МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Не. Може да се пуска пакет на цена 5.90 без срочен договор за 60 мин.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
С тези сваляния на цените почти всеки месец по няколко пъти май доста абонати почнаха да ги псуват. Аз съм един кажи речи от първите промоции /ако не се лъжа края на ноември - двойният трансфер/ плащам 24.99 лв. за 300 + 300 минути и 750 + 750 МБ интернет. И сега какво според новите правила за прехвърляне и новите цени не мога да мина ни напред ни назад....
Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Сега има да чакаме до утре следобед някой да се сети да обнови сайта...
-
- Регистриран: 25 яну 2015, 17:02
Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Истината е ТЕЛЕ (15 кинта 4гб 1000мин) или МЕНТЕ (ЦЕНАТА е 23лв питах ги) , а СВИВА с нет нощна дневна могат да дойдат да ми направат 1 (whistle)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Ако не си взел телефон, минаваш след 6 месеца на по-ниска такса срещу 20 лв. Ако си взел, първо преподписваш на по-висока(като пуснат пак за 30 лв. примерно) без телефон и след 6 месеца минаваш на по-ниска!
Офертите са си супер!! Недейте да протестирате за това, че цените стават по-ниски! Това е абсолютен парадокс абонат, клиент да протестира за това, че цените стават по-ниски :)
Офертите са си супер!! Недейте да протестирате за това, че цените стават по-ниски! Това е абсолютен парадокс абонат, клиент да протестира за това, че цените стават по-ниски :)
Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Да ,но на мой приятел му отказаха промяна на план(от трансфер С от Коледните промоции към трансфер М нов).Не знам дали заради това , че е взел и телефон , но му казаха че от промо план не може пак към промо план въпреки ,че си е изплатил телефона на 2-я месец.
Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
[Quote]Да ,но на мой приятел му отказаха промяна на план(от трансфер С от Коледните промоции към трансфер М нов).Не знам дали заради това , че е взел и телефон , но му казаха че от промо план не може пак към промо план въпреки ,че си е изплатил телефона на 2-я месец.[/Quote]
Причината е телефона, да. Може да го е изплатил, но на една субсидирана цена, която е вързана неизменно с конкретния тарифен план. Това е и клопката, че взимайки телефон с плана, почти няма мърдане, освен ако не се следва това в поста на Милен по-долу.
Причината е телефона, да. Може да го е изплатил, но на една субсидирана цена, която е вързана неизменно с конкретния тарифен план. Това е и клопката, че взимайки телефон с плана, почти няма мърдане, освен ако не се следва това в поста на Милен по-долу.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Този вариант да минеш след 6 месеца на по- нисък план е приложим, но има едно препятствие по пътя. То се казва ТАРИФНО ОБВЪРЗВАНЕ. Всеки който реши да прави това, да види има ли го в договора, защото там точно си пише, колко плащаш без да се начислява ддс, за да можеш да преминаваш на по- нисък план. Така, че не е толкова просто. Сумите са три цифрени и варират от 166 до към 416 лв при двата най- високи плана L и XL.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Да бе , нещо такова се получава :D Той сега ползва 300 мин. на S , но ако иска да мине на М цената е 25 кинта и то без промо мин.-демек пак 300мин.,че къде му е далаверата :D Това е някакъв парадокс, направо смях
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Затова първо се минава на по-висок план без телефон, прочети ми целия пост!