МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
-
- Регистриран: 18 авг 2012, 23:12
Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Тези които преподписаха на Трансфер L 29.93 като мен, сега направо духат супата. Звъннах на оператор и той ми съобщи че можело да се преподпише на по ниска такса само през последните 3 месеца от договора....
Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
[i]Мтел Трансфер L TB Xmas plus 2014 2г[/i]. - тарифно обвързан ли е плана и може ли да се минава надолу?
Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
ТВ и ТО означават тарифно обвързване. Ако си взел телефон - имаш със сигурност.
Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
А в моя план пише Mtel Трансфер Л НОВ 10% февруари 2015 2г.
Погледнах и таксата
стандартна 39.90
Базова 22.90
Промоционална 16.03
---
В началото се стъписах да не са ми пробутали стария трансферр Л НОВ защото така пише отгоре който беше за 20.60.
И при мен има 1 страница за ТО ама телефон не съм взимал.
Погледнах и таксата
стандартна 39.90
Базова 22.90
Промоционална 16.03
---
В началото се стъписах да не са ми пробутали стария трансферр Л НОВ защото така пише отгоре който беше за 20.60.
И при мен има 1 страница за ТО ама телефон не съм взимал.
Братле, преподписваш си договора през сайта на MTEL и няма да имаш проблеми!
Виж какво пише в условията на МТЕЛ:
Важно:
Освен, ако не е уговорено друго в договора, Абонатът има право да променя тарифен план в рамките на срока на ползване, определен в действащ договор за услуги или приложение към него при следните условия:
Промяна към промоционален тарифен план е възможна, ако месечната такса на този тарифен план е равна или по-висока от настоящата.
След изтичане на 6-я месец от срока на ползване е възможна промяна към стандартен (непромоционален) тарифен план с месечна такса по-ниска от настоящата, при заплащане на еднократна такса в размер на 19,90 лв.
Четете :) И използвайте сайта на МТЕЛ :) Хем ще си спестите една такса хем ще предподпишете изгодно :) За това избрах МТЕЛ, защото може да преподпишете по време на договора ви доколкото при оранжевите няма такива екстри :)
Виж какво пише в условията на МТЕЛ:
Важно:
Освен, ако не е уговорено друго в договора, Абонатът има право да променя тарифен план в рамките на срока на ползване, определен в действащ договор за услуги или приложение към него при следните условия:
Промяна към промоционален тарифен план е възможна, ако месечната такса на този тарифен план е равна или по-висока от настоящата.
След изтичане на 6-я месец от срока на ползване е възможна промяна към стандартен (непромоционален) тарифен план с месечна такса по-ниска от настоящата, при заплащане на еднократна такса в размер на 19,90 лв.
Четете :) И използвайте сайта на МТЕЛ :) Хем ще си спестите една такса хем ще предподпишете изгодно :) За това избрах МТЕЛ, защото може да преподпишете по време на договора ви доколкото при оранжевите няма такива екстри :)
[Quote]Четете И използвайте сайта на МТЕЛ Хем ще си спестите една такса хем ще предподпишете изгодно За това избрах МТЕЛ, защото може да преподпишете по време на договора ви доколкото при оранжевите няма такива екстри[/Quote]
Доколкото знам при виваком може да се сменя тарифния план по време на договора, но само към такъв с по-висока месечна такса. Освен това смяната на тарифен план не е обвързана с договор и не удължава настоящия договор. Не се дължи и такса. След изтичане на договора тарифният план може да се сменя към друг без значение от месечната такса и е без обвързване с договор.
Докато при мтел всяка смяна на тарифен план става с нов договор за 1 или 2 години обвързване и така може до безкрай да няма отърване.
Всеки да си прецени кое е по-добре за него.
Доколкото знам при виваком може да се сменя тарифния план по време на договора, но само към такъв с по-висока месечна такса. Освен това смяната на тарифен план не е обвързана с договор и не удължава настоящия договор. Не се дължи и такса. След изтичане на договора тарифният план може да се сменя към друг без значение от месечната такса и е без обвързване с договор.
Докато при мтел всяка смяна на тарифен план става с нов договор за 1 или 2 години обвързване и така може до безкрай да няма отърване.
Всеки да си прецени кое е по-добре за него.
Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
То много зле положението и при тях, значи, също пълно с подводни камъни. Каква въобще е разликата между "базова" и "стандартна" цена и къде въобще на сайта има "стандартна"? Има за 1-годишнен договор, но тя би трябвало да си е съвсем отделна и да не играе никаква роля при 2-годишен договор, където условията са съвсем други
Аз съм на тази такса, устройва ме и хич не мисля, че духам супата, още повече, че не съм взел телефон и след месец-два срещу 20 кинта мога да мина и на по-ниска такса (не знам дали ще искам или ще изчакам заради по-добрата цена на телефона в последните три месеца). Важно е плана да те устройва спрямо предишните условия, които си ползвал, десет лева на месец повече или по-малко не са драмата на живота на който и да е...или поне се надявам да няма толкова дребни и изгубени душици, сметкаджии за няколко лева...
колега може ли линк?
Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Чудя се дали има толкова неориентирани служители или пробват дали ще мине номера? Днес ходих в офис да сменя договор за Мтел трансфер S подписан през Декември с новия Мтел трансфер L. Според служителя им - не можело !? Накрая чете, чете и установи, че можело след заплащане на такса от 19.90.
Чудя се толкова ли са малко тези дето се възползват от подобрените условия в последната промоция спрямо предишната та служителите им не са в час.
Сега видях, че имало "стандартната месечна такса", за L e 39.90, а за XL 5 GB е 34.90, което ми изглежда странно, щом реално се плащат 16,03 и 20,94. Тази такса на сайта не я видях. Явно са имали нещо в предвид, макар, че единственото в повече при L сa 60 минути ЕС, Турция, Русия и САЩ.
Днес излязох от болница, а новия ми отчетен период е от утре, та за това реших да е на място за да влезе в сила от утре.
Чудя се толкова ли са малко тези дето се възползват от подобрените условия в последната промоция спрямо предишната та служителите им не са в час.
Сега видях, че имало "стандартната месечна такса", за L e 39.90, а за XL 5 GB е 34.90, което ми изглежда странно, щом реално се плащат 16,03 и 20,94. Тази такса на сайта не я видях. Явно са имали нещо в предвид, макар, че единственото в повече при L сa 60 минути ЕС, Турция, Русия и САЩ.
Днес излязох от болница, а новия ми отчетен период е от утре, та за това реших да е на място за да влезе в сила от утре.