко минути биха се прехвърлили да следващия месец? Питам, защото имаше дискусия относно прехвърляните минути, които в плана са 600 стандартни + 600 промоционални?
Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Точно 515 ще ти се прехвърлят за следващия месец, защото промоционалните се изговарят с предимство (а ти вече си ги изговорил тях) и се прехвърлят само оставащите от стандартните: в твоя случай се прехвърлят 600-85изговорени = 515. Някой да ме поправи, ако греша. :)
По принцип би трябвало да прехвърлят максимум 600 мин., но практиката показва, че се прехвърлят всички неизговорени минути. Аз също съм на Трансфер Л от 23.02 и успях да изговоря по-малко от 400 мин. от общо 1200, на 07.03 ми се занули сметката и общо национални минути (вкл.прехвърлени) са 2112:00.
Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Абсолютно си прав - прехвърлиха се точно 515 мин.
Стар месец: 1200-685 изговорени = 515 остатък.
Нов месец: 515 от минал месец + нови 1200 = 1715 реално налични в новия отчетен период.
Тук преди твърдяха, че промо минутите не се прехвърлят, но ако точно те са с приоритет в говоренето, ясно защо е така. А това е много добре!
Стар месец: 1200-685 изговорени = 515 остатък.
Нов месец: 515 от минал месец + нови 1200 = 1715 реално налични в новия отчетен период.
Тук преди твърдяха, че промо минутите не се прехвърлят, но ако точно те са с приоритет в говоренето, ясно защо е така. А това е много добре!
Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Да, по начало промо минутите не би трябвало да се прехвърлят, но някой от форума тук беше постнал скрийншот, че и те са му прехвърлени и имаше 1200х2=2400, ако не се лъжа.. Може и да бяха 1800х2=3600 не си спомням. (whistle)
Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Не очаквах да ми се прехвърлят част от вторите 600 мин. защото именно тях смятах за промоционални :) Доста добре се представят Мтел!
Re: Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Дам, прехвърлянето си е много добър подход и в полза на клиента. Усещам как ще избухнат съвсем скоро с оферта за прехвърляне и на интернета т.е. Трансфер плюс. Само и единствено спекулирам, но си мисля, че така ще привлекат още повече внимание и дивиденти, както и клиенти разбира се :D
Някой знае ли дали наистина Мтел работят по мрежата си? Нета е под всякаква критика...
От днес съм на Мтел трансфер L и преди малко от менюто си погледнах "отстъпките". Забелязах, че освен договорените минути и мегабайти има записани 20 SMS, 20 MMS и 20 минути видеоразговори. За тях не съм видял да е записано никъде.
Имате ли идея каква е причината да се появят и дали са еднократни? Може и да са го написали някъде, но поне аз не съм го видял до сега.
П.П. Сега видях, че SMS не са излезли на скрийншота, но ги има, просто са извън екрана.
Имате ли идея каква е причината да се появят и дали са еднократни? Може и да са го написали някъде, но поне аз не съм го видял до сега.
П.П. Сега видях, че SMS не са излезли на скрийншота, но ги има, просто са извън екрана.
Re: Re: Мтел Трансфер - въпроси от различен характер
Едно време даваха по 20 СМС ММС и 20мин.видео разговори ако се откажеш от хартиена фактура,най вероятно и при теб е така