МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
На екстра сим не можеш да пуснеш клир
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
[Quote]Не се хабете да се занимавате с таксата за след две години. Първо, пазарът ще предложи сигурно и по-добри условия.[/Quote]
Затова ни е на това положение държавата, защото никой за нищо не иска да се "хаби". Ето конкретните точки от Закона за защита на потребителя, които ментел не спазват с тази тарифа:
[Quote]Чл. 65.
(1) Всяко съобщение за намаление на цените трябва да съдържа старата цена, която търговецът е прилагал през определен период преди датата, от която влиза в сила намалението на цената.
(2) Стара цена е цената, която търговецът е прилагал през период, не по-кратък от [B][u]един месец[/u][/B] преди датата на намалението на цените.[/Quote]
Затова ни е на това положение държавата, защото никой за нищо не иска да се "хаби". Ето конкретните точки от Закона за защита на потребителя, които ментел не спазват с тази тарифа:
[Quote]Чл. 65.
(1) Всяко съобщение за намаление на цените трябва да съдържа старата цена, която търговецът е прилагал през определен период преди датата, от която влиза в сила намалението на цената.
(2) Стара цена е цената, която търговецът е прилагал през период, не по-кратък от [B][u]един месец[/u][/B] преди датата на намалението на цените.[/Quote]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
От ментел ми показаха среден пръст. Според тях този план не е нов, а е точно Трансфер XL, нищо, че е с 5гб вместо 10гб и името му е друго. Казаха ми и, че тези неща ги съгласували с КЗП предварително и, че ако им се жалвам отговора им ще е най-вероятно същия.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Ох аз вече съм вързан Мтел за още 19 мес, но вече не ми стига акъла за избор за преподписване кой е по удачния план L или XL 5ГБ при 2 год договор?
за повече 5 лв = разговори без ограничение и още 2000 МВ
или
на по ниския и после да чакаме ако пуснат нещо още по велико за 20 лв , ама кво ли ще е то повече от безплатни разговори ?:D
Моля Дай те съвети, акъл , мнение ?
за повече 5 лв = разговори без ограничение и още 2000 МВ
или
на по ниския и после да чакаме ако пуснат нещо още по велико за 20 лв , ама кво ли ще е то повече от безплатни разговори ?:D
Моля Дай те съвети, акъл , мнение ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Вече наистина не мисля, че могат при условията на XL 5GB, да свалят още... това неограничени мин. и 5 GB за 20 лв. е идеално, няма какво да го мислиш... но ти си преценяваш в крайна сметка;)А преди половин година този план беше 100 лв...(woo)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Имаше дискусия каква е стандартната месечна такса при новия Трансфер XL 5GB, и Трансфер XL с 10GB и съответно след изтичането на договора какви стават таксите? Подписах на Трансфер XL 5GB, като в договора ясно е записано че стандартната такса е 34,90 лв., а на XL с 10GB e 99.90 лв., тоест след изтичането на договора, таксите стават такива.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
ЕЕе пак са намерили начин да мамят тия.
В началото на февруари в договорите си пишеше 34.90 стандартна и който подписал е хванал офертата.
Сега пише "за срок на ползване базова 34.90, но горе си пише стандартна 99.90"... И сега тия, които подписват от сега натам ще си остават на 99.90 след 2 години.
Е, сори, в моя договор базови, не знам кви.. няма! При мен си пише 34.90 СТАНДАРТНА за 2 год и може само да ми поллаа***т.
В началото на февруари в договорите си пишеше 34.90 стандартна и който подписал е хванал офертата.
Сега пише "за срок на ползване базова 34.90, но горе си пише стандартна 99.90"... И сега тия, които подписват от сега натам ще си остават на 99.90 след 2 години.
Е, сори, в моя договор базови, не знам кви.. няма! При мен си пише 34.90 СТАНДАРТНА за 2 год и може само да ми поллаа***т.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
То в сайта все още си пише 35 и 100-те са задраскани (А преди това въобще ги нямаше). Определено си е сериозно подвеждане.
Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Не е никакво подвеждане. Подписвате си с тарифата, която желаете и след като ви останата 3 месеца до края на договора, подписвате с тарифа, която желаете. Нищо повече!
Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Не е добре да си гледате само от собствената камбанария, още повече, че и сами няма как да сте сигурни за след 2 години. ;) Така че "стандартната" такса има огромно значение, поне когато е в пъти по-голяма от промоционалната.
А и ако не друго, то подписването на нова тарифа ще означава още 2 години.;)
А и ако не друго, то подписването на нова тарифа ще означава още 2 години.;)