МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
"а за трансфер ХЛ5ГБ след 2 год е 39.90"
Как така 39,90, в договора който съм снимал пише 34,90...
Как така 39,90, в договора който съм снимал пише 34,90...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
А какво пише в твоя? Че след изтичане се прилага БАЗОВА или СТАНДАРТНА такса? Това трябва да е на следващата страница.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Базовата не трябва ли да е "стандартна"? Все пак другата е за едногодишен договор. Но дори така е много неясно и подвеждащо за XL 10ГБ с тези две базови, макар и едната задраскана
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Пише БАЗОВА. От тук следва, че след изтичане срока на договора плановете стават със следната такса: L - 22.90, XL 5GB и XL 10GB - 34.90 лв. (2 г. договор)
Много завъртяно с тези стандартни и базови месечни такси...
Много завъртяно с тези стандартни и базови месечни такси...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
34.90 - просто моя грешка. Л-22.90 ХЛ5Г-34.90
Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Най-добре е да се преподпише в последния момент, като гледам кво се случва с тия оферти. На 31-ви отивам и имам даже още 7 дни да се откажа от договора, за да видим кво ще стане по-нататък в следващия епизод т.е. двубой :D
Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Е после тепърва е ред на великденските промоции :P
Бихте ли ме посъветвали какво да направя в следния случай: Миналия месец подписах за 2 години с такса 16 и нещо, и онзи ден видях новите им предложения и през e-магазина им реших да пробвам дали ще ми даде да преподпиша с този пак за 16 лева. Странно за мен, нямаше никакви проблеми и днес ми се обадиха от Спиди. В интерес на истината, очаквах да ми се обадят да ми каже, че не може или нещо подобно. Да подписвам ли новия договор или да кажа на момчето да им го върне?
Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Аз бих подписал, оферта си е.
При онлайн закупуване можеш да се откажеш в рамките на 14 дни:) Жалко, че това не го знаех и избързах.
------
Ето един съвет за тези, които искат да подпишат и се чудят дали за великден ще има още по-добри планове.
------
Поръчвате си плана към 25-30 март доставят ви го и т.н. в следващите 14 дни чакате дали Мтел ще пусне нови оферти по-добри. Ако пусне, то вие пускате заявка за отказване от новия ви договор и след това ще минете на още по-добрия план.
------
Аз щях да направя така, но избързах. Успех на вас:)
------
Ето един съвет за тези, които искат да подпишат и се чудят дали за великден ще има още по-добри планове.
------
Поръчвате си плана към 25-30 март доставят ви го и т.н. в следващите 14 дни чакате дали Мтел ще пусне нови оферти по-добри. Ако пусне, то вие пускате заявка за отказване от новия ви договор и след това ще минете на още по-добрия план.
------
Аз щях да направя така, но избързах. Успех на вас:)