МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
от 10.03.2015
Мтел трансфер L:
16.03лв./ месец
-1200 към всички с прехвърляне
- 0,00лв./минута към Мтел
- 3000МБ интернет
Мтел Трансфер XL:
20.94лв./месец
- Неограничени разговори към всички
- 5 GB Трафик
Мтел трансфер L:
16.03лв./ месец
-1200 към всички с прехвърляне
- 0,00лв./минута към Мтел
- 3000МБ интернет
Мтел Трансфер XL:
20.94лв./месец
- Неограничени разговори към всички
- 5 GB Трафик
Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Хайде стига де :)
Какво им става на тези оператори :D
Какво им става на тези оператори :D
http://i.imgur.com/7drHiqr.gif
Едит: не се сдържах! :D Битаката е жестока вече! Чудя се после как ще привлекат изцяло нови клиенти, ако се наложи да вдигнат цените.
Едит: не се сдържах! :D Битаката е жестока вече! Чудя се после как ще привлекат изцяло нови клиенти, ако се наложи да вдигнат цените.
Това,ако се окаже така....направо Мтел не избиха рибата а не знам какво.....какво остана още.... не ми побира главата,тепърва какво ще се случва:D:X(yes)(yes)(yes)
А международни разговори има ли?
Колега, до кога ще е валидна офертата и цената със или без устройство е?
Такова нещо не е било никога. В рамките на 1 месец се пуснаха няколко промоции. Преди чакахме Коледа да пуснат някакви промота за 3 или 6 месеца..Браво на операторите, браво и на Мтел.
Ако е така ще е трепач. Трансфер Л за 16 е само за мен, но пък за още 4 лв ще имаш неограничени, но мен към 1000 мин ме устройват.
Дано само е истина, а не кьорфишек иначе още утре съм с 200 към някой офис
Дано само е истина, а не кьорфишек иначе още утре съм с 200 към някой офис
Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
В случая Теленор са с по-добро предлагане спрямо Мтел като количество МВ и то на по ниска цена.
[B]Още официално няма инфо и линк към сайт.
[/B]Ако свалят на 10-12лв. може друго да се говори.
А тези 1200м. които Ви дават и не могат да се изговорят за какво са. По добре да свалят цената и с това да се конкурират. Обаче за сега операторите гледат да вържат по-вече клиенти на по-висока такса около 20лв.[i]Всеки ползва телефона според личните потребности, но може би предимно е да свършиш някаква работа. Като няма какво да правиш не е ли по добре да пиеш кафе или бира на живо с приятел а не по телефон.[/i]
Виваком не ги броим с тяхното делене на дневни и нощни МВ. Тоест ако не работите или пътувате нощем и имате домашен нет, от Вивакомската ползвате само половината- [i]тоест все едно на по-висока цена [/i]и получавате(1000м.; 2000МВ=14,99лв.) вместо това което е по рекламата- ако не го отменят деленето на МВ- но не се връзвайте на устни обещания, само с писмен договор.
[B]Още официално няма инфо и линк към сайт.
[/B]Ако свалят на 10-12лв. може друго да се говори.
А тези 1200м. които Ви дават и не могат да се изговорят за какво са. По добре да свалят цената и с това да се конкурират. Обаче за сега операторите гледат да вържат по-вече клиенти на по-висока такса около 20лв.[i]Всеки ползва телефона според личните потребности, но може би предимно е да свършиш някаква работа. Като няма какво да правиш не е ли по добре да пиеш кафе или бира на живо с приятел а не по телефон.[/i]
Виваком не ги броим с тяхното делене на дневни и нощни МВ. Тоест ако не работите или пътувате нощем и имате домашен нет, от Вивакомската ползвате само половината- [i]тоест все едно на по-висока цена [/i]и получавате(1000м.; 2000МВ=14,99лв.) вместо това което е по рекламата- ако не го отменят деленето на МВ- но не се връзвайте на устни обещания, само с писмен договор.
Re: Re: МТЕЛ ТРАНСФЕР XL НЕОГРАНИЧЕНИ РАЗГОВОРИ И 5ГБ 20,94ЛВ.
Такива оферти като този XL примерно в Канада са с 3 годишни договори...Е вярно, дават ти телефон на символична цена, но там единия оператор има повече абонати от нашите тука взети заедно...За това аз не мога да си обясня, как нашите оператори пускат все такива оферти, все едно сега стартират в бизнеса и им трябват клиенти...:D Няма логика...Българина, не е свикнал на такива цени...:D