Мтел: В България е най-евтино

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Re: Мтел: В България е най-евтино

Мнение от Пинокио » 03 апр 2009, 14:39

Брейййй, за пръв път да застана с удоволствие зад мнението ти ;) Този цирк е абсолютно навсякъде. За да се промени нещичко, трябва да се започне отначало, защото в момента е пълна анархия и всеки прави, какво си иска. Трябва първо да се изгонят управляващите и да им се отнеме всичко, абсолютно всичко на всеки техен близък и роднина! Да се нулират всички закони взети през управлението им, повечето от които незаконни и то това даже не го крият. Да се изгради една напълно нова система крепяща се на строгост, справедливост, законност и ред. И за да се стигне до тук се иска един хубав и сполучлив кървав метеж. Няма друг начин ;)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 03 апр 2009, 15:33

БТК това са "сегашните и предишните и собственици ". Защитавайки БТК, защитаваш и най-голямата корупционна сделка в България. Покрай БТК дори Мтел са като бели ангелчета.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 03 апр 2009, 17:25

И каква е разликата между БТК и Ментил, хайде и Глобул? Никаква! Или може би единствената разлика е в това, че кражбата ( печалбата ) отива в различни посоки по света, като изключим частта за "българските" власти ;)

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 03 апр 2009, 17:47

"Защитавайки БТК"...

Ти си против БТК въобще.
Аз съм против престъпното и продаване и управление, ощетило България с над милиард евро.
Разликата е огромна, но все пак не достатъчно, за да я видиш и осмислиш, май...

m75

Мнение от m75 » 03 апр 2009, 18:10

"Аз съм против престъпното и продаване и управление, ощетило България с над милиард евро...."....и напълнило гушите на управляващата коалиция. Което е още по-лошо, сегашните собственици продължават източването на БТК.

TheTrue: "И каква е разликата между БТК и Ментил, хайде и Глобул?"

Глобул и Мтел започнаха от нулата, а сега са процъфтяващи компании. БТК беше на върха, а къде е сега?

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 03 апр 2009, 18:30

"Което е още по-лошо, сегашните собственици продължават източването на БТК."

Естествено, но едва ли ще помогнем това да спре, ако бойкотираме услугите на телекома. По-скоро обратното.

Нула, връх... ползваш ги тези понятия както дойде, майната му на контекста, важното е да изглежда, че си казал нещо умно и затапващо.

Да не говорим, че М-Тел когато е бил "на нула" всичко живо умираше да размахва GSM по анцунг Adidas из центъра, без значение на цена. Глобул никога не е бил български и не е започнал от никаква нула.
БТК на какъв връх е била, нали ти я наричаш грохнала "старица" въпреки, че те доста подновиха и модернизираха...

mobilemann
Регистриран: 09 фев 2008, 14:13

Мнение от mobilemann » 03 апр 2009, 18:50

А бе тия на малоумници ли ни правят? Cosmote в Румъния предлагат за предплатени карти 2ст в собствената си мрежа и 18ст. към всички национални и международни. Казах ви аз , че само с петиции нищо няма да стане и че трябва малко да си развалим рахатлъка и да ги бойкотираме тези кожодери, ама бай ти Ганя все чака някой друг да му свърши работата, а той само да се възползва от келепира. Време е да разберете че свободата"Санчовци" не се извоюва със салама а с борба и лишения!!!

m75

Мнение от m75 » 03 апр 2009, 19:09

"Естествено, но едва ли ще помогнем това да спре, ако бойкотираме услугите на телекома"

"Собственика на БТК – AIG, ... е раздал 165 милиона долара в бонуси на 70тина служителя (някой получили над 4 милиона) .... Само преди няколко дни AIG обяви колосалната загуба от 65 милиарда долара за последната година."
(взето от: http://delian.blogspot.com/2009/03/blog-post_18.html)

Ти, Саге, в тая бездънна яма ли искаш да си изсипваш парите? От тези ли очакваш модернизация и обновяване? То затова сме след Албания по цифровизация на фиксираните телефони.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 03 апр 2009, 20:11

@TheTrue:
"Брейййй, за пръв път да застана с удоволствие зад мнението ти ;) Този цирк е абсолютно навсякъде. За да се промени нещичко, трябва да се започне отначало, защото в момента е пълна анархия и всеки прави, какво си иска. Трябва първо да се изгонят управляващите и да им се отнеме всичко, абсолютно всичко на всеки техен близък и роднина! Да се нулират всички закони взети през управлението им, повечето от които незаконни и то това даже не го крият. Да се изгради една напълно нова система крепяща се на строгост, справедливост, законност и ред. И за да се стигне до тук се иска един хубав и сполучлив кървав метеж. Няма друг начин ;) "

Това е удоволствие за мен ;-)
Само дето ми липсва твоето "СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ, ЦЕНИТЕ НАМАЛЕТЕ, ЗАПЛАТИТЕ УВЕЛИЧЕТЕ! :) "

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 03 апр 2009, 20:25

@telaviv:
"....Време е да разберете че свободата"Санчовци" не се извоюва със салама а с борба и лишения!!!....."

И салама си го бива :-D

@telaviv:
"А бе тия на малоумници ли ни правят? Cosmote в Румъния пределагат за предплатени карти 2ст в собствената си мрежа и 18ст. към всички национални и международни. Казах ви аз , че само с петиции нищо няма да стане и че трябва малко да си развалим рахатлъка и да ги бойкотираме тези кожодери, ама бай ти Ганя все чака някой друг да му свърши работата, а той само да се възползва от келепира. "

Какво предлагаш ???
Нали сам виждаш колко потребители им пука за цените на телефонията.
Те нищо не правиха когато минутата беше 0,80лв., че и повече.
Говорят си (някой от гъзария) и не им пука.
И на мен не ми пука, ама щом искате ниски цени и аз съм с вас :-D
Пия кафе където е евтино 0,30лв и оставям 5лв бакшиш :-DDDDDDD

Отговори